alkolik bir insanla birlikte olmak ... :(

feministelii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
36
16
13
30
Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim ?

ne içiyor canım ve içince kendine ne yapıyor. Alkolizim demek için bir teşhis lazım sanırım ota bitkiyle olcak iş değil ayrıca

bazı seylerın farkındaysa belkı bırakabılır.. ama bırakmazsa sen onu bırakmalısın
içkiye karsı degılım; adam gibi agzıyla ıcılıyorsa..

bence sevgilin alkol bağımlısı olduğunu kabul edip -ki genelde en zor kısmı budur- tedavi görmeli.. otla falan olacak iş değil... eğer bu problemini kabul etmiyorsa işin çok zor bana kalırsa arkana bakmadan uzaklaş derim...

Sizin neden boyle bir misyonunuz olsun ki?

O kendini dusunup kurtulsun.

Bu arada siz de kendinizi dusunun...

Kendinize boyle bir koca, ailenize boyle bir damat, cocuklariniza boyle bir baba ister misiniz?

Sifaci gibi mucize yaratmaya calisirken onun kendini kaybetmesiyle hakaret ve siddetine maruz kalmayin da...

İçkiye karşı olan bir insan da içki içen bir insan da böyle birini çekemez gibime geliyor.
Düzelmez yani.
Ayrıca şifalı ot lafınıza da baya güldüm

Kamu spotu gibi olacak ama alkol bağımlılığı tedavi edilebilir bir rahatsızlık önemli olan bunu kabul etmesi.Ama belli ki niyeti yok ne diye uğraşacaksınız ki.Bence ayrıl yaşın küçükse hiç uğraşıp zaman kaybetmene değmez.İçip de etrafına ve kendine zarar gelen adamdan ne fayda gelir ki.İçmeye karşı değilim de bu durum çok farklı.

Ben yaninda olmasam bile onun bu seyden kurtulmasini istiyorum sorsaniz benim hatalarim yuzunden iciyor stressten kilo aldim yuzum gozum coktu kendimi degersiz hissediyorum artik

AMATEM var.Gitsin yatsin.Benim kuzenimin kocasi olacak adam da alkolikti.Icer icer doverdi.Amateme yatti.1.yatisinda tekrar basladi.2.yatisindan bu yana 3 ay gecti.Henuz icmedi.
Bunlarla hayatini zehir edeceksen devam et erkek arkadasinla ama insan gibi bir hayat istiyorsan kaç bu elemandan.

Ben yaninda olmasam bile onun bu seyden kurtulmasini istiyorum sorsaniz benim hatalarim yuzunden iciyor stressten kilo aldim yuzum gozum coktu kendimi degersiz hissediyorum artik

Hangi hatalarınızmış? Ona da mı inanıyorsunuz? Şifalı bitki işi gibi..

evet mutlu oluncada iciyor hep iciyor asma yapragi kaynat icsin dediler ama bilmiyorum
Eğer gerçekten alkol bağımlısı ise tedavi olması gerek,tabi bunu önce erkek arkadaşın isteyecek senin istemenle olmaz,asma yaprağı yada sizin tabirinizle şifalı ot sakın böyle şeyler kaynatıp içirmeyin sonra başka hastalıklara davetiye çıkarırsınız çünkü otların bilmediğimiz bir sürü yan etkisi var.

Kendisi istemiyorsa mümkün değil bırakmaz. Sen yokluğunlada tehdit etsen o içkiyi seçecektir.
Önünde 2 tercihin var. Ya kabulleneceksin, yada ayrılacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…