Şimdi sana da senden cacık yaparım sarımsak der aman sakın bula
hee gop çingenesiyim ben.Bana da roman gibi geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sana da senden cacık yaparım sarımsak der aman sakın bula
hee gop çingenesiyim ben.Bana da roman gibi geldi![]()
Biraz var gibi bilemedimhee gop çingenesiyim ben.
Kız sen Sarıgöllü müsün :dhee gop çingenesiyim ben.
he kanka yoksa sendemi varmı istanbulda yaşayan dert ortağı gop meydanda buluşalımKız sen Sarıgöllü müsün :d
E sordum sana ilköğretim bitirdin mi diye? Cevap vermiyosun. Once nerde kaldiysan ordan egitimine devam, kendini düzgün ifade etmeyi öğrenirsen yanlis anlasilmalarin önüne gecersin. Kitap oku mesela. Okudukca yazim dilin, cümle kuruşun, konusman duzelicek. Sen ne dedin sevgiline anasi icin, affedilmeyecek kadar ne demiş olabilirsin?çok güzel yazmışsın teşekkür ederim gerçekten aynı bu beni nasıl bu kadar çabuk çözdün kitap okul ders ne yapmam gerekiyor ki bende düzgünce iletişim kurayım iletişim sıkıntım var
Bu kadar öfke dolu olmanın sebebi ne az biraz sakin olsankendimi yolmaktan sana fırsat gelmez tabi önce kaynanam m
Gerçekten mi?hee gop çingenesiyim ben.
Kanka benim semt uzak ama senin için gelirim :d heykelin orada buluşur romada otururuz :dhe kanka yoksa sendemi varmı istanbulda yaşayan dert ortağı gop meydanda buluşalım
E Semihacım bunun için müneccim olmaya gerek yok ki. Görünen köy klavuz istemez. İlk andan itibaren hiç bir sebep yokken herkese sinirlenmeye başladın. Çok zor olmadı yani anlaması.çok güzel yazmışsın teşekkür ederim gerçekten aynı bu beni nasıl bu kadar çabuk çözdün kitap okul ders ne yapmam gerekiyor ki bende düzgünce iletişim kurayım iletişim sıkıntım var
Bende çinçindenhe kanka yoksa sendemi varmı istanbulda yaşayan dert ortağı gop meydanda buluşalım
E sordum sana ilköğretim bitirdin mi diye? Cevap vermiyosun. Once nerde kaldiysan ordan egitimine devam. Önce kendini düzgün ifade etmeyi öğrenirsen yanlis anlasilmalarin önüne gecersin. Kitap oku mesela. Okudukca yazim dilin, cümle kuruşun, konusman duzelicek. Sen ne dedin sevgiline anasi icin, affedilmeyecek kadar ne demiş olabilirsin?
HAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ VALLAHİ HERŞEYİ YAPTIM ÖPTÜM SARILDIM YARDIMINA KOŞTUM EKİLDİM KAYNANAMA HEDİYE ALDIM ARADIM ÖYLE ZAMAN GELDİ SEVGİLİM DIŞINDA KİMSEYLE KONUŞMADIM GEZMEDİ DİYE GEZMEDİM TEK KÖTÜ NOKTAM ŞU DİLİMSE SESSİZ OLURUM FEDAKARLIK YAPMAM. İNSAN İYİLİĞİ GÖRMEZSE GÖRMÜYOR. KENDİMİ YIRTSAM PATATES DE ETSEM YOK. SİZ SİZE KÖR OLANI SEVER MİSİNİZ. FEDAKARLIK GÖRMEDİĞİN İNSANI SEVER MİSİNİZ? 22 YAŞIMDAYIM ANNEM DIŞINDA KİMSE İYİLİĞİMİ GÖRMEDİ. İLK OKULDAN BERİ SEMİHA ÇOK İYİ YARDIMSEVER AMA NEDEN KİMSE SEMİHAYA YARDIM ETMEZ. ON GÜZEL LAFIM TEK KÖTÜ LAF ZEHİRLENECEKSE 10. KÖTÜ LAF 1 GÜZEL LAFLA TEMİZLENİR Mİ? AMA ONLARA SEVDİĞİ AMA SEVİLMEDİĞİ YAPTIĞINDA ZEHİR DE OLSA GÖMERLER İÇLERİNE BEN OLUNCA YOKBu kadar öfke dolu olmanın sebebi ne az biraz sakin olsan
