- 6 Ağustos 2014
- 1.030
- 3.409
- 333
- 44
- Konu Sahibi derdime derman
-
Belli zaten mantıklı bir kızsın. Kendin için en doğru kararı vereceğine eminim.sadece aşığım seviyorum diye devam edemiyorum işte mantığım beni çok zorluyor. nerden tutarsam da elim de kalıyor. bir taraftan düşünüyorum karşıma istediğim gibi çıkmazsa pişman mı olurum diye. geç kalır mıyım diye. yaşım 24 bu arada.
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahBelli zaten mantıklı bir kızsın. Kendin için en doğru kararı vereceğine eminim.
Ne için geç kalır mıyım diye düşünüyorsun tatlım 36 yaşındayım ve hamileyim bu hayatta hiç birşey için geç kalınmaz. Karşına elbette daha iyileri çıkacaktır. Evlenince değişir diye düşünecek biri değilsin. Ki emin ol değişmez hatta simdiden seni değiştirmeye çalışan insan nikah olunca çok daha fevri davranacaktır.
Kızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini(şuan hala geçerli bir durum) ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?
evet kompleksli olduğunu ben de düşünüyorum. ben üni. mezunuyum o lise. maaşı benden daha fazla şu an için. benim de yükselme durumum var. kadının maaşı erkekten çok olmaz gibi şeyler söyledi bana. kendini iyi hissetmezmiş. ehliyet alıcam, alma evlenince bakarız gerek yok diyor. çalıştığım yer erkek ağırlıklı her gün uyarı anlamında konuşmalar yapıyor. açıklaması da çok seviyormuş çok kıskanıyormuşSağol canım teşekkür ederim. Bak burada konuna cok mantıklı cevaplar gelmiş emin ol bunlarin hepsi bir tecrübe. Zor bir süreç seni bekliyor
Bu çocuk kendi komplekslerinden dolayı seni Manipüle etmeye çalışıyor Muhtemelen ayrılmak istediğinde de türlü sorunlar çıkartacaktır. Evet biraz başın ağrıyacak ama sonuçta senin geleceğin Senin hayatın ve senin kararın
Bütün bunlara rağmen devam etme bu ilişkiye.Kendini bile bile ateşe atma.Her zaman mantıkla hareket etmek iyidir.Daha fazla zorlastirmadan bitir bence ilişkiyi.evet kompleksli olduğunu ben de düşünüyorum. ben üni. mezunuyum o lise. maaşı benden daha fazla şu an için. benim de yükselme durumum var. kadının maaşı erkekten çok olmaz gibi şeyler söyledi bana. kendini iyi hissetmezmiş. ehliyet alıcam, alma evlenince bakarız gerek yok diyor. çalıştığım yer erkek ağırlıklı her gün uyarı anlamında konuşmalar yapıyor. açıklaması da çok seviyormuş çok kıskanıyormuş
ilk evliliğinden olan bırakıp gittiği çocuğunu görmemiş hiç doğumdan sonra.kimi 30 yıldır görmüyor anlamadım tam olarak ama muhattap olmaman en doğrusu
böyle insanlar var malasefki ama bu insanlar vicdanını kalbini yüreğini herseyini kaybetmiş insanlar bunlardan uzak durunilk evliliğinden olan bırakıp gittiği çocuğunu görmemiş hiç doğumdan sonra.
Anladıgım kdarıyla uvey kayınvalıden oyuzden genlerden esıne gecme gıbı bir durumu yada yetıstırme tarzı dıye bır durum soz konusu olmadıgı ıcın ztn bu duruma uzulen sevgılınızı bence daha fazla uzmeyın muhattap olmayın tavrınızı sınırınızı koruyum yeterlı benceKızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini(şuan hala geçerli bir durum) ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?