- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi derdime derman
-
umursamam diyorsunuz da şaşırıyorum. evlenmek istediğiniz adam ve ailevi bir problem. ilerde ne sorunlara yol açar diye de mi düşünmezsiniz? bana az bilezik taktılar çeyiz yapmadılar meselelerinden daha önem arz eden bir durum bana göre.
hayır öz. ilk evliğinde bebeği olunca ayrılmış eşinden. bebeği de görmemiş bi daha. sonra sevgilimin babasıyla evlenmiş. bu evlilikten de sevgilim olmuş.Bu kadın sevgilinizin üvey annesi mi?
muhafazakarlık değil de benim de annemle babam içki yüzünden ayrılmış ben çocukken. bu konu hassas benim için. tabi kadını erkeği olmaz bu olayın ama kadın bu durumda olunca çok üzücü.. üstelik karı koca böyle4 4lük insan yok ki arkadaşım? Sülalesini de cımbızla seçemeyiz adamların. Ha muhafazakarsındır anlarım içki, günah, haram vs hak veriyorum ama onun dışında içki kötü huy diye kimseyi annesiyle yargılamam.
annesiyle evlenmediğime göre adamın karakteri önemli. Çünkü annesinin kötü huyunun bize zarar verip vermeyeceğini evleneceğin kişinin karakteri belirler
O zaman şundan endişelenebilirsiniz, kocanızın alkole bakış açısı?muhafazakarlık değil de benim de annemle babam içki yüzünden ayrılmış ben çocukken. bu konu hassas benim için. tabi kadını erkeği olmaz bu olayın ama kadın bu durumda olunca çok üzücü.. üstelik karı koca böyle
ben görmezden geldim diyelim. ailem de öğrencek illa ki.Hafife alınacak bir konu değil.es adayı ile ince ince konuşup onun konuya yaklaşımını değerlendirmek lazım.sayet kadından çok etkilenmisse aile içinde travmaya sebep olmuşsa düşünmek lazım.banane diyemezsin çocuğunun babaannesi olacak.bak mesela benim babaannem in yaptığı bir hata kaç yıl sonra benim karşıma çıktı
Alkol meselesi şuanki mevzu zatenBu kişiden kişiye değişir.. Size göre imkansız evlilik olur başkasına göre geçmiş geçmiştir.
Şuana bakın, hala aynı ortam mi , size uygun mu değil mi ona göre karar verin.
alkolik bir kv sizi rahatsız etmezdi yani anladım..Beni ilgilendirmezdi onun hayati
tabiki.. ama alkol alışkanlığı şuan devam ediyor sarhoş olana dekAilemi değil beni de ilgilendirmez sevdiğim insanın annesinin geçmişi,eğer ki evlenecek kadar güvenip sevdiysem,annesinin bir günahı varsa onun bedelini sevdiğime ödetmezdim tabi ki...
Siz beraber yaşamayacaksanız sorun değil ama sevgilinizle şunu konuşmanız lazım,annesinin bu problemi hayatınızın ne kadar içinde olacak,bunu taahhut ettirmeniz lazım,yoksa kimsenin kv si cennetten çıkmış huri değil zaten..tabiki.. ama alkol alışkanlığı şuan devam ediyor sarhoş olana dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?