İyi de duydukların doğruysa bile belki senden önce yaşamıştır birşeyler..:26:
Yani bunları senle birlikte olmaya başladıktan sonra yaptığından nasıl emin oldun?:26:
Senden öncesi içinse birşey demeye pek hakkın yok gibi.Yani her erkek öncesi birşeyler yaşar..
Ama şu var ki: nişanlının çalıştığı sektör biraz tehlikeli gibi.Yani gece hayatının olduğu, şaaşalı bir hayat..Gerçi güvn meselesi ama bu tarz konuları bence hep duyacaksın..
Ayrıca ..yatakta da çok kötü..lafı, başkasından duymuş da söylenmiş gibi de kabul edilebilir..
Bundan önce pek bir şikayetin yoksa nişanlından bir şans ver derim..Yani ya doğru söylüyorsa ?Yine de sen bilirsin.
Biz birlikte olmadan önce henüz mesleği yoktu, birlikte olduktan bikac ay sonra mesleğe başladı. Bu meslekten önce öyle bi cevresi yoktu, ünlülerin isimlerini bile bilmezdi. O yüzden eminim benden önce olan bişey değil bu.. Sorunlu bi ilişkimiz vardı hep.. Onun kıskançlıkları yüzünden hep bi kavga vardı aramızda pek huzur yoktu yine de her geçen gün daha fazla seviyordum onu. Ama bu yaşadığımız olay çok sarstı.. Ayrıca hem suçlu hem güçlü, beni araması gerekirdi. Tamam acmadım telefonlarını, mesajlarına cevap yazmadım ama 1-2 saat arayıp sonra pes etti. Kendimi çok değersiz hissediyorum
Annesiyle ilgili ettiği o laf çok ağır.Her ne olursa olsun yaptığı çok ayıp.
O kadınla yüzleşmek istediğini söyle bence.Ne kadar ünlü olursa olsun o da bir insan.Belki üçünüz konuşursanız kafan netleşir.
bana kalırsa nişanlın resmen sallamış.. arkadaş çevresinde popüler olmak istemiş kendince.. ben hiç inanmadım nedense o kadını tanıdığına bile.. ne yani o kadar ünlü ve nişanlının bir telefonuna mı bakıyorama annesine ettiği küfür çok çirkin, yine de bir kere yüzyüze konuş en azından geçirdiğiniz seneler hatırına bunu hakediyordur..
benim esim de meslegi geregi bir cok unluyle diyolag halinde.unlulerin cep numaralari gozumun onunde havada ucusuyor.bence nisanlin dogru soyluyor.unlu ve iyi sandigimiz bi cok kadinin fiyati var ve yatak muhabbetleri agizdan agiza dolasir hep.nisanlinin soyledigi seyleri bilmesi yaptigi anlamina gelmez cunku o dunyanin icindeki herkes herseyi bilir konusur okadar cok ki.okadar yemin etmis ustelik guveniyosan yeminlerine yani sana daha once yalan soylemediyse dogru soyluyodur.ama benden bi tavsiye uzak durun o unluler dunyasindan film dizi setlerinden hatta nisanlin baska bi is bulsun.parasi iyi olabilir ama insan ne kadar iyi olursa olsun mutlaka bi pislik bulasiyor.biz koptuk sukur ortak bi kararla
canım ya...Benimde sevgilim bu sektörde calısıyordu ara verdi iyikide verdi dua ediyordum çıksın o pislik ortamdan diye.Ama şu gerçekte n doğru o ortamda dedikoduları yapılır.Benim sevgilim dizi setindeydi.Türkiyenin çok sevilen kadın oyuncusunun çalıştığı dizideydi.Hayranıydı gerçi tüm set hayrandı kadına e Türkiyede hayran düsünsene o olmasın :))) ben bir gün böyle facesinde dolanıyorum.Mesajlarına tıkladım baktım benimki setteki arkadaşıyla sohbet etmiş.O kadın hakkında neler neler diyo arkadaşı resmen sanaldan bile dedikodusunu yapıyordu iki erkek bunlar düşün :) senin nisanlın sandığın gibi bisey yapmamıs olabilir alkolün etkisiyle gaza gelip ağzından o sekilde cıkmısta olabilir biraz masumane düsünsek sonucta ucuz biri olduğunun farkında...
Merhaba arkadaslar..
