- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
kimse öyle bir anne istemez. ama kimse de öyle bir kv istemez.. kafamı karıştıran sevgilime kıyamamak ona bu hataları yüklemiş gibi olmak. illa gidiş gelişler olucak. ya da benim ailem illa öğrencek. burda çok şahit olduk bu aşk sevgi bağlılık hep böyle kalmıycak ki. şimdi aşığım seviyrum dedim idare ettim diyelim sonradan nolcak.Zaten (alkol konusunda) zararı olursa diye ondan belirttim. Normalde denmez tabi. Bu konudan dolayı oluşan bir sıkıntıdan görüşmezse eşinin pek söz söylemeye yüzü olmaz.
Annesi bu durumda diye de cocuktan ayrılınmaz ki. Konu sahibinin annesi boyle olsaydı sevgilisinin ayrılmasına nasıl bakardı? Bu acıdan düşünebilir
sevgilimin suçu tabi yok. ama ilişkimizi sadece ikimizin arasındaki şeyler etkilemiyor ki. anaç, evini çekip çeviren, derli toplu bi kv mi içinize siner yoksa her gece alkolden gözleri kan çanağına dönmüş, bütün günü uyuyarak geçiren, temizlik yemek nedir bilmeyen bi kv mi?Bu suna benziyor: Annenizi, babaniz aldatti gayri mesru bir kardesiniz var ve sevgiliniz bunu sonradan bir sekilde ogrendi..Simdi suc sizin mi?
Doğarken anne babamizi biz secmedigimize gore sevgilinizin ne sucu var??
konunuz beni nedense çok düşündürdü.sevgilimin suçu tabi yok. ama ilişkimizi sadece ikimizin arasındaki şeyler etkilemiyor ki. anaç, evini çekip çeviren, derli toplu bi kv mi içinize siner yoksa her gece alkolden gözleri kan çanağına dönmüş, bütün günü uyuyarak geçiren, temizlik yemek nedir bilmeyen bi kv mi?
evet hem kv hem kp bu durumda. beraber içiyorlar. tedavi konusu hiç geçmedi. benim bildiğimi zaten bilmiyorlar erkek arkadaşım aramızda kalsın dedi. ben erkek arkadaşıma tedavi olsunlar desem kayıtsız kalır diye düşünüyorum. kv nin günlük hayatını etkileyen bir problemi var 1000tl ye cihaz almıyorlar. tedaviye masraf yapcaklarını sanmam..konunuz beni nedense çok düşündürdü.
ilk okuduğumda beni ilgilendirmez dedim.sonra sayfalar ilerledikçe bir şekilde bu durumun sıkıntı yaratacağını düşündüm.
ama en çok merak ettiğim şey şu;sevgiliniz tedavi olması yönünde birşeyler yaptı mı acaba?
yanlış anlamadıysam kayınpederde de bu sorun var.ama herkes kayınvalideden bahsetmiş.
yoksa ben mi yanlış anladım?
işte ben işin bu kısmına takılırdım sanırım.evet hem kv hem kp bu durumda. beraber içiyorlar. tedavi konusu hiç geçmedi. benim bildiğimi zaten bilmiyorlar erkek arkadaşım aramızda kalsın dedi. ben erkek arkadaşıma tedavi olsunlar desem kayıtsız kalır diye düşünüyorum. kv nin günlük hayatını etkileyen bir problemi var 1000tl ye cihaz almıyorlar. tedaviye masraf yapcaklarını sanmam..
üzülüyor bu konuya ama elinden geleni yapmıyor evet. genel olarak yapısı bu. karalar bağlar oturur. çözüm bulayım elimden gelen her şeyi yapayım demez.işte ben işin bu kısmına takılırdım sanırım.
anne babasının bu durumuna kayıtsız kalacak biri yarın evliliğimde benim yaşadığım herhangi bir probleme de kayıtsız kalabilir.
tabi ki biz sevgilinizi tanımıyoruz,karakterini bilmiyoruz.neden kayıtsız kaldı bu güne kadar onu da bilemeyiz.
ama ilk önce beni ilgilendiren kısım bu olurdu.
ve illa ki belli etmese bile onda yarattığı psikolojik bir durum vardır.ilk önemli olan şeyler bana göre bunlar
aslında annesinin durumundan daha önemli olan sevgilinizin size karşı baskıcı,şüpheci v.s. davranışları.sebebi ne olursa olsun size bu şekilde davranıyor olması zaten ileride yaşanacak problemlerin sinyali.üzülüyor bu konuya ama elinden geleni yapmıyor evet. genel olarak yapısı bu. karalar bağlar oturur. çözüm bulayım elimden gelen her şeyi yapayım demez.
psikolojik olarak da bana karşı çok baskıcı şüpheci, beni dediklerim olcak kafa yapısında biri. acaba sebebi bu mu bilemiyorum
Tam olarak anlamadım ama bu karakter kv ise salla gitsin ama eş adayı ise Çok üzüleceksinüzülüyor bu konuya ama elinden geleni yapmıyor evet. genel olarak yapısı bu. karalar bağlar oturur. çözüm bulayım elimden gelen her şeyi yapayım demez.
