Allah aşkına böyleleri doğurmasın

Çocuklar hayvanlara karşı merhametsiz olabiliyorlar maalesef,asıl sorun anne babalarda onlara hayvan sevgisi aşılamalari gerekiyor ben artık çocuklara kizamiyorum bile,bana göre hayvanlara merhamet etmeyen insanlara da merhametli olmaz,keşke siz de bagirmadan düzgünce söyleseydiniz.

Ben yazilanlari okuyamadim cunku tahammulum yok. Bende benzer sebepten bir cocugu kovalamistim evine kacmisti korkuo. Elime gecseydi o sinirle bende onu dovecektim. Dusundukce asabim bozuluyor.

Cocuklara masum diyenlere de ayrica gicik oluyorum. Cocuklarda masumiyet yoktur. Esasen hic bir sry yoktur bagimlilik disinda. Ve en buyuk problem de bu hic bir seyin olmamasi.

İşte bu yüzden merhametli çocuklar yetiştirmeliyiz
Herşeyden önce vicdanı,savunmasız canlıları korumayı,onlara zarar vermemeyi öğretmeliyiz.
Bu gün toplumdaki vicdansız bireyler bizlerin eseri!!
Herşeyin başı kadın kadın öğretirse olur.

Bir insana zarar vermekle bir hayvana zarar verminin aradinda zerre kadar fark yoktur.bir anne nasil dusunmez nasil goz göre göre boyle bir evat yetistirir.

Hanımlar,
çocukların hayvanlara yaptığı eziyetlerin hiçbir haklılık payı yok, sanırım bunda herkes hemfikir, evet bu bireyler 18 yaşını doldurana kadar yasalara göre çocuk sayılır, 2-3 yaşındaki bir çocuk kediye sopayla vurduğunda vereceği zararı tahayyül edemez, öte yandan 9 yaşında bir çocuk kedi köpeğe vurursa canı yanacağını bilecek yaştadır, 11 yaşındaki bir çocuk kedilerin başını taşla ezerse öleceklerinin farkındadır, 15 yaşındaki bir çocuk kedinin kuyruğundan tutup çevire çevire karşı evin bahçesine atarsa hayvanın zarar göreceğini bilir, bilmiyorsa bir sorun vardır, bilerek yapıyorsa yine bir sorun vardır.

Buna rağmen şiddet şiddetle bastırılmaz, lütfen kızgınlıklarımızı şiddete dönüştürmeyelim.

Şeytan sabbalağı(herneyse yeni duydum iyi bişey olmadığı kesin) ve eblek kelimeleri bi çocuk için çok fazla değil mi yani o çocuğa da yazık değil mi!?sinirlenmiş olabilirsiniz ki evet kötü bi durum kediye zarar vermeleri.ama sizin çocuğa bağırmaya hakkınız yok.gidip annesine boşaltsaydınız öfkenizi.kızım bi hata yapsa ve tanımadığım bi yabancı bağırsa parçalarım onu oracıkta.

Düzeltiyorum kızım bi hata yapsa tanıyayım yada tanımayayım birisi ona bağırsa parçalarım hele de bi yabancıysa parçalamakla da kalmam sanırım

Sizde şu yazdıklarınızla benim tahammül sınırımı zorladınız

Düzeltiyorum kızım bi hata yapsa tanıyayım yada tanımayayım birisi ona bağırsa parçalarım hele de bi yabancıysa parçalamakla da kalmam sanırım
Çocuğun yaptığı basit bir hata değil. Kedinin canına kast etmiş fırsatını bulsa sizin kızınıza da aynını yapacaktır. Birde bu açıdan bakın. Arkadaşın anlattığı çocuk bayağı sorunlu ve terbiyesiz. Hoşgörüyle uyarılacak bir çocuk değil.

Hadsiz, sınırsız, baskasinin hakkina surekli tecavuz edip kendinde her hakki goren toplum kemiricilerin cocukluklari boyle geciyor iste.. Edepsizligi, saygisizligi alkislayan, kucucuk beyniyle cocugunun psikolojisini korudugunu sanan cahil cuhela takiminin temsilcisi de konudaki kadin..

