- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.721
A AklinYolu1 tam 500 gram vermişim hahahaaaaayyyyyt
Kupamı isterim ver kupamı şimdi ver şimdi istiyorum![]()

ahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A AklinYolu1 tam 500 gram vermişim hahahaaaaayyyyyt
Yok sana kupa filan. 1 kilo demistik. Ayrica senin bir mesajinda Carsambaya kadar 2 kilo verecegim yaziyor.A AklinYolu1 tam 500 gram vermişim hahahaaaaayyyyyt
Yok sana kupa filan. 1 kilo demistik. Ayrica senin bir mesajinda Carsambaya kadar 2 kilo verecegim yaziyor.
Alintiliyim mi ha alintiliyim mi.![]()
Hadi ama koç burda senin sözün geçerli sen 1 kilo dedin ya ne dersen o olur![]()
Ben 1 kilo dedim sen yarim kilo diyorsun.
![]()
Hannaz Çarşamba gününe kadar sana şimdiden -2 kilo garanti diyorum :)
Dün 16:05 Şikayet Et
Beğenmekten Vazgeç
Sen, ilginc Kiz ve nscckts bunu beğendiniz.
Kanitlar elimde, 1 kilo cekirdek , 2 kilo cikolata, 1.5 kilo antep fistigi, saat tam 20:00 de Taksim'de olsun, Yoksa butun KK ye dagitirim.![]()
![]()
hannaz sen somut delıl bırakmıssın
yapacak bırsey yok
gozunun yasına bakmaz valla hıc![]()
ahahhahahahhaKanitlar elimde, 1 kilo cekirdek , 2 kilo cikolata, 1.5 kilo antep fistigi, saat tam 20:00 de Taksim'de olsun, Yoksa butun KK ye dagitirim.![]()
Acimam yoktur beni bilen bilir. Kitliktan cikan kadinin yemek isyani.ahahhahahahha![]()
![]()
eyvah eyvah
bılıyorum bılmezmıyımAcimam yoktur beni bilen bilir. Kitliktan cikan kadinin yemek isyani.![]()
Acimam yoktur beni bilen bilir. Kitliktan cikan kadinin yemek isyani.![]()
bılıyorum bılmezmıyım
bugun 1 nısan dıye kacamak yapmısım gıbı saka yapmak ıstedım tırsdımvazgectım hemen
![]()
Carsamba gunu alacaksin kupani. Ne bileyim yarin kiloyu verip pazartesi sali yemeyecegini . Ben garanti is yaparim.Ama ben senin sözün geçerli diyorum ama
Yarın da 500 gram verdim mi bu iş tamamdır alırım kupamı![]()
Kacamagi siz yapmayin. 3348 e gonderin kacamak size gelsin.
Ben kacamaga kacamak demem, o kacamak beni doyurmayinca.
Carsamba gunu alacaksin kupani. Ne bileyim yarin kiloyu verip pazartesi sali yemeyecegini . Ben garanti is yaparim.![]()
Kacamagi siz yapmayin. 3348 e gonderin kacamak size gelsin.
Ben kacamaga kacamak demem, o kacamak beni doyurmayinca.
Carsamba gunu alacaksin kupani. Ne bileyim yarin kiloyu verip pazartesi sali yemeyecegini . Ben garanti is yaparim.![]()
Yarim kupa yok . Beni sana Hanz demeye zorlama bak.Kupanın yarısını ver bari bak dediğin kilonun yarısı gitti işte hadi amaaa![]()
ahahahah
kız hannaz goster tum gucunu ver kılonu kanıtla kendını
3 kılo verılmeyecek kılo degıl verdım bılıyorum daIkide anlasalim biz hannaz.![]()