Tabi ki düzeltir. Ama bir de hastalık değil hasta vardır derler. Sizin duruşunuz da önemli. Öncelikle sevgili ve ailesinden başlayarak sizi üzenleri hayatınızdan çıkarın. Üzülürsünüz ama bir süre sonra ferahlarsınız. Daha gençsiniz ne bileyim okuyun, kurslara gidin, insanlarla tanışın, derdiniz kaynana olmasın. İlacınızı kullanın ama siz de değişmek istemeden her şey değişmez. İnanın 30 yaşında eli ekmek tutan, kendi ayakları üzerinde duran bir insan olmak; 2 tane küçük çocukla kocasına ve kaynanasına muhtaç, itilip kakılan, kocası tarafından sözü dinlenmeyen, huzurla bir tabak yiyemeyen biri olmaktan daha çok tatmin edecektir sizi.çok haklısınız ama ben doktora gittim o bana ilaç verdi ilaç düzeltir mi beni? Arkadaşlarım yok evey çünkü çok fedakarım herkes beni kullanıyor eminim şuan yine olsa yine kullanırlar kendimi kötü hissediyorum tek başıma kaldım
Kiz ne diyondhhdh roma nedir? Gop meydani neresi?Kanka benim semt uzak ama senin için gelirim :d heykelin orada buluşur romada otururuz :d
tamam romaya gideriz. Yarın gelir misin?Kanka benim semt uzak ama senin için gelirim :d heykelin orada buluşur romada otururuz :d
O zaman böyle insanları silceksin arkadaşsa arkadaş kaynana ise kaynana bu kadar sinirleneceginize hayatınızdan atın bu insanları , arkadaşlarını düzgün seç tart biç hemen samimiyet kurmaHAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ VALLAHİ HERŞEYİ YAPTIM ÖPTÜM SARILDIM YARDIMINA KOŞTUM EKİLDİM KAYNANAMA HEDİYE ALDIM ARADIM ÖYLE ZAMAN GELDİ SEVGİLİM DIŞINDA KİMSEYLE KONUŞMADIM GEZMEDİ DİYE GEZMEDİM TEK KÖTÜ NOKTAM ŞU DİLİMSE SESSİZ OLURUM FEDAKARLIK YAPMAM. İNSAN İYİLİĞİ GÖRMEZSE GÖRMÜYOR. KENDİMİ YIRTSAM PATATES DE ETSEM YOK. SİZ SİZE KÖR OLANI SEVER MİSİNİZ. FEDAKARLIK GÖRMEDİĞİN İNSANI SEVER MİSİNİZ? 22 YAŞIMDAYIM ANNEM DIŞINDA KİMSE İYİLİĞİMİ GÖRMEDİ. İLK OKULDAN BERİ SEMİHA ÇOK İYİ YARDIMSEVER AMA NEDEN KİMSE SEMİHAYA YARDIM ETMEZ. ON GÜZEL LAFIM TEK KÖTÜ LAF ZEHİRLENECEKSE 10. KÖTÜ LAF 1 GÜZEL LAFLA TEMİZLENİR Mİ? AMA ONLARA SEVDİĞİ AMA SEVİLMEDİĞİ YAPTIĞINDA ZEHİR DE OLSA GÖMERLER İÇLERİNE BEN OLUNCA YOK
Sadece seçilmiş kişiler gopu bilir :d Gaziosmanpaşa :d Roma da en bilindik cafesi :dKiz ne diyondhhdh roma nedir? Gop meydani neresi?
Bakayım nettenSadece seçilmiş kişiler gopu bilir :d Gaziosmanpaşa :d Roma da en bilindik cafesi :d