Alkol sayesinde gerçekleri öğrendim :(

Annesiyle ilgili ettiği o laf çok ağır.Her ne olursa olsun yaptığı çok ayıp.

O kadınla yüzleşmek istediğini söyle bence.Ne kadar ünlü olursa olsun o da bir insan.Belki üçünüz konuşursanız kafan netleşir.

arkadaşım nişanlın kadınla yatmıştır yatmamıştır orasını bilemezsin ama bi gerçek var ki çekinmeden o kadar insanın yanında seni rencide edebiliyor asıl üzücü olan bu

Biz birlikte olmadan önce henüz mesleği yoktu, birlikte olduktan bikac ay sonra mesleğe başladı. Bu meslekten önce öyle bi cevresi yoktu, ünlülerin isimlerini bile bilmezdi. O yüzden eminim benden önce olan bişey değil bu.. Sorunlu bi ilişkimiz vardı hep.. Onun kıskançlıkları yüzünden hep bi kavga vardı aramızda pek huzur yoktu yine de her geçen gün daha fazla seviyordum onu. Ama bu yaşadığımız olay çok sarstı.. Ayrıca hem suçlu hem güçlü, beni araması gerekirdi. Tamam acmadım telefonlarını, mesajlarına cevap yazmadım ama 1-2 saat arayıp sonra pes etti. Kendimi çok değersiz hissediyorum

bana kalırsa nişanlın resmen sallamış.. arkadaş çevresinde popüler olmak istemiş kendince.. ben hiç inanmadım nedense o kadını tanıdığına bile.. ne yani o kadar ünlü ve nişanlının bir telefonuna mı bakıyor ama annesine ettiği küfür çok çirkin, yine de bir kere yüzyüze konuş en azından geçirdiğiniz seneler hatırına bunu hakediyordur..

burada yorum yapan kimse senin nişanlının içini bilmez. erkekler çocuk gibidir, çocuklar nasıl benim şöyle arabam benim şöyle oyuncağım var diye hava atıyorsa erkekler büyüseler de bu böyle devam eder. benim en çok dikkatimi çeken o ortamda arkadaşlarının kaş göz yapıp sus demesi. nasıl yani? kimse "ne diyosun abi sen" demedi mi? yani o söylediği lafları arkadaşları nişanlına yakıştırdı öyle mi?

Son düzenleme:

Böyle bişeyi nişanlım da kabul etmez, bende istemem galiba. Sonuçta benimle görüşmeden önce o kadını arayıp "nişanlım sorarsa hiçbişey söyleme" diye tembih etmek çok zor bişey değil Anca kendimi düşürmüş olurum

Çok ünlü yıldızı parlamış biri değil zaten. Sadece senelerdir adını bi şekilde duyuran, sürekli gündemde olmak için orasını burasını açarak para kazanan bi kadın. Üstelik genç bi kadın. O yüzden nişanlımın anlattıkları doğru olabilir

sinek küçüktür ama mide bulandırır. belli ki o tür ortamlarda bulunuyor nişanlınız. karar vermek çok zor. iyice araştırmk lazım.

benim esim de meslegi geregi bir cok unluyle diyolag halinde.unlulerin cep numaralari gozumun onunde havada ucusuyor.bence nisanlin dogru soyluyor.unlu ve iyi sandigimiz bi cok kadinin fiyati var ve yatak muhabbetleri agizdan agiza dolasir hep.nisanlinin soyledigi seyleri bilmesi yaptigi anlamina gelmez cunku o dunyanin icindeki herkes herseyi bilir konusur okadar cok ki.okadar yemin etmis ustelik guveniyosan yeminlerine yani sana daha once yalan soylemediyse dogru soyluyodur.ama benden bi tavsiye uzak durun o unluler dunyasindan film dizi setlerinden hatta nisanlin baska bi is bulsun.parasi iyi olabilir ama insan ne kadar iyi olursa olsun mutlaka bi pislik bulasiyor.biz koptuk sukur ortak bi kararla

