• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkolik bir insanla birlikte olmak ... :(

Klavyeden yazar gibi olmuyo oyle kolay ..
Alkolik adami otlarla iyileştirmeye calisman kolay ama kendini kurtarmak çok zor değil mi...

Allah askina bana sinir geldi su "size demek kolay yazmak kolay" diyenlerden ....Ya biz su neti kapatinca dönüyoruz kendi hayatimiza bakiyoruz keyfimize....ne sizi taniriz ne bir kinimiz olabilir ne alip veremedigimiz olabilir milletin mutluluğuyla askiyla sevgilisiyle kocasiyla... Sanki pesindeyiz gibi büyük asklarinizin bir savunma ve suclama modu sürekli.

Eğer sorun yoksa madem keyfin yerindeyse buraya yoruma acmayacaksiniz özel hayatinizi. Ha yok bir sorun var ve çözümleri duymak istiyorsanız ve konu da aciyorsaniz gerçekleri duyunca yan çizmekten başka seçenek kalmiyor burada...

Bir adamı zorla tedavi edemezsin sayin genç... Alkolik birine ot kaynatarak da tedavi edemezsin eğer edilseydi dünyada "alkolik" denen insan kalmazdi zaten. Hepsinin esi sevgilisi anasi babası ot kaynatir kaynatir iyilestirirdi...

Ben ayrilamam dersen de ayrilma. Zorumuz ne bizim? 20 yasinda gencecik kiz hayatini ateşe atmasin diye yaziyoruz ciziyoruz. Cevap"size yazmak kolay"... Bir siz sevdiniz bir siz asik oldunuz sanki hani bilmesek neyse yutacagi bu laflari...kac yillik babalarini evlerini yazmis kadinlar. Onlara verecek cevabiniz var mi acaba?

Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim :KK43: ?
Ayrilmalisin.
Sen tedavi edemezsin alkolik birini.
Ancak kendi isterse tedaviye yonelir.
Gorunuse gore cok istekli deyil sanki tedavi olmaya.

Yanlış anlama ama içen insan herzaman buna devam eder kendini düşün bu durumda benim kayınbabam hala içiyor kaç defa tedavi oldu değişmiyor karısına eziyetten başka bişi yapmıyor böyle insanlar kafada bitirmeli düzelmek istiyorsa tabi istemiyorsa zararda hep sen olursun

Klavyeden sallamak kolaymis hi?
Ne bekliyorsun seni pışpışlayacak miydik?
Canim sevgilinin yaninda olmalisin destek olmalisin falanmi diyecektik.
Valla boylelerine birakin ne hali varsa gorsun diyorum.Bosuna sinir stres oluyoruz.Isin sonu belli kendi gorsun dunyayi tersten.Donup dolasacagi konu acacagi yer burasi cunku.

Valla boylelerine birakin ne hali varsa gorsun diyorum.Bosuna sinir stres oluyoruz.Isin sonu belli kendi gorsun dunyayi tersten.Donup dolasacagi konu acacagi yer burasi cunku.
Ben sizlere hak veriyorum ... ama hersey kolay olmuyo onu demeye calisiyorum ayrica boyle kukreyerek birsey cozemeyiz degil mi ? Ben dogru
arin farkindayim evet birazda baska insanlardan duymak istedigim icin konu actim sadece kolay olmadigini belirtmek istemistim...

Ben sizlere hak veriyorum ... ama hersey kolay olmuyo onu demeye calisiyorum ayrica boyle kukreyerek birsey cozemeyiz degil mi ? Ben dogru
arin farkindayim evet birazda baska insanlardan duymak istedigim icin konu actim sadece kolay olmadigini belirtmek istemistim...
size hak veriyorum .. haksizsizniz demiyyrum sadece kolay degil benim icin anlatabiliyo muyum ? Benim savundugum sizinkinden farkli degil ... sadece ozunde iyi bir insan bunun farkindayim ... ve onu duzeltmeye calistim tabii ki ilk yillarimizda boyle bi insan degildi son 1 yildir boyle bir insan oldu o yuzden suan zirlaniyorum sadece olay bu yani bana kizmanizi gerektiricrk bisey yok...

size hak veriyorum .. haksizsizniz demiyyrum sadece kolay degil benim icin anlatabiliyo muyum ? Benim savundugum sizinkinden farkli degil ... sadece ozunde iyi bir insan bunun farkindayim ... ve onu duzeltmeye calistim tabii ki ilk yillarimizda boyle bi insan degildi son 1 yildir boyle bir insan oldu o yuzden suan zirlaniyorum sadece olay bu yani bana kizmanizi gerektiricrk bisey yok...

hep ozunde iyi insan diyerek kandirin kendinizi, cekin herseyi, duzeltmeliyim diye yipratin kendinizi, yillarinizi. yazik o gecen zamana.
icki icen icer, icmeye devam eder. icki icen insanin mantigi kalmaz, duzgun dusunemez, davranamaz, insanlari herseyi zamanla kaybeder. kaybettikce icmeye devam eder. icmeye devam ettikce kaybeder. bu boyle surer.
bagimliliktir, icme deyince anlamaz.
icki icen, konustugunu da bilmez, kirar doker, uzer. is siddete varir.
maddi sikintilar basgosterir. gecelere yayilir icmeler. ickiictikce hatalar artar, arttikca icki icmeye devam eder.
siz ugrasin durun duzeltmeliyim diye. gecsin guzelim gencecik yillariniz boyle.

Bence bu adam bu huyundan
kurtulamaz hele şifalı otla filan olacak iş değil:KK53:

en iyisi bırakman dua et erkek arkadaşın eşin değil yoksa yanmıştın bu adamla.

Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim :KK43: ?
Alkolizm teşhisini siz koyamazsınız ancak bir hekim koyabilir. Ve çok ciddi bir bağımlılıktır, öyle otla çöple hallolmaz. Tedavide bile başarı oranı düşüktür.
Alkol almasını bir kenara bırakın, normal şartlarda böyle bir adamla neden birliktelik sürdürüyorsunuz?

Bunun örneğini çok görüyoruz şimdi böyleyse evlenince ne olur ..o_O Seni seviyorsa bence tedavi olmayı kabul etmeli.

bu adam istedigi kadar tedavi olsun hic birsey degismez
hic ugrasma ayril ,kendi hayatini oyle bir adam ugruna mahvetme
benim ex te ayniydi sevinse icer ,uzulse icer,cani skilsa sebebsiz yere icerdi ,yani hep bir sebebi vardi
birak ne hali varsa gorsun ,sen hic birsey degistremezsin

Back
X