- 15 Aralık 2009
- 9.575
- 24.102
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semihayla muhtemel sonum xbshxsbsbaOha güselyabistirdi![]()
Ben de gopta oturuyorum ama seni Roma da döverim. Ne evlenmesi ya 22 yaşında Allah Allah okumamış çalışmamış ille de evlenelim hiçbir şey olmadan. Akrabalar uyuzdur ama haklılar yani geçinemezsiniz aklın yolu birgaziosman paşada oturuyorum görüşmek istermisiniz mektup ta roma da tatlıdır
Semiha senin kaynanan yok.haksız mıyım yerin dibine gömdüler valla yazdığıma pişman oldum anksiyetem yükseldi valla bunlar daha beter gidip kaynanamı öpeyim bari
Hiçbir şey yapmadım ben onaYettim Semiha. Buradaki kadınların hepsi beyaz Türk olduğu için senin dertlerini anlayamaz. Ayrıca kadının düşmanı kadın mottosunu ellerine dövme yapmışlar sabah akşam elestirsinler ancak.
O kaynana bozuntusu senin gibi gencecik kıza neler yapıyor anlat bakayım
Bir insan beni kimse sevmedi diyorsa mutlaka ama mutlaka kendine bakmalı. Yani bu dünyada türlü türlü kötü insan var, acımasız, it kopuk... Bu insanlar seviliyor. Dünyanın en gereksiz, en kötü insanı bile seviliyor. Siz görece bu insanlardan daha iyisiniz, sizi kimse sevmemiş olamaz. Sevgilerini kaybetmişsinizdir. Bu kimse beni sevmedi, ben mağdurum, ben mazlumum kafasıyla bir yere varamazsınız. Bir şeyler bilinçli harekete geçince değişir.HAYATIMDA HİÇBİR ARKADAŞIM BENİ SEVMEDİ
Ama ilacı da mutlaka düzenli kullan yaniTek ilac fayda etmez. Kendini gelistirmen lazim. Bahsettigin durumlari cözmen icin ilac almak yetmiyor, altinda yatan sebepleri cözmen lazim