- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.101
Oh afiyet olsun. Hem kilo veriyorsun hem de eğleniyorsun:)Bu hafta müthiş yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim
Resmen dikiş yerlerim ağrıyor öyle diyeyim anlayın
Teyzemde Ankara'dan sürpriz yapmış geldi demin
Düşünün İstanbul'dan 5 Ankara'dan 1 teyzem geldi diye gelen kuzenlerim 2
8 kişiyiz ve çocuklarda var
Ev ortamı çok çılgın
Şimdi bı turk kahvesi yaptım :)
Patatiiz biraktim latteyi bırakamadım :) bu hafta latte içerek kilo vericem nis:)İçmediğin latte kaldı mı önce onu sorayım
Latte orucuna sokalim seni
Aynen öyle oluyor vallaOh afiyet olsun. Hem kilo veriyorsun hem de eğleniyorsun:)
AhaPatatiiz biraktim latteyi bırakamadım :) bu hafta latte içerek kilo vericem nis:)
Lattenin adını temize cikaricam inecek sekize. :) chai latte aynı salep gibi.Ahasen latte içmek için o kiloyu verirsin
Latteler senden sorulurLattenin adını temize cikaricam inecek sekize. :) chai latte aynı salep gibi.
Bi dövme yaptirsam latte diye ahhaa :) bazen bedava latte dağıtıyorlar yakalarsam sapkali, sapkasiz, ceketlu ceketsiz, sac toplu sac acik siraya girmeyi düşünüyorum :)Latteler senden sorulur
Onlari hesaplama bu hafta makaron. Saat 15:40 oldu orada. Carsamba gunu tarti resmi gunu belli yani.tulipa TopraKahveBob kızlar sizin tartı fotosu kaldı sadece. mesaimin bitmesine 1 saat var, atsanız da ben de tahmin sonuçlarını hesaplayıp çıksam işten?
AhahahaBi dövme yaptirsam latte diye ahhaa :) bazen bedava latte dağıtıyorlar yakalarsam sapkali, sapkasiz, ceketlu ceketsiz, sac toplu sac acik siraya girmeyi düşünüyorum :)
Kiz bizimBen 6 haftada 10 kg verebilir miyim acaba
10 kg daha vereyim sonra haftada 1 kg vererek gidicem yoksa kollarım sarkcak gibi duruyor
Hannaz'ın tahminlerinde hepimizin sonuçlar sapıtık çıkmış
Ey maşallah :)
Tebrikler, başarılar kızlar. Herkes, sağlıkla kilo vermeye devam etsin inşallah.
Yalnız 50'li kilolarda olup hala diyet yapanlar gruptan atılsa mı? Uzaktan bakınca bile sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?