Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendimi yolmaktan sana fırsat gelmez tabi önce kaynanam m

çok güzel yazmışsın teşekkür ederim gerçekten aynı bu beni nasıl bu kadar çabuk çözdün kitap okul ders ne yapmam gerekiyor ki bende düzgünce iletişim kurayım iletişim sıkıntım var
E sordum sana ilköğretim bitirdin mi diye? Cevap vermiyosun. Once nerde kaldiysan ordan egitimine devam, kendini düzgün ifade etmeyi öğrenirsen yanlis anlasilmalarin önüne gecersin. Kitap oku mesela. Okudukca yazim dilin, cümle kuruşun, konusman duzelicek. Sen ne dedin sevgiline anasi icin, affedilmeyecek kadar ne demiş olabilirsin?

çok güzel yazmışsın teşekkür ederim gerçekten aynı bu beni nasıl bu kadar çabuk çözdün kitap okul ders ne yapmam gerekiyor ki bende düzgünce iletişim kurayım iletişim sıkıntım var
E Semihacım bunun için müneccim olmaya gerek yok ki. Görünen köy klavuz istemez. İlk andan itibaren hiç bir sebep yokken herkese sinirlenmeye başladın. Çok zor olmadı yani anlaması.

Bunlar okuyarak,ders çalışarak düzelecek şeyler değil. Bence öncelikle iyi bir psikiyatriste ya da psikoloğa gitmelisin. Ama nasılsa tedavi görüyorum düzelirim demekle de olmaz. Bunu gerçekten istemende lazım. Her şey insanın elinde. İnsan isterse kendini yontabilir. İletişim kurmakta sıkıntı çektiğin için sürekli kendini savunma modundasın ve dediğim gibi bunu da saldırarak yapıyorsun.

Bir işe girsen,az sosyalleşsen ya da okula falan gitsen insanlarla iletişim kura kura düzelir belkide bu tutumun. Senin bi sosyalleşmen,evlenicem kafasından çıkman lazım bence. Kendini iyi etmeden evlenicem diye yırtınma. Daha kaç yaşındasın Allah aşkına koca illaki bulunur. Belli ki bu ilişki sana iyi gelmiyor. Balık baştan kokar demişler. Zorlama şansını.

E sordum sana ilköğretim bitirdin mi diye? Cevap vermiyosun. Once nerde kaldiysan ordan egitimine devam. Önce kendini düzgün ifade etmeyi öğrenirsen yanlis anlasilmalarin önüne gecersin. Kitap oku mesela. Okudukca yazim dilin, cümle kuruşun, konusman duzelicek. Sen ne dedin sevgiline anasi icin, affedilmeyecek kadar ne demiş olabilirsin?
Bu kadar öfke dolu olmanın sebebi ne az biraz sakin olsan
HAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ VALLAHİ HERŞEYİ YAPTIM ÖPTÜM SARILDIM YARDIMINA KOŞTUM EKİLDİM KAYNANAMA HEDİYE ALDIM ARADIM ÖYLE ZAMAN GELDİ SEVGİLİM DIŞINDA KİMSEYLE KONUŞMADIM GEZMEDİ DİYE GEZMEDİM TEK KÖTÜ NOKTAM ŞU DİLİMSE SESSİZ OLURUM FEDAKARLIK YAPMAM. İNSAN İYİLİĞİ GÖRMEZSE GÖRMÜYOR. KENDİMİ YIRTSAM PATATES DE ETSEM YOK. SİZ SİZE KÖR OLANI SEVER MİSİNİZ. FEDAKARLIK GÖRMEDİĞİN İNSANI SEVER MİSİNİZ? 22 YAŞIMDAYIM ANNEM DIŞINDA KİMSE İYİLİĞİMİ GÖRMEDİ. İLK OKULDAN BERİ SEMİHA ÇOK İYİ YARDIMSEVER AMA NEDEN KİMSE SEMİHAYA YARDIM ETMEZ. ON GÜZEL LAFIM TEK KÖTÜ LAF ZEHİRLENECEKSE 10. KÖTÜ LAF 1 GÜZEL LAFLA TEMİZLENİR Mİ? AMA ONLARA SEVDİĞİ AMA SEVİLMEDİĞİ YAPTIĞINDA ZEHİR DE OLSA GÖMERLER İÇLERİNE BEN OLUNCA YOK

çok haklısınız ama ben doktora gittim o bana ilaç verdi ilaç düzeltir mi beni? Arkadaşlarım yok evey çünkü çok fedakarım herkes beni kullanıyor eminim şuan yine olsa yine kullanırlar kendimi kötü hissediyorum tek başıma kaldım
Tabi ki düzeltir. Ama bir de hastalık değil hasta vardır derler. Sizin duruşunuz da önemli. Öncelikle sevgili ve ailesinden başlayarak sizi üzenleri hayatınızdan çıkarın. Üzülürsünüz ama bir süre sonra ferahlarsınız. Daha gençsiniz ne bileyim okuyun, kurslara gidin, insanlarla tanışın, derdiniz kaynana olmasın. İlacınızı kullanın ama siz de değişmek istemeden her şey değişmez. İnanın 30 yaşında eli ekmek tutan, kendi ayakları üzerinde duran bir insan olmak; 2 tane küçük çocukla kocasına ve kaynanasına muhtaç, itilip kakılan, kocası tarafından sözü dinlenmeyen, huzurla bir tabak yiyemeyen biri olmaktan daha çok tatmin edecektir sizi.

Kız romanları çok çok severim ben. Sizde de çok iyi insanlar var, iyi olanlarda erkekler kadınlarını korur kollar. Çocuklarına sahip çıkarlar. Sen bacım şimdi analığı pek yüz göz olmayacaksın. Çok sık görüşmenin sana da faydası yok.

Sen çok kendini ezdirmeyecen biraz ağır duracan Semiha. Durum bundan ötürü. Sen sürekli sürekli karşılık beklemeden iyilik yaparsan olmaz ki.

HAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ VALLAHİ HERŞEYİ YAPTIM ÖPTÜM SARILDIM YARDIMINA KOŞTUM EKİLDİM KAYNANAMA HEDİYE ALDIM ARADIM ÖYLE ZAMAN GELDİ SEVGİLİM DIŞINDA KİMSEYLE KONUŞMADIM GEZMEDİ DİYE GEZMEDİM TEK KÖTÜ NOKTAM ŞU DİLİMSE SESSİZ OLURUM FEDAKARLIK YAPMAM. İNSAN İYİLİĞİ GÖRMEZSE GÖRMÜYOR. KENDİMİ YIRTSAM PATATES DE ETSEM YOK. SİZ SİZE KÖR OLANI SEVER MİSİNİZ. FEDAKARLIK GÖRMEDİĞİN İNSANI SEVER MİSİNİZ? 22 YAŞIMDAYIM ANNEM DIŞINDA KİMSE İYİLİĞİMİ GÖRMEDİ. İLK OKULDAN BERİ SEMİHA ÇOK İYİ YARDIMSEVER AMA NEDEN KİMSE SEMİHAYA YARDIM ETMEZ. ON GÜZEL LAFIM TEK KÖTÜ LAF ZEHİRLENECEKSE 10. KÖTÜ LAF 1 GÜZEL LAFLA TEMİZLENİR Mİ? AMA ONLARA SEVDİĞİ AMA SEVİLMEDİĞİ YAPTIĞINDA ZEHİR DE OLSA GÖMERLER İÇLERİNE BEN OLUNCA YOK
O zaman böyle insanları silceksin arkadaşsa arkadaş kaynana ise kaynana bu kadar sinirleneceginize hayatınızdan atın bu insanları , arkadaşlarını düzgün seç tart biç hemen samimiyet kurma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X