psikolojik olarak da bana karşı çok baskıcı şüpheci, beni dediklerim olcak kafa yapısında biri. acaba sebebi bu mu bilemiyorum
Bağımlılıkların epey önemli bir yüzdesi grnetik geçişli. Bir de herhangi bir problemi annesi ve babası gibi çözecek bir eş adayı var karşınızda. Resmi büyütürsek çocuğunuzun babanne ve dede diyeceği iki kişi.Kızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini(şuan hala geçerli bir durum) ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?
sevgilim baskıcı olanTam olarak anlamadım ama bu karakter kv ise salla gitsin ama eş adayı ise Çok üzüleceksin
tek sorun bu değil zaten aramızdaki dediğim gibi ben merkezli biri sevgilim. bana uyacaksın mutluluk istiyorsan kafasında. anlaşmazlıklarımız çok bu yönde. üstüne de bunlar eklenince düşündürmeye başladı beni her yöndenDusuncemi neden etkilesin ki? Erkek arkadasimin yaninda olurum her durumda. Ayrilmayi mi dusunuyorsunuz?
her anne baba evladına en iyisini ister. ailem bu durumları bilmediği halde istemiyor gibiler erkek arkadaşımı. baskıcı olduğu için beni değiştirmeye çalıştığı için.Bağımlılıkların epey önemli bir yüzdesi grnetik geçişli. Bir de herhangi bir problemi annesi ve babası gibi çözecek bir eş adayı var karşınızda. Resmi büyütürsek çocuğunuzun babanne ve dede diyeceği iki kişi.
Erkek arkadaşınızın baskıcı ve şüpheci olduğunu da yazmışsınız ki bu sağlıklı bir ruh hali olmadığını gösterir.
Gönlünüze ferman dinletebilir misiniz bilmiyorum ama kurban etmeyin kendinizi ve hayatınızı Derim. Hele aileniz böyle bir yaşamdan beriyse hem kendinizi hem onları üzmeyin
çok güzel yazmışsınız teşekkürler. demişsiniz ya annemle yaşayalım diye tutturacak. haklı olabilirsiz. henüz alkol mevzusundan haberim yokken, erkek arkadaşım bana dedi ki ailemle yaşar mısın? dubleks ev tutarız.maddi olarak rahat edermişiz. masraf az olurmuş. ben kabul etmedim tabi alkol mevzusunu bilmememe rağmen.. sorun şu ki annesinin ve babasının bu problemini biliyor ve bana böyle bir teklif sunuyor. ben bu konuyu öğrendikten sonra da bana dert yanıp evlenince görüşmem ailemle diyor. anlamak zorAmcasinin oglu degil. Annesi annesi. Herkesin hayati kendine diyen arkadaslar. Evli misiniz bilmiyorum ama evli degilseniz annenizden pay bicin. Bu alkolik anne geceleri sokaga ciksa taskinlik etse gece akrabalari ya da polis konu sahibinin esini arasa gel anneni al. Zaptet... Bilmem ne.. Konu sahibinin tadi kacmaz mi... Ya da yine alkol sebebi ile kendine zarar verse kesse bicse yine oglunu arasalar konu sahibine yansimayacak mi? Esin ailesindeki bu tarz dengesizlikler sizi de cok cok yakindan etkiliyor. Huzurunuz kaciyor. Ki belki sevgilisi ileride annemle yasayacagiz diye tutturacak! Kimseyi yargilamak dogru degil. Ne yasadigini bilemeyiz. Bir arkadas yazmis. Kimbilir ne yasadi da bu hale geldi diye uzulurum demis. Cok hakli. Bir insan keyfi bu hale gelmez. Cocugunu da kolay kolay birakmaz ama konu sahibi de goz gore gore bu sorunlarin gobegine atlamasin. Kim ne derse desin ailelerle de evleniliyor. Bunu bize sorsalar tabi kabul etmeyiz ama annesi babasi kardesleri bir sorun yasadiginda ya da hata yaptiginda mutlaka ve mutlaka yansiyor. Yillardir esinin ailesinin sorunlarindan daha dogrusu sorun demeyim de yaptigi hatalarin bedelini bize odetmeye calismalarindan. Yansitmalarindan bunalmis birisi olarak soyluyorum.
tek sorun bu değil zaten aramızdaki dediğim gibi ben merkezli biri sevgilim. bana uyacaksın mutluluk istiyorsan kafasında. anlaşmazlıklarımız çok bu yönde. üstüne de bunlar eklenince düşündürmeye başladı beni her yönden
sadece aşığım seviyorum diye devam edemiyorum işte mantığım beni çok zorluyor. nerden tutarsam da elim de kalıyor. bir taraftan düşünüyorum karşıma istediğim gibi çıkmazsa pişman mı olurum diye. geç kalır mıyım diye. yaşım 24 bu arada.Tatlım bu ilişkiye nereden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça. Evlilik le flört dönemleri çok çok farklı evlenince aileler de giriyor isin içine. KV sorununu bir yana bırakalım öncesinde bu çocuğun sana olan tavrı hiç hoş değil.
Dünyada insan nüfusu 7 milyarı geçti yol yakınken geri dön. Değil evlilik bu çocukla tüm ilişiğini kesme lazim
Seni değiştirmeye çalışan biri sana saygı duymaz
Ve belli ki daha şimdiden seni manipüle etmiş.
Sevgi aşk gençlik heyecanı tamam da herşey bir yere kadar. Çok zor gelecek belki ama lutfen mantiginla hareket et
Kötü bir evlilik yaşayıp hayatını karartma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?