- 10 Ocak 2015
- 36
- 16
- 13
- 30
- Konu Sahibi feministelii
Hepinize tesekkr ederim kizlar rahatladim biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaninda olmasam bile onun bu seyden kurtulmasini istiyorum sorsaniz benim hatalarim yuzunden iciyor stressten kilo aldim yuzum gozum coktu kendimi degersiz hissediyorum artik
Ayrılacaksın.
Sonra evlenince de eve her geçe leş gibi ağzıyla gelip sağı solu yıkınca görürüm ben seni.
Derhal ayrılacaksın hem de.
Sen niye elin alkoliğini çekiyorsun????
Biraz daha caba gostericem cunku cok iyi bi ailesi var ve ben onlarada aciyorum ... birax daha ugrastiktan sonra hala olmazsa soyledikleriniz dogrultusunda hareket etmek zorunda kalicam
Söz dinlemeyeceksin biliyorum ama bunu yakından yaşamış biri olarak yazıyorum. Lütfen etme kendine bunu.
Hepinize tesekkr ederim kizlar rahatladim biraz
Ayrılacaksın.
Sonra evlenince de eve her geçe leş gibi ağzıyla gelip sağı solu yıkınca görürüm ben seni.
Derhal ayrılacaksın hem de.
Sen niye elin alkoliğini çekiyorsun????
Biraz daha ugrasicam ailesi cok iyi insanlar onlarada yazik daha sonra hala ayni devam ederse sizin soyledikleriniz dogrultusunda hareket edicem ... sizde anlamissinizdir beni yasayan olarak...
Söz dinlemeyeceksin biliyorum ama bunu yakından yaşamış biri olarak yazıyorum. Lütfen etme kendine bunu.
neyine rahatladın?
yarın bir gün ağzını yüzünü dağıtacak sen rahatladım diyorsun.
ya alkoliklikten bahsediyoruz, şaka mı bu ya.
dünyada bir sürü erkek var. yok anlamıyorum ben genç kızları.
4 yil oldu hemen birakilmiyor...
Insanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyor,eğer gercekten alkolikse derhal ayrıl derim evlenince sen çekersin üzüntüyü.4 yil oldu hemen birakilmiyor...
Sizi dinleyeceğim daha sonra olanlarida paylasmak isterim ...Insanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyor,eğer gercekten alkolikse derhal ayrıl derim evlenince sen çekersin üzüntüyü.
Haklisin aslinda bunlari biliyorum gordumde kendi yakinlarimdan ... haklisin ... kim isterki bunlari ... duygularimi bastirip mantigimla harekete gecicem ..Sen benim sorularıma cevap ver bir.
-Dayak yemek istiyor musun?
-Her kavga ettiğinizde çıkıp sarhoş olmasını ve leş gibi ağızla eve dönmesini istiyor musun?
-Sarhoşken sana küfretmesini, bağırmasını, çağırmasını istiyor musun?
-Arkadaşların eşleriyle el ele, güzel güzel eğlenirken sen evde bu ayyaşı beklemek istiyor musun?
-Alkole verdiği parayla borca girmek istiyor musun?
-Evine getireceği parayı yine alkole saçmasını istiyor musun?
-Bağırıp çağırıp ayyaş ayyaş seni tüm mahalleye rezil etsin istiyor musun?
Daha türetebilirim soruları. Bunlara bir cevap ver bakalım.
Haklisiniz ...Alkolik biriyle 8 sene evli kalmis biri olarak soyluyorum hemen kurtul o pisliktennnnn...aklin varsa yol yakinken kurtul...ot çöp pesinde koşma hayatinin peşinden koş
4 yil oldu hemen birakilmiyor...[/QUOTE
.4 yıl az bir süre değil ama bir arpa bile yol alınamamış sizin ilişkide... bu konuda başarısız olduğunu kabul etmen gerekiyor.4 senede yapamadığını belki de 4 ayda yapan biri çıkar! ona da kendine de bu fırsatı vemelisin.ilişkinizin sonu her ikiniz için en iyisidir
erkek arkadaşını değiştiremezsin ama sen kendini bu ilişkiden kurtarabilirsin.
(duymayı istediğin en son şeyi söylediğim için belki üzülüyorsun ama kardeşim de olsa ona aynı şeyi söylerdim)
Haklisin aslinda bunlari biliyorum gordumde kendi yakinlarimdan ... haklisin ... kim isterki bunlari ... duygularimi bastirip mantigimla harekete gecicem ..