Alkolik kv adayı

Belli zaten mantıklı bir kızsın. Kendin için en doğru kararı vereceğine eminim.
Ne için geç kalır mıyım diye düşünüyorsun tatlım 36 yaşındayım ve hamileyim bu hayatta hiç birşey için geç kalınmaz. Karşına elbette daha iyileri çıkacaktır. Evlenince değişir diye düşünecek biri değilsin. Ki emin ol değişmez hatta simdiden seni değiştirmeye çalışan insan nikah olunca çok daha fevri davranacaktır.

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah

Her koyun kendi bacağından asılacak kim ne yapmış olursa olsun kendinden mesul dur .. Rabbim hayırlı bir omur versin kimin ney olacağı belli değil

Sağol canım teşekkür ederim. Bak burada konuna cok mantıklı cevaplar gelmiş emin ol bunlarin hepsi bir tecrübe. Zor bir süreç seni bekliyor
Bu çocuk kendi komplekslerinden dolayı seni Manipüle etmeye çalışıyor Muhtemelen ayrılmak istediğinde de türlü sorunlar çıkartacaktır. Evet biraz başın ağrıyacak ama sonuçta senin geleceğin Senin hayatın ve senin kararın

evet kompleksli olduğunu ben de düşünüyorum. ben üni. mezunuyum o lise. maaşı benden daha fazla şu an için. benim de yükselme durumum var. kadının maaşı erkekten çok olmaz gibi şeyler söyledi bana. kendini iyi hissetmezmiş. ehliyet alıcam, alma evlenince bakarız gerek yok diyor. çalıştığım yer erkek ağırlıklı her gün uyarı anlamında konuşmalar yapıyor. açıklaması da çok seviyormuş çok kıskanıyormuş

Düşüncemi olumsuz yönde etkilemezdi. O sevgilinizin geçmişi 30 yıl geçmiş ve sizinle arasına problem yoksa sorun olmaz. Kimse anne veya babasını seçme şansına sahip değil. Şöyle de bir şey var anne ve aile olma eksikliği sevgilinizin sağlıklı bir aile kurmasını etkileyecektir.

Bütün bunlara rağmen devam etme bu ilişkiye.Kendini bile bile ateşe atma.Her zaman mantıkla hareket etmek iyidir.Daha fazla zorlastirmadan bitir bence ilişkiyi.

Aksamlari birer tek atarsiniz artik
Saka bir yana, onemli olan kv degil bu etapta; sevgilinizin bu ailevi durumlardan kotu etkilenip etkilenmedigi.

Buradaki konuların kahramanı çoğu kaynananın alkolik olmadığı düşünülünce belki seninki daha iyidir. Ayrıca sen daha kaynanavari konuşuyorsun şimdiden. Bu konunun seni ilgilendirdiğini sanmıyorum.

Anladıgım kdarıyla uvey kayınvalıden oyuzden genlerden esıne gecme gıbı bir durumu yada yetıstırme tarzı dıye bır durum soz konusu olmadıgı ıcın ztn bu duruma uzulen sevgılınızı bence daha fazla uzmeyın muhattap olmayın tavrınızı sınırınızı koruyum yeterlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…