Alkol sayesinde gerçekleri öğrendim :(

Bade1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
108
0
46
Antalya
Merhaba arkadaslar..

Dün gece nişanlımın çok yakın bi arkadaşının nişanı vardı. Nişanlım uzun zamandır görmediği biçok arkadaşını gördü, onlarla birlikte hep beraber masaya geçtik. Mekan alkollü bi mekandı, eski dostlar sohbet muhabbet derken nişanlım alkolü fazla kaçırdı.

Şimdi konuya geliyorum; Nişanlım mesleğinden dolayı ünlüleri tanıyor ve sürekli bi dialog halinde.

Konu birden nişanlımın işine döndü. Derken ünlülerden muhabbet açıldı. İsmini vermeyeceğim "x" isimli genç bi sanatçıdan açıldı konu. Nişanlımın arkadaslarından biri "ben o bayanı çok beğeniyorum çok güzel bi kadın" dedi.

Şimdi burasını çok utanarak yazıyorum affedin beni noolur

Nişanlım da sessiz bi şekilde "o kadını bosver yaa naapıcaksın pisliğin teki. İstesem şimdi senin yanına getirtebilirim bi telefonuma bakar ama pisliğin teki ekranlarda göründüğü gibi değil. Geçenlerde o kadını "y" isminde bi erkek ünlüyle gördüm gece clubte adamın kucağındaydı.. Geceliği 700 lira.. Bana asılmıştı bikere. Ama yatakta çok kötü" dedi

O an yanında ben oturuyordum ama o kadar alkollüydü ki benim varlığımı unutmuş, o an masadaki herkes şok oldu sus sus diye Kaş göz yaptılar nişanlıma Ben de; "o ne bicim söz öyle biraz laflarına dikkat et çok içtin sen burdan çıkalım konuşucaz" dedim

Ama beni bi görseniz elim ayağım titredi kanım çekildi sanki, sonra nişanlım beni köşeye çekti "aşkım saçmalama eğer öyle bişey yaptıysam en adi o.... çocuğuyum, benim senden başka kimseyi görmüyor gözüm" dedi. "Yalan söyleme kadın bana asıldı dedin, geceliği 700 lira dedin.. resmen yatak ilişkinizi anlattın" dedim. " Hayır ben mesleğimden dolayı istemeden öğrenmek zorunda kaldım kadının geceliğinin 700 lira olduğunu, yatakta kötü olduğunu.. biliyorum mide bulandırıcı bi durum ama yemin ederim ki ben yaşamadım, sadece kulağıma geldi duydum" dedi. Ben de ona "peki madem öyle kadın bana asıldı dedin bunu nasıl açıklayacaksın?" dedim. "Ben öyle bişey demedim" dedi. Kısık sesle konuştuğu için belki ben yanlış anladım ama yok mümkün değil yaa doğru duyduğuma eminim

Ama ben kesinlikle inanmadım ona. Orda daha fazla rezillik çıkmasın diye sustum, sabah konuşuruz dedim. Sabah beni aradı nasıl yeminler ediyor bi görseniz... Terbiyesizce yeminler etti "eğer öyle bişey yaptıysam annem o....dur" bile dedi bende anneni karıştırma sakın dedim. Ama bana haksızlık yapıyosun yemin ederim ki ben öyle bişey yapmadım dedi durdu... Bi daha beni arama dedim ve telefonumu kapadım ağlamaktan gözlerim şişti

Saatlerce aradı, mesaj attı hiç birine geri dönmedim. Peki tamam çıkıyorum o zaman hayatından dedi ve ondan sonra bi daha hiçbi şekilde arayıp mesaj atmadı.. bu konuşmamız sabah oldu yani sabahten beri bi daha hiç aramadı.

Ne yapacağımı bilmiyorum çok mutsuzum... Dün duyduklarımdan sonra hala şoktayım ama bana öyle yeminler etti ki kafamı çok karıştırdı. Sizce doğru mu söylüyor yoksa yalan mı? Ben şimdi ne yapacağım?

Son düzenleme:
o kadar yemin etmis annesini bile katmis yani,
tekrar ararsa daha fazla uzatma bence...

o kadar yemin etmis annesini bile katmis yani,
tekrar ararsa daha fazla uzatma bence...

Annesine çok düşkündür, kolay kolay annesi üstüne yemin etmez. Ama düşünüyorum yine de... Nişanlısını aldatmış bi insan annesi üstüne yemin etmekten de çekinmez Çok güvenim kırıldı ne yapacağım bilmiyorum..

