Alkol sayesinde gerçekleri öğrendim :(

benim en yakın arkadaşımın eşi de karısını bir kadınla aldatmıştı ve "annemle zina edeyim ki seni aldatmıyorum" diye yemin etmişti ve "çocuğumun ölüsünü öpeyim ki" yok o kadınla aramda bişey demişti.

şimdi ne oldu biliyor musun?

o kız ile evlendi arkadaşımdan ayrılıp...

Ne kadar igrenc yeminler bunlar.bi insan annesinin uzerine boyle yeminler ediyorsa.kimbilir size neler soyler.melek kv icin bunlari soyluyorsa gerisini sen dusun....

Eski sevgilim olacak adi ortak arkadaşlarımızdan duymama rağmen aldattığını inkar etmek için olmuş babasının ustune yemin etti..adamın mezarda kemikleri sizlamistir sonra yalanları ortaya çıktı tabi ama gözünü kirpmadan yeminler etti ..

allahın iyi kuluymuşsun gerçeği bu şekilde öğrenmişsin bence arkana bile bakma.. bunları evlendikten sonrada öğrenebilirdin kimse alkolluyken yalan şeyleri anlatmaz yaşadıklarını anlatır bence seni kandırmaya çalışıyo

yemine ederken bunlar parmaklarını üst üste koyuyodur bence ben artık edilen yeminlerede inanmıyorum yok anam ölsün yok babam ölsün yok anam o.. olsun tövbe yarabbim ne karıştırıyon ananı babanı madem kendinden eminsin ozaman yalan söylüyosam allah şuanda canımı alsın de olsun bitsin acımıycaksın bu erkeklere

en son yorumunu şimdi okudum allah mutlu etsin ama umarım pişman olmazsın evlendiğinde daha kötü şeyler duymazsın umarım..

bunları nedenmi söylüyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…