Alkolik kv adayı

Hem kv kp iciyo ve alkolik demissiniz alkol almak baska bagimli olmak baska bagimliliga iliskin yazacagim

Sikinti yapardim acikcasi soyleki Alkol demek para demek ilerde maddiyatta sikinti yasarlarsa icki parasini kimden isteyecekler alkolu alamayinca cirkeflesecekler konu nereye kime sicrayacak???
Alkol demek icenine bagli davranis sorunu demek gecenin bir yarisi karakola huzur bozmaktan cagrilirmisiniz (alkolu alip gidip yatanida var cama cikip kufur edeni elaleme satasanida vs vs)

Alkol demek cabuk bedensel saglik problemleri demek karaciger sikintilari basgosterdiginde vs vs yarin hastane koselerinde gelin olarak ilgilenmek sizede dusecek yapabilecek kaldirabilecekmisiniz

Yarin cocugun oldugunda onlarla iletisimdeyken ornek teskili ofkeye denk gelme vs vs dusunmek diken ustunde durmak demek

Topluma girdiginde alkol alinan ortamda agziyla icmeyi bilmiyorsa huzursuz diken ustu olmak demek

Surekli agresif yapili veya uyusuk bos bakisli dengesiz davranisli insanlarla olmak demek
Vs vs vs

evet alkol sorun ama kadinin daha once yaptigi evlilik ve cocugunu arayip sormamasi sizin sorununuz degil yargilayamazsiniz ne yasadigini bilemezsiniz sonucta sevgilinizi birakip gitmemis

Bu cocugu birakip kendi icen s...n dovenine denk gelmeyeceginizide bilemezsiniz bu evlilik isleri birazda kismet sans isi prenslerden cok ana kuzusu hoduk cikio

Yani ya bu deveyi gudecen ya diyardan gidecen o gutme iside aska sevgiye bagliliga bakiyor biraz sen bana mantikci geldin burada banane kadinin gecmisinden diyen herkese cikismandanda zaten kafanda bir karar aldigin belli diyardan gideceksen uzatmadan git derim

Eskiden yaptığı bir şey beni neden ilgilendirsin

Şu an içiyorsa da eşini ilgilendirir. Sana bi zararı olsa görüşmezsin

Kendi hayatı ile ilgili tasarrufları değil bana yaklaşımıdır beni ilgilendiren. Kendi çocuğu ve kocasıyla ilişkisi onu ilgilendirir. Yüz kızartıcı bir suç işlemediyse normal ilişkime devam ederim. Hatta oturur kadeh tokuştururum kendisiyle.

O zaman şuan ki mevzuya yine dediğim gibi kendi prensiplerinize göre karar vereceksiniz.
Buradaki fikirler herkesin kendi dinamigine göre olacaktır.
Zaten verdiğiniz cevaplardan da anlaşıldığı üzere siz rahatsız oluyorsunuz.
Öyleyse kabul etmeyeceksiniz.

benım ıcın sorun olurdu
cocugumun babanesı boyle bı ınsan olsun ıstemem
tabırı caızse otu cek kokune bak derler
esınız ıcın hıc ıyı bı anne ornegı degıl cıddı bı travma ılerde cocugunuz oldugunda esınız sıze karsı sacma baskılar uygulayabılır

hem ılerde alkolden dolayı bı rahatsızlık cıddı bı para kaybı olacak hemde cocugum babanesını oyle gorecek leş gıbı koka koka
ıgrenc bence

bırde genler baba tarafından gelıyor oyle bı anneye kızım huyu suyu benzer bazı seylerı normal karsılayan bı kadın sonucta
nıye bıle bıle lades dıyeyım

Kayınvalidemle evlenmediğime göre bir problem yok. Bir şey düşünmem yani, herkes kendi hayatından sorumlu. Faturasını sevgilime kesecek değilim.

nıye 1 yıl beklemıs bunu soylemek ıcın anlamadım uzun bı sure 1 yıl

benim de fikrim böyle.. ama burada öğrendik eşinin ailesinin de ne kadar önemli olduğunu..
Canım o iş öyle değil. Aileden ziyade eş önemli.
Ailesiyle seni muhatap edip etmemesi, seni ezdirmemesi önemli.
Çoğu zaman kadınlar eşlerine laf etmiyor, ettirmiyor.
Yükleniyorlar kaynanaya, görümceye vs.
Benim de eşimin ailesi sorunludur. Ama bana bir zararları dokunamadı.
Eşim gerektiği gibi davrandı çünkü.
Ha şu olabilir, Elinde olmadan psikolojisine etki etmiş davranışlar, huylar vs vardır. Onları da aşabilirsin karşılıklı sevgiyle.
Aşılamayacaksa o zaman düşünmen lazım.

