• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına bi akıl çok kötüyüm .

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Bi çocuğum var eski konuları bilen vardır belki . Babası ayda bir bir hafta alıyor bazen İki hafta görmüyor 3. Hafta çocuk diyor . Ben görüntülü konuşturuyordum normalde ama iyi niyetimi suistimal etti . Çocuğu verdim bi hafta kaldı Dediğim gün teslim etmedi . Neyse sonra bi akrabaya bunu söylemiş olayı bilmeden herkes bana yüklendi bi kaç gün daha kalsaydı diye . Şimdi tekrar almıyor bir ay sonra bir hafta alacağını düşünerek görüş günleri 2 haftada bir 3 gündü Ama ayda bir bir hafta almak gibi kendine göre kural oluşturmuş bana da emri vaki yapıyor . Video istiyor görüntülü konuşmak istiyor istediği olmayınca sen vicdansız insanlık olmayan birisin bu çocuk ileride babasına göstermediğini görecek psikolojisi bozuk olacak diyor . Ben yıldım zaten hayatımı gençliğimi mahvetti aldattı travestilerle . Şimdi çocuğu istediği gibi alamayınca bana sen söyleşin böylesin çocuğun psikolojisini bozuyorsun yok çocuğa kufur öğretiyormuşum . Artık dayanacak gücüm kalmadı çocuğum zaten etkileniyor bu durumdan . Ama bunu hissettirmemeye çalıştım gelir sürekli öper 3 yaşında ama sürekli gelir anne çok güzelsin diyip öper . Ben de sağlık memuruyum hastanede çalışıyorum . Kendi düzenimiz var ama bu adamın sürekli böyle manipülasyonları beni mahvediyor engelledim artık çok yoruldum iyisiyim mutluyum derken gelip moralimi bozuyor isyana düşecek gibi oluyorum neden ben bu adamla evlendim neden bunlari yaşadım ben sadık bi insanım hastanede de hastalar sürekli masallah ne kadar güzelsin der aldatıldığımi duyan şaşırıyor seni mi diyor ama ben mutlu olamıyorum bu adamın sözleri benim moralimi çok bozuyor

Eski eşiniz size çok çektirmiş olabilir bilmiyorum eski konularınızı okumadım. Ama çocuğun babasıyla olan ilişkisi farklı. Görüntülü konuşmalarında ne gibi bir sakınca var ki? Görüş günleri konusunda da bir uzlaşıya varabilirsiniz bence. Varamazsanız da mahkeme zaten bir karar vermiş o karara uysun. Adama olan kızgınlığınızı çocuğu babasından mahrum ederek çıkartmayın derim. Bu adamdan ziyade çocuğunuzu olumsuz etkiler.

Goruntulu konusmasina engel olmaniz falan tabi ki dogru degil. Fotograf video da isteyebilir dogru olan da budur bence, özlüyor demek ki. Ayrica durumu vakti oyle musait oluyorsa 2 haftada 3 gun yerine , sizin icin bi mahsuru yoksa ayda 1 hafta gitsin, bölük pörcuk olmasindan iyidir. Neden istemiyorsunuz?

Zor zamanlar geçirmişsiniz , cok üzülmüşsünüz sizin adınıza üzüldüm .
Fakat eski eşinizle aranızdaki problemler ya da yaşanmışlıklar çocuğunu göremesine engel olmamalı.
Bırakın görsün çocuğunu netice de babası .

Son düzenleme:
Eski eşiniz size çok çektirmiş olabilir bilmiyorum eski konularınızı okumadım. Ama çocuğun babasıyla olan ilişkisi farklı. Görüntülü konuşmalarında ne gibi bir sakınca var ki? Görüş günleri konusunda da bir uzlaşıya varabilirsiniz bence. Varamazsanız da mahkeme zaten bir karsr vermiş o karara uydun. Adama olan kızgınlığınızı çocuğu babasından mahrum ederek çıkartmayın derim.
Çıkartmıyorum zaten inanın hep ayda bir hafta verdim ama çocuğun burda bir düzeni var ve çocuk her geldiğinde 2 3 gün toparlamaya çakışıyorum agresif okuyor . Bir hafta zaten hakkı değil ama bir senedir hep bir hafta verdim en son suistimal edince ben de çocuğun psikolojisi icin artık 2 gün al dedim . Görüntülü hep konuşuyordu ama yanlış kelimeler kullanınca bıraktım çünkü ben 2 gün al artık giyince seni su akrabaya arayıp söyleyecem diyor ben evladımın psikolojisini artık düşünmek zorundayım

Zor zamanlar geçirmişsiniz , cok üzülmüşsünüz sizin adınıza üzüldüm .
Fakat eskilerinizle aranızdaki problemler ya da yaşanmışlıklar çocuğunu göremesine engel olmamalı.
Bırakın görsün çocuğunu netice de babası .
Görmesine engel değilim ki 2 haftada bir 2 gün yatılı kalacakken çocuğu ayda bir alıyor çocuk ta etkileniyor

Goruntulu konusmasina engel olmaniz falan tabi ki dogru degil. Fotograf video da isteyebilir dogru olan da budur bence, özlüyor demek ki. Ayrica durumu vakti oyle musait oluyorsa 2 haftada 3 gun yerine , sizin icin bi mahsuru yoksa ayda 1 hafta gitsin, bölük pörcuk olmasindan iyidir. Neden istemiyorsunuz?
Engel değilim hep konuştu zaten ama en son konuşmasında oğlum kreşte su arkadaşını dovdun mi diyor ben onsan sonra bıraktım konuşmasını

Ayrı bir hat alın ve siz o hattı kullanın. O numarayı asla ona ve onun ailesine vermeyin. Kendi hattınızı da bu adamda olanı sadece belirli saatlerde adamla konuşmadan açıp çocukla konuşturun kapatın. Muhatap olmayın. Avukatınızdan ricanedin o muhatap olsun saatleri, günleri anlatsın. Onun haricinde almaya geldiğinde kesinlikle başka bir yakınınız olsun o çocuğu teslim etsin ona geri getirsin.