Abowwww çok sert yorumlar bune ya
Ne ara böyle bir toplum olduk
Burada amaç yanlış bir davranışı eleştirmekten ziyade öfje kusmak gibi olmuş
İnsanlar çok dolu öfkeli
Ve kaçgün kaldı ramazana adım başı kavga gürültü hele ki trafikte
bir ay boyunca evden çıkmayı düşünmüyoruz

Ne diyorsunuz ya!?cidden anlamakta zorlanıyorum.çocuk çocuk adı üstünde çocuk.ne yapılacak hoşgörüyle yaklaşılmayacakta.kendisini öyle yetiştiren anne babanın cezaasını o çocuk dahası bizim çocuklarımız(o ebeveynlerin yetiştirdiği çocuklarla aynı coğrafyada yaşamak zorunda olduğu için)neden çeksin.her şey sevgiyle hoşgörüyle ve en önemlisi eğitimle güzelleşecek.ve hep diyorum çocuktan önce biz büyükleri eğitmekten başlanması lazım.çocuk anne babasının yansıması olarak büyüyor.çocuğu korkutunca yaptığının yanlış olduğunu anlatınca o çocuk bi daha hiçbir canlıya zarar vermeyecek mi sanıyorsunuz!

Çelişkilerle dolu bir insansınız hem parçalamaktan bahsediyorsunuz hemde hoşgörüden kendinize gelin ve cevap yazarken haddinizi bilin. Ünlem işaretleri, ne diyorsun ya diyerek seviyenizi ortaya koyuyorsunuz.8 yaşında kediye nişan alan bir çocuk sizin kızınıza da nişan alırsa sizde hoşgörülü yaklaşıp güzelce uyarırsınız. Hade selametle.

Kediye değil de bir canlıya şiddet uygulamayan keyif alan bir çocuk... Ne kadar üzücü... Bu çocuk ileri de eşimene de çocuğunu da şiddet uygulayan üstelik bununla gurur duyan, kediye karşı şiddeti annesi tarafından neredeyse ödüllendirildiği için uyguladığı şiddetleri de maharet sanacak bir bireye dönüşecek muhtemelen. Umarım bir yerlerde birileri dokunur hayatına da bu içler acısı durumdan kurtulur.

Evet parçalarım öyle kendini büyümüş yetişkin sanan ve adı üstünde çocuk olan bir bireyi Korkutmaktan zerre çekinmeyen insanı.asıl haddini bilmesi gereken sizsiniz!!!benim kızımı da hiç birinin evladını da nişan alma kelimesinin önüne koyamazsınız!!!!!çünkü onlar çocuk.o 8 yaşında dediğiniz olayı yapan da çocuk(olayı bilmiyorum sizden duydum.)eğitimsiz,cahil,konuyu nerden ele alacağını bilmeyen,sorunun kaynağını bilmeden sebeplerde debelenen bireylerin yetiştirdiği çocuklar ne yazık ki her canlı için tehlike arzediyor.bilmem anlatabildim mi!!!

Yaa ben kediden o kadar cok korkarim ki 6 7 yasindayken aksam binadan ustume cirkayarak atlamisti. Icerde kapali kalmis ben de kapiyi acinca birden firladi ustume dogru. O korkuyu 30 yasima geldim atlatamadim. Ama simdi 2 yasinda oglum var ve asla ona yansitmak istemiyorjm aa ne kadar guzel kedi bak hadi yemek verelim falan diye yonlendiriyorum ama kediyle aramdaki mesafe azalinca kalbim agzima geliyor resmen ustume atlar mi acaba korkusundan. Dun yine bi kedi geldi arabanin yanina oglum sevmeye gitti kedi de kacmadi oglum tam elleyecekti istem disi geri cektim gel oglum simdi atlar napar da diye ama sonra kendime cok kızdım

Daha konuyu okuyup, olayın ne olduğunu bilmeden nasıl cevap yazıyorsunuz? Bravo vallahi daha size verecek cevabım yok. Rumuzunuzda yazan Tanrının ışığı umarım birgün sizede vurur sizi aydınlatır

Kediye top atan ve bundan zevk alan çocuğa hoşgörüyle yaklaşılmalı öyle mi? Ödül de verelim mi üstüne şeker, çikolata, oyuncak vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…