Dis etkenler ucuncu sahislar herzaman hayatinda olacak canim. Annesi dunya iyisi olsa baska bir insan cikar karsiniza huzurunuzu bozmaya calisan.
Onemli olan sevgilinin tutumu. Problemler karsisinda sana ne sekilde yansittigi cozmesi vs dir.
O yuzden annesinin oyle olmasinin faturasini o kisiye kesme. Onun bir sucu yok. Baskasinin kotu secimleri bu ailesi dahi olsa onun elinde olmayan birsey..
Ha belki psikojik olarak etkilemis olabilir onu. Ama hepimizi psikolojik olarak etkileyen birseyler var ve olur bu hayatta. Beraber ustesinden gelinir..iyi gunde kotu gunde birlikte atlatilir. Fazla kati bakiyorsun olaya...kaldiramiyorsan ayril.

Ne yaşadığını bilemezsiniz. O yüzden mesafenizi koruyarak normal bir şekilde davranın. Başka biri de olsa mesafe diyecektim yanlış anlamayın genel olarak kvlere mesafeli davranmak en doğrusu. Samimiyet zamanla geliştiğinde belki size açar yaşadıklarını öğrenirsiniz. O zaman değerlendirirsiniz.

Bu suna benziyor: Annenizi, babaniz aldatti gayri mesru bir kardesiniz var ve sevgiliniz bunu sonradan bir sekilde ogrendi..Simdi suc sizin mi?
Doğarken anne babamizi biz secmedigimize gore sevgilinizin ne sucu var??

Ben boyle bi aileye gelin olmazdim. Ben sevgilime bakarim gerisi onemli degil diyemem. Evlendigimiz kisinin ailesiyle de bi sekilde akraba oluyoruz, omur boyu hem biz hem cocuklarimiz muhattap olmak zorunda kaliyor. Ben istemem cocugumun alkolik, cocugunu terkedip gitmis, daginik ve carpik bi babanesi, sulalesi olsun. Ayrica es adayimin da bu hengameden cok saglam cikacagina inanmam.

Beni rahatsız ederdi. Çünkü bu kadın bir ömür boyu hayatımda olacak. Çocuğum babaanne diye onu tanıyacak. Muhakkak sarhosluktan ötürü bir şeyler yasayacak ve siz bunlarla uğraşacaksınız. Anne bu, devamlı muhatap olunacak. Kızsanız da etseniz de, mesafe koysanız da,Sizin uygun görmeyeceğiniz davranışları eşiniz mazur görecek.

Evlenmeden önce belki, o kendi meselesi. Bizi ilgilendirmez derdim ama evlendikten sonra biliyorum ki evlenince aşkın ailesiyle ve onların sorunlarıyla da evleniyorsun. İyi düşünülmedi gerek bence. Beni ilgilendir
Mez denmemeli.

Eskiden yaptığı bir şey beni neden ilgilendirsin

Şu an içiyorsa da eşini ilgilendirir. Sana bi zararı olsa görüşmezsin
Ama siz buna inaniyor musunuz? Annenle gorusmek istemiyorum dedigimizde erkekler de tamam hayatim sen nasil istersen demiyor ya. Nolursa olsun evladi onun, eger evlenmeyi goze aliyorsa gorusmeyi de goze almali konu sahibi.

Ama siz buna inaniyor musunuz? Annenle gorusmek istemiyorum dedigimizde erkekler de tamam hayatim sen nasil istersen demiyor ya. Nolursa olsun evladi onun, eger evlenmeyi goze aliyorsa gorusmeyi de goze almali konu sahibi.

Zaten (alkol konusunda) zararı olursa diye ondan belirttim. Normalde denmez tabi. Bu konudan dolayı oluşan bir sıkıntıdan görüşmezse eşinin pek söz söylemeye yüzü olmaz.

Annesi bu durumda diye de cocuktan ayrılınmaz ki. Konu sahibinin annesi boyle olsaydı sevgilisinin ayrılmasına nasıl bakardı? Bu acıdan düşünebilir

Yok sebep ne olursa olsun hic bi erkek veya kadin ben senin annenle gorusmek istemiyorumu kabul etmez. Ancak kv gelinle veya damatla kisisel buyuk bi problemi olur da oyle. Ki o durumda bile gorusmek zorunda kalan bir suru insan var.
Yani oyle kayinvalide de kim gorusmeyiveririm diye bir sey yok. Hic gorusmese yaslandiginda ihtiyaci oldugunda oglu gelini ilgilenecek.

Kişiye bağlı tabi görüşmeyen de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…