Sizi rahatsız ediyorsa gerekirse uzaklaştırma çıkarırsınız. Kesinlikle yüz göz olmayın. Adamı dinlemeyin. Taktiklerine göz yummayın.

Çocuğu mutlaka bir psikolog veya çocuk psikiyatri uzmanına götürün çocuğunuzun durumunu bir görüşün. Olmadı ondan görüş isteyin ve avukatınız bunu ona iletir. Yarın bir gün elinizde kanıt olur. Çocukla konuşmalarını da kayıt edin.

Ahlakı bozuk bir adam belliki travestilerle aldattı beni diyorsun nekadar hakkı varsa okadar görmesine izin ver onun haricinde ne yaparsa yapsın izin verme birde davranışlarıyla çocuğunu olumsuz etkiliyor o çocuğun psikolejisi söz konusu siz çevrenizdekilerin lafına sözüne bakmayın en iyi çocuğunuzu siz bilirsiniz baba olacak adamıda umursamayın.

Aynı şehirde misiniz ?
Farklı şehirler ama 3 günlüğüne çocuğu götürüp kalsın getirebilir . Ama bu çocuğun burda bi düzeni var bi hafta ayrı kalınca yadırgıyor

Ahlakı bozuk bir adam belliki travestilerle aldattı beni diyorsun nekadar hakkı varsa okadar görmesine izin ver onun haricinde ne yaparsa yapsın izin verme birde davranışlarıyla çocuğunu olumsuz etkiliyor o çocuğun psikolejisi söz konusu siz çevrenizdekilerin lafına sözüne bakmayın en iyi çocuğunuzu siz bilirsiniz baba olacak adamıda umursamayın.
Dengesizce davranıyor zaten . Benim kızdığım bu ve ne zaman insanlık yapıp bir hafta versem nankörlükle karşılaşıyorum

görüntülü konuşma isteğinde haklı. Sizin zaten onlar konuşacağı zaman muhatap olmanıza gerek yok. Telefonda onun aradığını görünce çocuğun eline verin sonra da kapatın. Görüş günleri konusunda haklısınız. Bir düzen olmalı. Kafasına göre alma olmaz. Gerçekten aldığında ilgilenebiliyorsaher hafta haftasonları olarak anlaşın. Yok çocuğu dolduruyor olumsuz davranışlar sergiliyorsa işinizi mahkemeye taşıyın ortada muhatap olabileceğinz bir adam yok

görüntülü konuşma isteğinde haklı. Sizin zaten onlar konuşacağı zaman muhatap olmanıza gerek yok. Telefonda onun aradığını görünce çocuğun eline verin sonra da kapatın. Görüş günleri konusunda haklısınız. Bir düzen olmalı. Kafasına göre alma olmaz. Gerçekten aldığında ilgilenebiliyorsaher hafta haftasonları olarak anlaşın. Yok çocuğu dolduruyor olumsuz davranışlar sergiliyorsa işinizi mahkemeye taşıyın ortada muhatap olabileceğinz bir adam yok
Her hafta almaz zaten iki haftada bir al dediğimde yol parası çok gidiyor alamam diyor kendine göre bir ay düzeni oluşturmuş bana da buna uy düye diretiyor ama bana çocuğumdan ki çocuğumbana düşkünkeb bir hafta ayrı kalmak çok zor geliyor

Her hafta almaz zaten iki haftada bir al dediğimde yol parası çok gidiyor alamam diyor kendine göre bir ay düzeni oluşturmuş bana da buna uy düye diretiyor ama bana çocuğumdan ki çocuğumbana düşkünkeb bir hafta ayrı kalmak çok zor geliyor
Eğer kötü etkilemiyorsa yapacak bir şey yok şartlar böyleymiş siz uymak zorundasınız. Nefret ettiğiniz bir adam evet ama çocuğunuz için çok şey ifade ediyor onu görmek

Eğer kötü etkilemiyorsa yapacak bir şey yok şartlar böyleymiş siz uymak zorundasınız. Nefret ettiğiniz bir adam evet ama çocuğunuz için çok şey ifade ediyor onu görmek
Keşke nefret ettiğim icin böyle yapıyor olsam ama çocuğumun psikolojisi bozuluyor ve gücüme gidiyor binbir emekle doğur büyüt adam 3 yaşındaki çocuğu böyle etkilesin kolay mi . O çocuk agresif asabi oldukça ben kendime kızıyorum bir gafta ayrı kaldım düye

Keşke nefret ettiğim icin böyle yapıyor olsam ama çocuğumun psikolojisi bozuluyor ve gücüme gidiyor binbir emekle doğur büyüt adam 3 yaşındaki çocuğu böyle etkilesin kolay mi . O çocuk agresif asabi oldukça ben kendime kızıyorum bir gafta ayrı kaldım düye
Arada detay verdiniz mi bilmiyorum , okumadım .
Fakat çocukları babamızın evinden getirmediğimize göre siz annesiyseniz o da babası.

Farklı sehirdeymiş adam .
Kolay mı ayda iki kez gelip çocuğu almak sonra tekrar gelip bırakıp yaşadığı şehre götürmek ?

Çocuğunuzun babasıyla ilişki kurmalarına engel olmayın .

Back
X