- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi feministelii
uzak dur evlenmeyide düşünme sakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alkolik adami otlarla iyileştirmeye calisman kolay ama kendini kurtarmak çok zor değil mi...Klavyeden yazar gibi olmuyo oyle kolay ..
Ayrilmalisin.Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim?
Evli olsan hadi dicem bosanmak falan sikinti yada cocuk varsa onun icin ugrasayim diyeceksin..gayet kolay canim ayrilmak .sevgi falan boş..madem adam iyi biri seviyo seni.sirf sevgisi icin birakmali alkolü.aman emin onda o .... yokKlavyeden yazar gibi olmuyo oyle kolay ..
Ben sizlere hak veriyorum ... ama hersey kolay olmuyo onu demeye calisiyorum ayrica boyle kukreyerek birsey cozemeyiz degil mi ? Ben dogruKlavyeden sallamak kolaymis hi?
Ne bekliyorsun seni pışpışlayacak miydik?
Canim sevgilinin yaninda olmalisin destek olmalisin falanmi diyecektik.
Valla boylelerine birakin ne hali varsa gorsun diyorum.Bosuna sinir stres oluyoruz.Isin sonu belli kendi gorsun dunyayi tersten.Donup dolasacagi konu acacagi yer burasi cunku.
Ben sizlere hak veriyorum ... ama hersey kolay olmuyo onu demeye calisiyorum ayrica boyle kukreyerek birsey cozemeyiz degil mi ? Ben dogruKlavyeden sallamak kolaymis hi?
Valla boylelerine birakin ne hali varsa gorsun diyorum.Bosuna sinir stres oluyoruz.Isin sonu belli kendi gorsun dunyayi tersten.Donup dolasacagi konu acacagi yer burasi cunku.
Alkolizm teşhisini siz koyamazsınız ancak bir hekim koyabilir. Ve çok ciddi bir bağımlılıktır, öyle otla çöple hallolmaz. Tedavide bile başarı oranı düşüktür.Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim?