Benim arkadaşım ve eşi var.
Arkadaşım içer, bizim grup zaten içer normalde. Eşi namazında niyazında bir arkadaşımız, içki hiç içmez. İkisi de birbirine karışmaz, arkadaşım dışarı çıktığımızda bizimle içer, kocası meyve suyu/soda içer. Onlara gittiğimizde de içeriz.
Hatta hep beraber gittiğimiz düğünde bizim masada rakılar şaraplar varken, arkadaşımın eşi gidip namazını kıldı geldi.
Onlar birbirine karışmayarak orta yolu buldular.
Bu arada hangi şehirdesiniz
Sağlık durumu varsa bir şey diyemem tabii.Sigarayi evin icinde iciyorum usuyorum diye benimkininde farantijiti aziyormuşbence pek bisey olmuyor ama dile getiriyor ben tabi icmeye devam ediyorum ama bu ara grip diye kiyamiyorum yaninda icmeye ...sadece alkolu biyere gittigimizde 1-2 bardak bende iciyorum icme vs demiyor ama hoşlanmiyor hoslanmadigi icin o ortamlara girip oturmak cani istemiyor eveyse kucucuk sise bile sokturmaz arkadas grubuyla filan takilsak cogunluk karariyla daha iyi olurdu ama biz ikimiz geziyoruz hepp
Nadir zamanlarda alkol kullanırdım, sigarayı hala kullanıyorum :)
Eşim alkole takıntılıydı, içmiyorum artık, tabi sigarayı bırakmamı isteseydi ne yapardım bilmiyorum. Birinde bağımlılık söz konusu
Balkonda içersin sende :))Alkol icmesemde olur bende cok nadir kullanirim zaten ama hosumada gidiyor simdi -.- sigarayi birak uzun yaşa muhabbetleride yaptidabirakmadim daha dogrusu birakamadim ayni evin icinde olunca dumandan zehirleniyormuş oda
Balkonda içersin sende :))
Sigarayı çiftlerden birinin içip diğerinin içmemesi, koku açısından, pek hoş olmuyor, sakız çiğneyebilirsin geçici çözüm olarak :)
Buda çözüm tabi, tek derdi yanında içmense..Sogukta titrerken ictigimi anlamiyorum ki oyuzden mutfakta iciyorum en olmadi
Iyi Akşamlar
Kizlar, kendiniz alkol ,sigara kullanip yada ikisinden birini kullanip
Eşi hicbirini kullanmayan var mi ?
Eşiniz rahatsiz oldugunu belirtti mi sizler ne yaptiniz bu durumda ? :)
Iki tarafta nasıl orta yolu bulur ?
Benim kronik faranjitim var .. Ne yazıkki eşiniz haklı sigara bizi mahvediyor .. Benim eşim içmez ancak annem teyzmler sigara içiyorlar ve ne zaman yanlarında olsam akşamına faranjitim azıyor içmeyen için sigara korkunç bir kabus .. Ancak alkolünüze karışmasın çünkü alkolun tek zararı size .. Ancak sigarada hem kendinizi hemde bulunduğunuz ortamdaki herkesi zehirliyorsunuz .. Anneme çok yalvardım iyice azalttı inşallah bu sene bıraktırıcam .. Umarım sigarayı sizde bırakırsınız
Iste problem o ..bizim ki eve sokturmuyor alkolu haram filan diye :)) disarda anca icersem icerim kendim o baska sey icer oda genellikle hoslanmadigindan alkol alinan mekanlarada girmek istemiyor pek hatta alkol satisi yapan yerden alisveriste yapmiyorbelki arkadas grubumuz olsa oyle takilsak cogunluga ayak uydurup ses etmeyebilir belkide ama ikimiz geziniyoruz birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?