- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.501
İyi madem sebze çorbasıyla idare ederiz bizdeTadı güzel değilmiş Fatma yengeci doğasına bıraktık gitti bizim yengeç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi madem sebze çorbasıyla idare ederiz bizdeTadı güzel değilmiş Fatma yengeci doğasına bıraktık gitti bizim yengeç![]()
Arkadaslar kendinize bir yabanci isim bulun sizin nicki cagristirsin.
@_SinsireLLa_ ---- sindy
A AklinYolu1 ----- lucy (hannaz dan kaldi bu)
Hannaz honey
Sira sizde.
Luckkyiissshhh erkek diye dolasiyorlardi bi ara. Neyse ki sahitlerim var.![]()
sen hıc seslı not bırakmadın ama hatta senı hıc gormedım bıle
sen benım neye benzedıgımı bılıyorsun
gızemını koruyorsun gozumde![]()
Deliii.aa benım gobegım burda ne gezıyo dıyecektım kı spor resmı oldugunu farkettım neysekı![]()
Madem bu kadar israr ettin o zaman honey olsun.Honey olmasın haney gibi Lucy honey olmasın![]()
Son hareketi anlamadım. Ben mekik çekemiyorum o yüzden plank yapıyorumSindy bu sana.
![]()
Luckkyiissshhh erkek diye dolasiyorlardi bi ara. Neyse ki sahitlerim var.
Deliii.![]()
Madem bu kadar israr ettin o zaman honey olsun.![]()
Son hareketi anlamadım. Ben mekik çekemiyorum o yüzden plank yapıyorum
Benim niki ne çağrıştırır ki kız fat olur mu şişmanArkadaslar kendinize bir yabanci isim bulun sizin nicki cagristirsin.
@_SinsireLLa_ ---- sindy
A AklinYolu1 ----- lucy (hannaz dan kaldi bu)
Hannaz honey
Sira sizde.
benım kı nas oluyor sa hannazın kı hans
baaane
Seninki Nice olsun nis diye okunuyor . Fransa da bir sehir..benım kı nas oluyor sa hannazın kı hans
baaane
Hanna olsun daha kibar , hans irkek ismi ayol![]()
Aklima geldi de soylemedim fatmos . Seninle bi mazimiz var sonucta.Benim niki ne çağrıştırır ki kız fat olur mu şişman![]()
kız hanna oldukdan sonra bır z yımı koymıcaaz
Seninki Nice olsun nis diye okunuyor . Fransa da bir sehir..
Hannaz Hanna nin uyumus hali. Hanna ZZzzzzzzzzzkız hanna oldukdan sonra bır z yımı koymıcaaz