Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgililik insanın aile ilişkileri bu denli laçkalaşmadan hatta aileden gizli kaçak tatlı tatlı buluştuğu bir mecra değil mi?
Sanki 3-5 senedir evliymişsiniz de artık kaynana dırdırı kocanın dengeyi tutturamaması sebebiyle boşanmaya karar verdim konusu gibi olmuş.

gaziosman paşada oturuyorum görüşmek istermisiniz mektup ta roma da tatlıdır
Ben de gopta oturuyorum ama seni Roma da döverim. Ne evlenmesi ya 22 yaşında Allah Allah okumamış çalışmamış ille de evlenelim hiçbir şey olmadan. Akrabalar uyuzdur ama haklılar yani geçinemezsiniz aklın yolu bir

haksız mıyım yerin dibine gömdüler valla yazdığıma pişman oldum anksiyetem yükseldi valla bunlar daha beter gidip kaynanamı öpeyim bari
Semiha senin kaynanan yok.
İmam nikahlı sevgilisini kocası sananı gördüm de daha manitasıyla evlenmeden anasını kaynana sanan ilk kez görüyorum. Tövbe bismillah. 😂

Yettim Semiha. Buradaki kadınların hepsi beyaz Türk olduğu için senin dertlerini anlayamaz. Ayrıca kadının düşmanı kadın mottosunu ellerine dövme yapmışlar sabah akşam elestirsinler ancak.

O kaynana bozuntusu senin gibi gencecik kıza neler yapıyor anlat bakayım
Hiçbir şey yapmadım ben ona
Kendi kendine bana anne diyor
Sonra burada dedikodumu yapıyor

HAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ
Bir insan beni kimse sevmedi diyorsa mutlaka ama mutlaka kendine bakmalı. Yani bu dünyada türlü türlü kötü insan var, acımasız, it kopuk... Bu insanlar seviliyor. Dünyanın en gereksiz, en kötü insanı bile seviliyor. Siz görece bu insanlardan daha iyisiniz, sizi kimse sevmemiş olamaz. Sevgilerini kaybetmişsinizdir. Bu kimse beni sevmedi, ben mağdurum, ben mazlumum kafasıyla bir yere varamazsınız. Bir şeyler bilinçli harekete geçince değişir.

Sevgilin ve annesi seni çok darlıyorsa boşanma davası derdi mi var? Ayrıl gitsin, adam mı yok ya. Siz kendinizi toparlayın, kendinize doğru şekilde değer vermeyi öğrenin, size iyi gelecek insanları o zaman görürsünüz. İletişiminizi kitap okuyarak, psikolog videoları vb. izleyerek (psikologa gidin derdim ama zor), farklı ortamlara girerek ve hatalarınızı kabul edip hemen böyle parlamayarak düzeltin. "Ama huyum böyle, parlıyoruum" yok öyle, hani deseniz ki "ama hapşırıyorum" derim ki istemsiz olan bi şey ama gereksiz yere yükselip yükselmemek gayet de kontrolünüzde. Bu davranışınızın hatalı olduğunu kabul edip dikkat ederek bundan kurtulabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X