- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi derdime derman
-
Kendi hayatı ile ilgili tasarrufları değil bana yaklaşımıdır beni ilgilendiren. Kendi çocuğu ve kocasıyla ilişkisi onu ilgilendirir. Yüz kızartıcı bir suç işlemediyse normal ilişkime devam ederim. Hatta oturur kadeh tokuştururum kendisiyle.Kızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini(şuan hala geçerli bir durum) ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?
Canım o iş öyle değil. Aileden ziyade eş önemli.benim de fikrim böyle.. ama burada öğrendik eşinin ailesinin de ne kadar önemli olduğunu..
Ama siz buna inaniyor musunuz? Annenle gorusmek istemiyorum dedigimizde erkekler de tamam hayatim sen nasil istersen demiyor ya. Nolursa olsun evladi onun, eger evlenmeyi goze aliyorsa gorusmeyi de goze almali konu sahibi.Eskiden yaptığı bir şey beni neden ilgilendirsin
Şu an içiyorsa da eşini ilgilendirir. Sana bi zararı olsa görüşmezsin
Ama siz buna inaniyor musunuz? Annenle gorusmek istemiyorum dedigimizde erkekler de tamam hayatim sen nasil istersen demiyor ya. Nolursa olsun evladi onun, eger evlenmeyi goze aliyorsa gorusmeyi de goze almali konu sahibi.
Yok sebep ne olursa olsun hic bi erkek veya kadin ben senin annenle gorusmek istemiyorumu kabul etmez. Ancak kv gelinle veya damatla kisisel buyuk bi problemi olur da oyle. Ki o durumda bile gorusmek zorunda kalan bir suru insan var.Zaten (alkol konusunda) zararı olursa diye ondan belirttim. Normalde denmez tabi. Bu konudan dolayı oluşan bir sıkıntıdan görüşmezse eşinin pek söz söylemeye yüzü olmaz.
Annesi bu durumda diye de cocuktan ayrılınmaz ki. Konu sahibinin annesi boyle olsaydı sevgilisinin ayrılmasına nasıl bakardı? Bu acıdan düşünebilir
Yok sebep ne olursa olsun hic bi erkek veya kadin ben senin annenle gorusmek istemiyorumu kabul etmez. Ancak kv gelinle veya damatla kisisel buyuk bi problemi olur da oyle. Ki o durumda bile gorusmek zorunda kalan bir suru insan var.
Yani oyle kayinvalide de kim gorusmeyiveririm diye bir sey yok. Hic gorusmese yaslandiginda ihtiyaci oldugunda oglu gelini ilgilenecek.
çekindi sanırım.. üzgün bir şekilde söyledi zaten mahcup gibiydinıye 1 yıl beklemıs bunu soylemek ıcın anlamadım uzun bı sure 1 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?