Dün gece nişanlımın çok yakın bi arkadaşının nişanı vardı. Nişanlım uzun zamandır görmediği biçok arkadaşını gördü, onlarla birlikte hep beraber masaya geçtik. Mekan alkollü bi mekandı, eski dostlar sohbet muhabbet derken nişanlım alkolü fazla kaçırdı.
Şimdi konuya geliyorum; Nişanlım mesleğinden dolayı ünlüleri tanıyor ve sürekli bi dialog halinde.
Konu birden nişanlımın işine döndü. Derken ünlülerden muhabbet açıldı. İsmini vermeyeceğim "x" isimli genç bi sanatçıdan açıldı konu. Nişanlımın arkadaslarından biri "ben o bayanı çok beğeniyorum çok güzel bi kadın" dedi.
Şimdi burasını çok utanarak yazıyorum affedin beni noolur
Nişanlım da sessiz bi şekilde "o kadını bosver yaa naapıcaksın pisliğin teki. İstesem şimdi senin yanına getirtebilirim bi telefonuma bakar ama pisliğin teki ekranlarda göründüğü gibi değil. Geçenlerde o kadını "y" isminde bi erkek ünlüyle gördüm gece clubte adamın kucağındaydı.. Geceliği 700 lira.. Bana asılmıştı bikere. Ama yatakta çok kötü" dedi
O an yanında ben oturuyordum ama o kadar alkollüydü ki benim varlığımı unutmuş, o an masadaki herkes şok oldu sus sus diye Kaş göz yaptılar nişanlımaBen de; "o ne bicim söz öyle biraz laflarına dikkat et çok içtin sen burdan çıkalım konuşucaz" dedim
Ama beni bi görseniz elim ayağım titredi kanım çekildi sanki, sonra nişanlım beni köşeye çekti "aşkım saçmalama eğer öyle bişey yaptıysam en adi o.... çocuğuyum, benim senden başka kimseyi görmüyor gözüm" dedi. "Yalan söyleme kadın bana asıldı dedin, geceliği 700 lira dedin.. resmen yatak ilişkinizi anlattın" dedim. " Hayır ben mesleğimden dolayı istemeden öğrenmek zorunda kaldım kadının geceliğinin 700 lira olduğunu, yatakta kötü olduğunu.. biliyorum mide bulandırıcı bi durum ama yemin ederim ki ben yaşamadım, sadece kulağıma geldi duydum" dedi. Ben de ona "peki madem öyle kadın bana asıldı dedin bunu nasıl açıklayacaksın?" dedim. "Ben öyle bişey demedim" dedi. Kısık sesle konuştuğu için belki ben yanlış anladım ama yok mümkün değil yaa doğru duyduğuma eminim
Ama ben kesinlikle inanmadım ona. Orda daha fazla rezillik çıkmasın diye sustum, sabah konuşuruz dedim. Sabah beni aradı nasıl yeminler ediyor bi görseniz... Terbiyesizce yeminler etti "eğer öyle bişey yaptıysam annem o....dur" bile dedibende anneni karıştırma sakın dedim. Ama bana haksızlık yapıyosun yemin ederim ki ben öyle bişey yapmadım dedi durdu... Bi daha beni arama dedim ve telefonumu kapadım ağlamaktan gözlerim şişti
Saatlerce aradı, mesaj attı hiç birine geri dönmedim. Peki tamam çıkıyorum o zaman hayatından dedi ve ondan sonra bi daha hiçbi şekilde arayıp mesaj atmadı.. bu konuşmamız sabah oldu yani sabahten beri bi daha hiç aramadı.
Ne yapacağımı bilmiyorum çok mutsuzum... Dün duyduklarımdan sonra hala şoktayım ama bana öyle yeminler etti ki kafamı çok karıştırdı. Sizce doğru mu söylüyor yoksa yalan mı? Ben şimdi ne yapacağım?
Bence ciddiye alma benimde bir arkadaşım vardı, 150 boyunda esmer alkol aldığında kendini Kuzey sanıyordu.
Neymiş tüm çevresi onu Kıvanç'a benzetiyormuş.
Halbuki benzettiğimiz falan da yoktu.
Normalde hatırlatınca da söylediklerini kabul etmiyordu.
Yalnız, nişanlının kadınlara yaklaşımını beğenmedim ama konu bu değil, sensin.
bazen erkekler içince kendileirni kaybeder ve arkadaşlarının yanında cabuk gaza gelir bence abartmış konuşurken... okadar yani bence uzatmaman lazm ama yinede tavrını koy derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?