- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Bana ne ki? derdim
Ben şu tarafıyla ilgilenirdim oğlu bundan nasıl etkilenmiş,ruh sağlığı normal mi?[/QUO
iş ciddiye bindiğinde aileniz öğrendiğinde olacaklarla ilgilenmezdiniz yani ?
benim de fikrim böyle.. ama burada öğrendik eşinin ailesinin de ne kadar önemli olduğunu..hiçbir evlat ana babasının suçundan dolayı bu tarz bir şeye maruz bırakılmamalı.
eş adayınıza kalsa başka bir anne seçerdi eminim.
Kızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?
Ne kadarlık sevgililik surecindne sonra bu bilgiyi öğrendiniz? Ve nasıl ogrendiniz?[/QUOTE
1 yılı aşkın süreden sonra öğrendim. sevgilim kendisi söyledi
umursamam diyorsunuz da şaşırıyorum. evlenmek istediğiniz adam ve ailevi bir problem. ilerde ne sorunlara yol açar diye de mi düşünmezsiniz? bana az bilezik taktılar çeyiz yapmadılar meselelerinden daha önem arz eden bir durum bana göre.Çok umursamam herkesin hayatı kendine..
yok sevgilim değil. sevgilimin babasıyla daha sonra evlenmişler. ilk evliliğindeki bebeğini doğar doğmaz bırakmış, bi daha görmemiş30 yıldır arayıp sormadığı kişi eş adayınızsa, sıkıntı yok zaten 30 yıldır görmemiş bundan sonrada görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?