• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkolik bir insanla birlikte olmak ... :(

Lütfen yap.
Buradan destek oluruz biz sana
Ben 1.5 yıl evli kaldım böyle bir pislikle
İnan değişmez
Sinirlenmem üzülmemden
Şimdi geriye dönsem de biri bana engel olsa isterdim.
Pırıl pırıl bir geleceğin olabilir
Anlayabiliyorum neler cektigini az cok insanin ihtiyaci oluyor tabii ki destege ... soylediklerinizi yapicam ..

Canim evlendikten sonra yavaş yavaş tum cevrenle ailenle bile uzaklasacaksin çünkü o icmek icin kimseye gitmeyin sizede kimse gelmesin isteyecek..disari gezmeye cikmaniz ickili yerlerden ibaret olacak yada boş bir yerde arka arkaya icecek o zevk alacak sen sinir olacaksin..bu arada ickiye para yetmeyecek varlik icinde yokluk cekeceksin.cocugun.olunca cocugunun en guzel oyuncagi icki kutulari olacak..millet alkolik kocanin dedikodusunu edecek hemde bes para etmez insanlar kendi haltlarina bakmadan aptal aptal konusacak..
Bunlarla mutlu olacaksan kos hemen evlen onunla ceyizine de kocaman taş koy sonra vurursun bolca

Kendi tedavi olmak istemiyor ve bunu sorun olarak görmüyorsa yeryüzündeki bütün otları pisirsen de fayda etmez...

Ve evli olsan neyse de sevgili için yıllarını heba etmeye kahır çekmeye gerek yok...

Kendine eziyet edip kendine bakamayan hic kimse sizi asla sevemez ve size değer gösteremez...

Gerçek hayattasiniz filmlerde değil... Bence farkina varin..

Böyle manyakları evlilikte bile çekmeye gerek yok bence hannesli

(alıntı yapmayı başaramadım,tekrar bu nedenle yazmış bulunuyorum).4 yıl az bir süre değil ama bir arpa bile yol alınamamış sizin ilişkide... bu konuda başarısız olduğunu kabul etmen gerekiyor.4 senede yapamadığını belki de 4 ayda yapan biri çıkar! ona da kendine de bu fırsatı vemelisin.ilişkinizin sonu her ikiniz için en iyisidir
erkek arkadaşını değiştiremezsin ama sen kendini bu ilişkiden kurtarabilirsin.
(duymayı istediğin en son şeyi söylediğim için belki üzülüyorsun ama kardeşim de olsa ona aynı şeyi söylerdim)
Evet belkide baskasiyla mutlu olur ve alkolu bile birakabilir bu ikimizede eziyet .. tesekkur ederim

Anlayabiliyorum neler cektigini az cok insanin ihtiyaci oluyor tabii ki destege ... soylediklerinizi yapicam ..

ben en azından buradayım
bir insan bir insandır
sana yardıma hazırım :KK5:

Canim evlendikten sonra yavaş yavaş tum cevrenle ailenle bile uzaklasacaksin çünkü o icmek icin kimseye gitmeyin sizede kimse gelmesin isteyecek..disari gezmeye cikmaniz ickili yerlerden ibaret olacak yada boş bir yerde arka arkaya icecek o zevk alacak sen sinir olacaksin..bu arada ickiye para yetmeyecek varlik icinde yokluk cekeceksin.cocugun.olunca cocugunun en guzel oyuncagi icki kutulari olacak..millet alkolik kocanin dedikodusunu edecek hemde bes para etmez insanlar kendi haltlarina bakmadan aptal aptal konusacak..
Bunlarla mutlu olacaksan kos hemen evlen onunla ceyizine de kocaman taş koy sonra vurursun bolca

neler çektiğini o kadar iyi anlıyorum ki ya bir gün yüzüm gülmedi :(

Bu şahısla evlenmeyi düşünüyorsan sana yaşayacaklarını kısa bir özet geçeyim.
İçip için sana hakaret edecek..
İçip içip seni dövecek..
Çocuğunuz olduğunda;
İçip içip çocuğu dövecek..
Çocuğun dayak yemekten psikolojisi bombok olacak..
Aman ne güzel bir ilişki!
Devam etmek mi istiyorsun?
Kendi idam fermanını kendin imzalamış olacaksın.
Biraz akıl biraz mantık.

Yasanmisliklar ve onun iyi oldugunu bilmek cok duygusal davraniyorum .. bencil olamiyorum bu yuzden ama bundan sonra olucam ...

