Alkolik kv adayı

4 4lük insan yok ki arkadaşım? Sülalesini de cımbızla seçemeyiz adamların. Ha muhafazakarsındır anlarım içki, günah, haram vs hak veriyorum ama onun dışında içki kötü huy diye kimseyi annesiyle yargılamam.
annesiyle evlenmediğime göre adamın karakteri önemli. Çünkü annesinin kötü huyunun bize zarar verip vermeyeceğini evleneceğin kişinin karakteri belirler

muhafazakarlık değil de benim de annemle babam içki yüzünden ayrılmış ben çocukken. bu konu hassas benim için. tabi kadını erkeği olmaz bu olayın ama kadın bu durumda olunca çok üzücü.. üstelik karı koca böyle

O zaman şundan endişelenebilirsiniz, kocanızın alkole bakış açısı?

ben görmezden geldim diyelim. ailem de öğrencek illa ki.

Bu kişiden kişiye değişir.. Size göre imkansız evlilik olur başkasına göre geçmiş geçmiştir.

Şuana bakın, hala aynı ortam mi , size uygun mu değil mi ona göre karar verin.

Ailemi değil beni de ilgilendirmez sevdiğim insanın annesinin geçmişi,eğer ki evlenecek kadar güvenip sevdiysem,annesinin bir günahı varsa onun bedelini sevdiğime ödetmezdim tabi ki...

tabiki.. ama alkol alışkanlığı şuan devam ediyor sarhoş olana dek
Siz beraber yaşamayacaksanız sorun değil ama sevgilinizle şunu konuşmanız lazım,annesinin bu problemi hayatınızın ne kadar içinde olacak,bunu taahhut ettirmeniz lazım,yoksa kimsenin kv si cennetten çıkmış huri değil zaten..

Hala devam ediyor mu bu durum? Benim için önemli evet.

Sevgilin içkiye nasıl bakıyor o önemli. Babamın da çok fazla hataları var (alkol değil) , ama bana ve kardeşime çok ters bu durum. Eşimin ve kardeşimin eşinin bu yüzden bizle evlenmek istememesi bize haksızlık olurdu mesela. Ki bilseler belki istemezlerdi de.

Ben çok umursamazdim..herkes kendi yaptığından sorumlu.
Benim kv demde ilk evlendiğim yıllar alkolikti hastaneye yattı tedavi oldu. Bitti..
Oda bunu yapabilir

Evlenmeden önce yorum yapsaydım "kadının kendi hayatı beni ilgilendirmez " derdim ama şu an hiç öyle diyemiyorum.
Önceki bebeğini bırakıp gittiğine göre çok ağır şeyler atlatmış, hatta atlatamamış ki kendini içkiye vermiş, 2. çocuğunu da bu psikolojiyle büyütmüş. Onda da ne travmalar vardır şu an bilmediğiniz.
Bu kişi çocuğunuzun babaannesi olacak ve bizim toplumumuzda kişiyle değil sülalesi ile evlenilir böyle bir gerçek var. Yani "beni bağlamaz" diye bir şey söz konusu değil. Ailenizin fikrini alın. Çok iyi düşünün. Hakkınızda hayırlısı olsun.

annesi icip icip size sarmayacaksa sizi ilgilendirnez. ama her aksam icip sarhos gezecek kadar alkolikse ne kadar uzak dursaniz da etkilenirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…