Ortada kesin birsey yokki,
ne kadar sarhos olsada sen yanindasin yani o kadarmi kaybetmiste herseyini dokmus :26:
bilemedim simdi :26: Dedigi gibi meslegi geregi duymusta olabilir

arkadasim allah sabir versin ama zinayi yapan herturu yalanida soyler.her yalan soyleyen zina yapiyordur diyemem ama her zina yapan yalan soyler.cunku bir cesit birilerinden saklamak zorundadir. yakalandigi zaman yada bu gibi bir cesit ortaya ciktiginda.yalan soyleyen insanda yalandan yeminler eder.
bence bu insandan sana hayir olmaz diye dusunuyor,kendini cabuk toparlamaya bak. seni aldatan kisi icin cok yipratma kendini.

Seni daha çok üzmek istemem ama...Madem öyle bir ortamı var,bugün olmasa yarın yine olan olur.

Annesini o*** yerine koymak aldatmasından çok daha kötü bir durum ne diyebilirim bilmiyorum ben olsam kaldıramazdım sanırım

Oww.Kötüymüş bayağı.
Bir daha güvenebilecek misiniz sevgilinize?
Bence cevap hayır.Herşeyin altından bir şey çıkaracaksınız ki haklısınız.
Durum bayağıı bir karışık.
Ne diyeceğimi bilemedim

valla sakın aramayın bir süre çeksin ama ben nişanlınıza inandım. alkolün etkisiyle gaza gelip arkadaşlarına hava yapmak istemiş ama yüzüne gözüne bulaştırmış. yani tabi keşke kesin budur diyebilesem ama siz kalbinizin sesini dinleyin.

yolcu20 annesiyle o.... kelimesini aynı cümlede kullanan adamdan ne hayır bekliyorsun?

yolcu20 arkadasin dedigi gibi annesine o kelimeyi kullanan yarin sana hayli hayli kullanir unutma.temiz oldugunu idda etmeye calisiyor ama ne olursa olsun enne ile o kelime birarada kullanilamaz.

annesiyle o.... kelimesini aynı cümlede kullanan adamdan ne hayır bekliyorsun?
ince bir nokta...evet..
peki cikiyorum hayatindan demis ve daha aramiyor demek.. Ne kolaymis ya.

Bence sen de arama. Doner tekrar ararsa iyice dusun ve konus. Sen nisanlini iyi tanirsin sonucta. O isi yspacak birine benziyor mu?

ben niyeyse nişanlının doğruyu söylediğini düşündüm. ama ortamı tehlikeli er ya da geç yanlış yaparmış gibi geliyorki yakın erkek arkadaşlarım erkeklerin herzaman fırsatları değerlendireceğini söylerler :26:

Hepinize tek tek cevap vermek istiyorum ama telefondan girdiğim için yetişemiyorum.. Öncelikle çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Çok canım acıyor çok üzülüyorum dün geceden beri gözlerim ağlamaktan mosmor oldu Onu affetmeyip düğüne bu kadar az kalmışken bunca senelik ilişkimi bitirirsem belki ömür boyu "ya yapmadıysa, belki de ben yanlış anladım" şüphesiyle geçiricem. Ama affedip barışırsam da bundan sonra hep şüphe ve kuşkuyla yaklaşıcam ona of allah'ım of... Nişanlım öyle bişey yapacak biri değil duyduğumda bende çok şaşırdım ama genelde geceleri çalıştığı için ben yatıp uyumuş oluyorum onu pek takip edemiyorum kontrol edemiyorum..

anladığım kadarıyla nişanlınızın konuşmaları hep argo
gerçekten annesi için o kelimeyi kullanan adam senin için ne demez
bence iyi düşün neler dönüyor o ortamlarda yazık etme kendine umarım hakkında hayırlısı olur

İyi de duydukların doğruysa bile belki senden önce yaşamıştır birşeyler..:26:

Yani bunları senle birlikte olmaya başladıktan sonra yaptığından nasıl emin oldun?:26:

Senden öncesi içinse birşey demeye pek hakkın yok gibi.Yani her erkek öncesi birşeyler yaşar..

Ama şu var ki: nişanlının çalıştığı sektör biraz tehlikeli gibi.Yani gece hayatının olduğu, şaaşalı bir hayat..Gerçi güvn meselesi ama bu tarz konuları bence hep duyacaksın..

Ayrıca ..yatakta da çok kötü..lafı, başkasından duymuş da söylenmiş gibi de kabul edilebilir..

Bundan önce pek bir şikayetin yoksa nişanlından bir şans ver derim..Yani ya doğru söylüyorsa ?Yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…