Şu forumda bugündür hayret kotasını aştım diyordum da yine şaşıracak bir şeyler buluyorum
Allah aşkına bırakın şu ilişki emekçiliğini
Başkasını seversin
Alkolün nelere yol açtığından senin haberin var mı
Gelmiş ot diyorsun yahu otla olsa o kadar kurum kuruluş niye var
Şimdi bundan ayrılırsan içip içip sana neler yapacağından haberin var mı
Niye riske atıyorsun kardeşim kendini ailen elin şarapcısına kendini adasın diye mi getirdi dünyaya seni
Yazık onları düşün sanane onun ailesinden
Ailesi çok iyiyse sana akıl versin oğlundan korusun
Bu ne yahu nedir bu sevgiliye bağımlılık
Ne yapıyorlar oğulları için?
Adam aldatır, söver, döver, parasını yer, hakaret eder, içer, tokatlar ama "iyi biri"

yaw he he diyorum sadece ayrılmada gör o yaşanmışlıkların dibini

Şu forumda bugündür hayret kotasını aştım diyordum da yine şaşıracak bir şeyler buluyorum
Allah aşkına bırakın şu ilişki emekçiliğini
Başkasını seversin
Alkolün nelere yol açtığından senin haberin var mı
Gelmiş ot diyorsun yahu otla olsa o kadar kurum kuruluş niye var
Şimdi bundan ayrılırsan içip içip sana neler yapacağından haberin var mı
Niye riske atıyorsun kardeşim kendini ailen elin şarapcısına kendini adasın diye mi getirdi dünyaya seni
Yazık onları düşün sanane onun ailesinden
Ailesi çok iyiyse sana akıl versin oğlundan korusun
Bu ne yahu nedir bu sevgiliye bağımlılık
Ne yapıyorlar oğulları için?
Adam aldatır, söver, döver, parasını yer, hakaret eder, içer, tokatlar ama "iyi biri"

yaw he he diyorum sadece ayrılmada gör o yaşanmışlıkların dibini
Klavyeden yazar gibi olmuyo oyle kolay ..

nerde elin ayyası,psikopatı,yalancısı,aldatanı var gidip onlara yapısyoruz bunları düzeltmekte bize kaldı sanki. hemen dünyayı kurtarıyoruz moduna girip kendimizden vazgecerek onları iyileştirmeye çalısıyoruz.gazi unvanı hakeden ilişki emekçisi,savascısı biz kadınlar.biz nekadar yazarsak yazalım sen bırakmazsın onu sanmıyorum.ama bukadar insan boş konusmuyo kulak ver derim.

Bir erkeği iiçkiden koparabileceginizi saniyorsaniz hayal dunyasinda yasiyorsunuz demektir. Annem babami 27 yildir kopartmaya calisiyor adam 60 a merdiven dayadi hala içiyor ama çok şükür zarari sadece kendine. Evlenince 7 posta dayak yemek ve tabi Allah korusun kadin cinayetlerine kurban gitmek istemiyorsaniz bence olmayacak duaya amin demeyin. Cunku alkol agzi ile icmeyi bilmeyenler icin her kotulugun anasidir. Ve herseyi de bekleyin o adamdan. Sunu da bilin ki en ufak problemde içkiye dadanan bir erkek zayif karakterli ve sorunlarla asla basa cikamayacak, sorunlara asla çözüm yolu getiremeyecek erkektir. Boyle bir erkekle evlilik hayati sürer mi siz hesap edin. Alkol ile mucadele isini de ailesine birakin derim.

Alkolikse bırak gitsin, çünkü alkol bağımlısı olup bırakabilen fazla değil.

Kizlar erkek arkadasim tam bir alkolik en ufak tartismamizda en ufak bi sinir bozuklugunda dieek kendini alkole veriyor ... ve ben buna cozum bulmak istiyorum... herhangi sifali bir ot fln olabilir bir turlu derdime care bulamadim ... icki icmesini istemiyorum icince kaldiramiyor ve etrafina ciddi zaararlar veriyor .. ne yapmaliyim :( ?
kac kurtar kendini bnm.babam 25 yildir iciyor hala care bulamadik surunuyoruz ona gore.

Çok aşırı bağımlıysa tedavi yöntemleri zaten mevcut yoksa diğer türlü alkol kullanan bir insana ot mot fayda etmez kendi isteyecek bırakacak hepsi bu.Hem neden bunu bildiğin halde birliktesin anlamış değilim.

Back
X