• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkolik bir insanla birlikte olmak ... :(

Ben yaninda olmasam bile onun bu seyden kurtulmasini istiyorum sorsaniz benim hatalarim yuzunden iciyor stressten kilo aldim yuzum gozum coktu kendimi degersiz hissediyorum artik

bu durum her ikinizi olumsuz etkilemiş.erkek arkadaşınız içmesine sizi bahane ediyor;siz de fiziken çöküşünüzü ona bağlıyorsunuz.ayrıldığınız takdirde ikinizin de iyi olma ihtimali artıyor bu durumda.ayrılmanız her ikinize de hayırlı olacaktır

Ayrılacaksın.

Sonra evlenince de eve her geçe leş gibi ağzıyla gelip sağı solu yıkınca görürüm ben seni.
Derhal ayrılacaksın hem de.

Sen niye elin alkoliğini çekiyorsun????

Söz dinlemeyeceksin biliyorum ama bunu yakından yaşamış biri olarak yazıyorum. Lütfen etme kendine bunu.

Ayrılacaksın.

Sonra evlenince de eve her geçe leş gibi ağzıyla gelip sağı solu yıkınca görürüm ben seni.

Biraz daha caba gostericem cunku cok iyi bi ailesi var ve ben onlarada aciyorum ... birax daha ugrastiktan sonra hala olmazsa soyledikleriniz dogrultusunda hareket etmek zorunda kalicam
Söz dinlemeyeceksin biliyorum ama bunu yakından yaşamış biri olarak yazıyorum. Lütfen etme kendine bunu.

Hepinize tesekkr ederim kizlar rahatladim biraz

neyine rahatladın?

yarın bir gün ağzını yüzünü dağıtacak sen rahatladım diyorsun.

ya alkoliklikten bahsediyoruz, şaka mı bu ya.

dünyada bir sürü erkek var. yok anlamıyorum ben genç kızları.

Ayrılacaksın.

Biraz daha ugrasicam ailesi cok iyi insanlar onlarada yazik daha sonra hala ayni devam ederse sizin soyledikleriniz dogrultusunda hareket edicem ... sizde anlamissinizdir beni yasayan olarak...

Sen benim sorularıma cevap ver bir.

-Dayak yemek istiyor musun?

-Her kavga ettiğinizde çıkıp sarhoş olmasını ve leş gibi ağızla eve dönmesini istiyor musun?

-Sarhoşken sana küfretmesini, bağırmasını, çağırmasını istiyor musun?

-Arkadaşların eşleriyle el ele, güzel güzel eğlenirken sen evde bu ayyaşı beklemek istiyor musun?

-Alkole verdiği parayla borca girmek istiyor musun?

-Evine getireceği parayı yine alkole saçmasını istiyor musun?

-Bağırıp çağırıp ayyaş ayyaş seni tüm mahalleye rezil etsin istiyor musun?

Daha türetebilirim soruları. Bunlara bir cevap ver bakalım.

Sen benim sorularıma cevap ver bir.

-Dayak yemek istiyor musun?

-Her kavga ettiğinizde çıkıp sarhoş olmasını ve leş gibi ağızla eve dönmesini istiyor musun?

-Sarhoşken sana küfretmesini, bağırmasını, çağırmasını istiyor musun?

-Arkadaşların eşleriyle el ele, güzel güzel eğlenirken sen evde bu ayyaşı beklemek istiyor musun?

-Alkole verdiği parayla borca girmek istiyor musun?

-Evine getireceği parayı yine alkole saçmasını istiyor musun?

-Bağırıp çağırıp ayyaş ayyaş seni tüm mahalleye rezil etsin istiyor musun?

Daha türetebilirim soruları. Bunlara bir cevap ver bakalım.
Haklisin aslinda bunlari biliyorum gordumde kendi yakinlarimdan ... haklisin ... kim isterki bunlari ... duygularimi bastirip mantigimla harekete gecicem ..

:KK43: 4 yil oldu hemen birakilmiyor...[/QUOTE

.4 yıl az bir süre değil ama bir arpa bile yol alınamamış sizin ilişkide... bu konuda başarısız olduğunu kabul etmen gerekiyor.4 senede yapamadığını belki de 4 ayda yapan biri çıkar! ona da kendine de bu fırsatı vemelisin.ilişkinizin sonu her ikiniz için en iyisidir
erkek arkadaşını değiştiremezsin ama sen kendini bu ilişkiden kurtarabilirsin.
(duymayı istediğin en son şeyi söylediğim için belki üzülüyorsun ama kardeşim de olsa ona aynı şeyi söylerdim)

Haklisin aslinda bunlari biliyorum gordumde kendi yakinlarimdan ... haklisin ... kim isterki bunlari ... duygularimi bastirip mantigimla harekete gecicem ..

Lütfen yap.
Buradan destek oluruz biz sana
Ben 1.5 yıl evli kaldım böyle bir pislikle
İnan değişmez
Sinirlenmem üzülmemden
Şimdi geriye dönsem de biri bana engel olsa isterdim.
Pırıl pırıl bir geleceğin olabilir

(alıntı yapmayı başaramadım,tekrar bu nedenle yazmış bulunuyorum).4 yıl az bir süre değil ama bir arpa bile yol alınamamış sizin ilişkide... bu konuda başarısız olduğunu kabul etmen gerekiyor.4 senede yapamadığını belki de 4 ayda yapan biri çıkar! ona da kendine de bu fırsatı vemelisin.ilişkinizin sonu her ikiniz için en iyisidir
erkek arkadaşını değiştiremezsin ama sen kendini bu ilişkiden kurtarabilirsin.
(duymayı istediğin en son şeyi söylediğim için belki üzülüyorsun ama kardeşim de olsa ona aynı şeyi söylerdim)

Kendi tedavi olmak istemiyor ve bunu sorun olarak görmüyorsa yeryüzündeki bütün otları pisirsen de fayda etmez...

Ve evli olsan neyse de sevgili için yıllarını heba etmeye kahır çekmeye gerek yok...

Kendine eziyet edip kendine bakamayan hic kimse sizi asla sevemez ve size değer gösteremez...

Gerçek hayattasiniz filmlerde değil... Bence farkina varin..

Back
X