- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.601
afiyet olsunvalla kaşık ölçüsü yapmadım 1 tabağı birkaç dakika içinde bitirdim allah ne verdiyse:) sabah 9dan beri açtım da:)
sağol canım:) akşam bişey yemezsem paçayı kurtarırım:)afiyet olsun
Baklavayi brokoli ile degistirelim. Kasiyor.yarına eksi görürsem hepinize benden 1 tepsi baklava :)
Kısırda mı kaşık ölçüsüyle ya6/7 yemek kaşığı kisir 2 bardak ayran icebilirsin :)
neden olmasın brokoli candır :)) hayır pztesiBaklavayi brokoli ile degistirelim. Kasiyor.
Sizin tarti gunu cuma mi.
Eee neden yarin eksi cikarsam diyorsun o zaman, yedigine gore mi yoksam. Yarin arti cikabilirsin.neden olmasın brokoli candır :)) hayır pztesi
ben her sabah dayanamayıp tartılıyorum da:) bugün 66.0 çıktım. 65.9 u görmek istiyorum.Eee neden yarin eksi cikarsam diyorsun o zaman, yedigine gore mi yoksam. Yarin arti cikabilirsin.
Ben de mercimek ve nohut ödem atiyor. Mercimek corbasi ictigim günün ertesi 1 kilo az cikiyorum tartidaKisir(yagsiz) mercimek corbasindan daha iyi degil mi. Mercimek odem yapiyor.
ben her sabah dayanamayıp tartılıyorum da:) bugün 66.0 çıktım. 65.9 u görmek istiyorum.
Bende de patates kilo verdiriyor.Ben de mercimek ve nohut ödem atiyor. Mercimek corbasi ictigim günün ertesi 1 kilo az cikiyorum tartida
Kizlar ben uyuyacagim biraz. Aksama leslie mi yapip öyle gelecem ♡♡♡♡
Kuzum çok az yiyince de vücut kendini korumaya alıyor biliyorum isteyerek yapmıyorsun ama dikkat etselam canlar
bu sabah
1 haslanmıs yumurta
1 zeytın
yedım
hıc ıstahım yok bırsey yıyesım yok
aksam da ne yapıcam bılmıyorum ayran ıcerım sadece heralde grıp mı olcam nedır bademcıgım kasınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?