Bi çocuğum var eski konuları bilen vardır belki . Babası ayda bir bir hafta alıyor bazen İki hafta görmüyor 3. Hafta çocuk diyor . Ben görüntülü konuşturuyordum normalde ama iyi niyetimi suistimal etti . Çocuğu verdim bi hafta kaldı Dediğim gün teslim etmedi . Neyse sonra bi akrabaya bunu söylemiş olayı bilmeden herkes bana yüklendi bi kaç gün daha kalsaydı diye . Şimdi tekrar almıyor bir ay sonra bir hafta alacağını düşünerek görüş günleri 2 haftada bir 3 gündü Ama ayda bir bir hafta almak gibi kendine göre kural oluşturmuş bana da emri vaki yapıyor . Video istiyor görüntülü konuşmak istiyor istediği olmayınca sen vicdansız insanlık olmayan birisin bu çocuk ileride babasına göstermediğini görecek psikolojisi bozuk olacak diyor . Ben yıldım zaten hayatımı gençliğimi mahvetti aldattı travestilerle . Şimdi çocuğu istediği gibi alamayınca bana sen söyleşin böylesin çocuğun psikolojisini bozuyorsun yok çocuğa kufur öğretiyormuşum . Artık dayanacak gücüm kalmadı çocuğum zaten etkileniyor bu durumdan . Ama bunu hissettirmemeye çalıştım gelir sürekli öper 3 yaşında ama sürekli gelir anne çok güzelsin diyip öper . Ben de sağlık memuruyum hastanede çalışıyorum . Kendi düzenimiz var ama bu adamın sürekli böyle manipülasyonları beni mahvediyor engelledim artık çok yoruldum iyisiyim mutluyum derken gelip moralimi bozuyor isyana düşecek gibi oluyorum neden ben bu adamla evlendim neden bunlari yaşadım ben sadık bi insanım hastanede de hastalar sürekli masallah ne kadar güzelsin der aldatıldığımi duyan şaşırıyor seni mi diyor ama ben mutlu olamıyorum bu adamın sözleri benim moralimi çok bozuyor