canım ya...Benimde sevgilim bu sektörde calısıyordu ara verdi iyikide verdi dua ediyordum çıksın o pislik ortamdan diye.Ama şu gerçekte n doğru o ortamda dedikoduları yapılır.Benim sevgilim dizi setindeydi.Türkiyenin çok sevilen kadın oyuncusunun çalıştığı dizideydi.Hayranıydı gerçi tüm set hayrandı kadına e Türkiyede hayran düsünsene o olmasın :))) ben bir gün böyle facesinde dolanıyorum.Mesajlarına tıkladım baktım benimki setteki arkadaşıyla sohbet etmiş.O kadın hakkında neler neler diyo arkadaşı resmen sanaldan bile dedikodusunu yapıyordu iki erkek bunlar düşün :) senin nisanlın sandığın gibi bisey yapmamıs olabilir alkolün etkisiyle gaza gelip ağzından o sekilde cıkmısta olabilir biraz masumane düsünsek sonucta ucuz biri olduğunun farkında...

Bence ciddiye alma benimde bir arkadaşım vardı, 150 boyunda esmer alkol aldığında kendini Kuzey sanıyordu.
Neymiş tüm çevresi onu Kıvanç'a benzetiyormuş.
Halbuki benzettiğimiz falan da yoktu.
Normalde hatırlatınca da söylediklerini kabul etmiyordu.
Yalnız, nişanlının kadınlara yaklaşımını beğenmedim ama konu bu değil, sensin.

Son düzenleme:
nişanlında tam fırlama ağzı var.annesiyle o kelimeyi aynı cümle içerisinde kullanmasına takıldım ben de...nişanlını içkiliyken yaptığı gaf üzerinden değil de genel yapısı itibariyle değerlendir bence ve ona göre evlenilecek bir erkek olup olmadığına bak.

Sizin adınıza çok ama çok sevindim, ikiniz içinde en hayırlısı olmuş. Bu piyasa gerçekten çok pis... Dışardan göründüğü gibi değil hiçbişey ben nişanlım sayesinde olayların içinde olduğum için çok net görüyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Benim gönlüm hic razı değil bu mesleğe... İnşallah nişanlım da eşiniz gibi çok geç olmadan bu yoldan kurtarır kendini. Düzenli bi işi olsun, eve geliş gidiş saati belli olsun allahtan baska hiçbi isteğim yok

Canımmm bu durumda olan bi tek ben değilmişim demek ki sen de aynı dertten muzdaripmişsin.. Neyse ki ara verdi diyosun.. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin cidden çok zor sevdiğin adamı böyle muhabbetlerin içinde görmek, duymak.. Ben dünden beri çok yıpratın kendimi.. Allahtan sizler varsınız yükümü biraz olsun hafiflettiniz :) belki de sen haklısındır alkolün etkisiyle gaza gelip söylemiş olabilir... Henüz daha olay çok taze.. Bekliycem bikaç gün daha kafamı toparlamam gerek.. Sağlıklı düşünemiyorum çünkü..

bazen erkekler içince kendileirni kaybeder ve arkadaşlarının yanında cabuk gaza gelir bence abartmış konuşurken... okadar yani bence uzatmaman lazm ama yinede tavrını koy derim

Bana göre böyle bir şey yapmamış olsa bile;

-Öncelikle arkadaşlarıyla bu tür "karı kız" diye tabir edilen muhabbetler etmesi,
-Annesine bile ağza alınmayacak küfürlerle yeminler etmesi
-Bulunduğu ortamla alakalı olarak yanlış birşeyler yapma potansiyelinin yüksek olması

ayrılmak için yeterli sebeplerdir.

Ayy nedir bu erkeklerdeki ego hiç anlayamıyorum valla bunların hepsi aynı çocuk gibiler :)))

arkadaşım açık konuşucam dediklerime kızma: annesi üzerinden heleki küfürlü yemin eden, anasıyla o kelimeyi aynı cümle içinde hemde defalarca kullanan adamın bence haysiyeti yoktur, böyle bir adamdan herşeyi bekle. bence yalan konuşuyor.

kusura bakma ama ne demek '' istesem arar getiririm buraya sana hem yatakta çok kötü geceliği 700 lira '' diyen bir adamın arkasından muhabbet tellalı derler ne cinsiyetçi ne terbiyesiz birisiymiş. bir de arkadaşların dediği gibi annesinin lafıyla o... lafını aynı cümlede kullanan yarın senin adınla aynı cümlede kullanmaktan çekinmez çok ucuz çok basit muhabbetler kendine yakıştırıyor musun bu adamı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…