- 10 Ocak 2015
- 36
- 16
- 13
- 30
- Konu Sahibi feministelii
-
Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim?
bazı seylerın farkındaysa belkı bırakabılır.. ama bırakmazsa sen onu bırakmalısınKizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim?
Akla gelen butun alkollu iceceklerden iciyor ve cok sinir sahibi bi insanne içiyor canım ve içince kendine ne yapıyor. Alkolizim demek için bir teşhis lazım sanırım ota bitkiyle olcak iş değil ayrıca
Akla gelen butun alkollu iceceklerden iciyor ve cok sinir sahibi bi insanherseye sinirleniyor
evet mutlu oluncada iciyor hep iciyorEn ufak tartışmada kendini içkiye vermesi alkolik olduğu anlamıma gelmiyor. Alkolik adam mutlu olunca üzgün olunca hatta sebep yokken bile sürekli içer
Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim?
Ben yaninda olmasam bile onun bu seyden kurtulmasini istiyorum sorsaniz benim hatalarim yuzunden iciyor stressten kilo aldim yuzum gozum coktu kendimi degersiz hissediyorum artikSizin neden boyle bir misyonunuz olsun ki?
O kendini dusunup kurtulsun.
Bu arada siz de kendinizi dusunun...
Kendinize boyle bir koca, ailenize boyle bir damat, cocuklariniza boyle bir baba ister misiniz?
Sifaci gibi mucize yaratmaya calisirken onun kendini kaybetmesiyle hakaret ve siddetine maruz kalmayin da...
evet mutlu oluncada iciyor hep iciyorasma yapragi kaynat icsin dediler ama bilmiyorum
Gittik beraber ilaclar aldik bir kac gun kullandi sonra birakti ..asma yaprağı mı?
bir psikiyatriste gitmesi ve tedavi görmesi daha tekili olmaz mı asma yaprağından?
Ben yaninda olmasam bile onun bu seyden kurtulmasini istiyorum sorsaniz benim hatalarim yuzunden iciyor stressten kilo aldim yuzum gozum coktu kendimi degersiz hissediyorum artik
Eğer gerçekten alkol bağımlısı ise tedavi olması gerek,tabi bunu önce erkek arkadaşın isteyecek senin istemenle olmaz,asma yaprağı yada sizin tabirinizle şifalı ot sakın böyle şeyler kaynatıp içirmeyin sonra başka hastalıklara davetiye çıkarırsınız çünkü otların bilmediğimiz bir sürü yan etkisi var.evet mutlu oluncada iciyor hep iciyorasma yapragi kaynat icsin dediler ama bilmiyorum
Gittik beraber ilaclar aldik bir kac gun kullandi sonra birakti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?