Alkol problemi

Aurora90 Aurora90 helooooğ konu sahibi nasılsın bakalım

Aurora90 Aurora90 helooooğ konu sahibi nasılsın bakalım
Hellooooğ iyiyim iyiyim. :) kesemedim içmeyi ama en azından o kadar sarhoş olacak kadar içmedim bir daha bir şekilde 🙄 . Bide hergün değil iki günde bir falan içiyorum. Azalttım diyelim. Son yaptığımdan ötürü korkuyorum içmeye daha fazla, o da etkili olmuş olabilir 🤪
Yalnız geçen yazdığım akrabalar bayramda şehir dışından bizimkileri ziyarete gidiyorlarmış. Beni iyice ciddiye almışlar anlıcağınız🤦‍♀️ üf çok utanıyorum ya. Bi gidicekler bizimkiler normal...
Anne baba üzgünüm içip içip şizofreni gibi davranan bi kızınız olduğu için🥲🥲

Hellooooğ iyiyim iyiyim. :) kesemedim içmeyi ama en azından o kadar sarhoş olacak kadar içmedim bir daha bir şekilde 🙄 . Bide hergün değil iki günde bir falan içiyorum. Azalttım diyelim. Son yaptığımdan ötürü korkuyorum içmeye daha fazla, o da etkili olmuş olabilir 🤪
Yalnız geçen yazdığım akrabalar bayramda şehir dışından bizimkileri ziyarete gidiyorlarmış. Beni iyice ciddiye almışlar anlıcağınız🤦‍♀️ üf çok utanıyorum ya. Bi gidicekler bizimkiler normal...
aman bak işte vesile olmuşsun, onlar da akraba ziyareti yapmış olmuş hem annenler için de değişiklik olmuştur eminim ki.
iyi olmana çok sevindim :KK200:

Olsun canım bak ne güzel 1 adım atıp azaltmaya başlamışsın sürekli içmenden iyi :KK200:

Yemeklere konulan şarap bile en ucuz bu kadar etmez , bira bile bu kadar ucuz olamaz . Konu sahibi sanırım sarhoşluktan para değerlerini karıştırdı 😊
Yok, arkadaslarin dedigi gibi ucuz. Hatta biranin sudan ucuz oldugunu bile gordum Almanya'da.

Back
X