Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım farkında msn o kadın eşinin "ANNESİ" ... 9 ay karnında taşyp her kahrını çeken kadın.. Bazı konularda yerini bilmelsin.. Onla arası bozuk olsa da annesi o .. Ne kadar küs olsan kavgalı olsan da anneye tavır alamıyorsun.. Çocuğun olunca anneliğin ne olduğunu anlarsın..Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk![]()
Siz hangi gezegendensiniz acaba?Sizin düzeniniz böyle olabilir ama herkesin böyle değil.Mutfak işide bizde değil.Surda esine yemek hazirlamak zorunda degilsin diyenler hangi gezegenden merak ediyorum.Hanimlar eşimize, çocuklarımıza yemek hazırlıyoruz hepimiz mutfak işi bizde .
Hepimiz bugun ne pişirsem derdindeyiz .Şaka gibisiniz.
İyi de bu zemini eşinize tripli konuşarak siz hazırlamışsınız.Hayir iste normalde asla onlarin yaninda boyle davranmaz kizginligim da bunaydi ya . Sok oldum keyfin bilir deyince . Onun en cok dikkat ettigi seylerden biridr ailesinin yaninda beni incitecek en ufak laf etmemek , cunku evliligimizin basinda demistim ona, kizgin da olsan ailenin yaninda tek laf etmemelisin, sen bana deger vermezsen onlar da vermez diye. Ki o da bunun bilincnde
Ama o zaman kvalideniz varken o tabakları vurmayacak sakin bir tavır yakınarak kuracaktiniz sofrayı . Benim karşımda da öyle tabak vurulsa bir şey mi oldu acaba deyip düşünürüm . Bu sefer de o ben kurarım dediği için tamamen haksız duruma düştünüz eşinizin gözünde. .belki de sakın kalsaydiniz yalnızken belli etseydiniz bu kadar kördüğüm olmayacaktı problem .Iste sorun da burda, o benim esime değil de ona tavir yaptigimi sandı. Bu yuzden tepki verdi. Emin olun zaten esime oldugunu bilse hosuna giderdi, sesini çıkarmazdı. Kadın bana takmis ya ama cokda tın ben onu takmiyorum , kizginligim esime
Kızgınlığınız eşinizeyse dört duvar arasında kendi odanızda yapın tavrınızı millete koz vermeyinIste sorun da burda, o benim esime değil de ona tavir yaptigimi sandı. Bu yuzden tepki verdi. Emin olun zaten esime oldugunu bilse hosuna giderdi, sesini çıkarmazdı. Kadın bana takmis ya ama cokda tın ben onu takmiyorum , kizginligim esime
sen haksızsın. insanlar neden sinirli olduğunu neden tavır aldığını bile anlamamış. Ve derdini tane tane anlatmazsan "insanlar beni anlasın" diye çok beklersin. Kaynananın evinde kalma kararınız da haksızlık, kadının tüm imkanlarından faydalanıp derdinizi doğru düzgün anlatmadan surat yapamazsınız.Merhaba arkadaslar, Nerden baslasam bilemiyorum :/ kaynanamla beraber yasiyoruz simdilik ve zaten genel olarak beni sevmez. Esim daima arkamda oldugundan vede onun istedigi köle gibi gece gündz temizlik yapmam bende rahatimi pek bozmuyorum , ölculu sekilde temizlik yaptigim icin neyse. Konuya geleyim 2 gundur kaynanam evde degildi ve esimle aramiz bozuktu , 2 gündür suratı asık yanimda oturmadi dogru düzğün ama kaynanam gelince arasi onunla da bozuk oldugu halde geldi iceri. Bu cok zoruma gitti. Herneyse oturduk biraz baktim diyo yemek hazrlasana , dedim ben ac degilim . O da dediki hazirla ben acim tmm dedim ben yemicem. Bunun uzerine annesinin yaninda "keyfin bilir" dedi. Bu lafi uzerine asiri sinirlendm tabaklari tepsiye vura vura biraktim cok ses cikti. Kaynanam da zaten dünden benle tartsmaya hazir kizarak dedi "tmm bırak ben hazrlarim ". Bende dedim ki ya sen neden bana alinmaya, kizmaya bu kadar meyllisin. Dedi e bu tavrlarin ne . Bende o an daha fazla dayanamadim "bir evde kimse mi bi insani anlamaz deyip" ciktim odama gectim. Bunun uzerine esim arkamdan geldi ve kızdı, neden böyle yaptin?yemegi zehir ettin bize dedi. Simdi bos yere arkandan konusacaklar dedi. Bende ne dusundukleri artik umrumda degik dedim zaten bahabe ariyolr dedim. Esim cok sinirlendi kapiyi vurup cikti. Simdi kim haksz kizlar ya. Esim mi ben mi . Off bunaldim aksam aksam sizinle paylasmak istedim
Yahu adam aç belli ki yemek hazırlayan da yok karısının cevabıda ben aç değilim karısına göre mi yiyecek yemek, ha kalk kendin hazırla der onu bilemem ama hepimiz kocamıza yemek hazırlıyoruz evde olan insan onuda mı yapmayacak ister dünyadan ister uzaydan yazın işten gelmiş yorgun argın ayriyetten yoldan gelmiş kvden var ister sev ister sevme yemek hazırlanırDünyadan yazıyorum, konum Türkiye. Eşimin bana bir kere yemek hazırla, yemek hazırlasana dediğini bilmem. Eve zaten aynı zamanda geliyoruz birlikte hazırlarız veya o gün kim istiyorsa o hazırlar. Çalışmadığım dönemde evet yemeği ben hazırlardım ama geldiğinde sofra hazır değilse yine bana yemek hazırlasana dediğini bilmem eğer ben sormazsam sana yemek hazırlıyım mi diye gider kendi yemeğini kendi hazırlar yer.
siz dalga geçmek için açtınız bu konuyu? bu ne şimdi?Merhaba arkadaslar, Nerden baslasam bilemiyorum :/ kaynanamla beraber yasiyoruz simdilik ve zaten genel olarak beni sevmez. Esim daima arkamda oldugundan vede onun istedigi köle gibi gece gündz temizlik yapmam bende rahatimi pek bozmuyorum , ölculu sekilde temizlik yaptigim icin neyse. Konuya geleyim 2 gundur kaynanam evde degildi ve esimle aramiz bozuktu , 2 gündür suratı asık yanimda oturmadi dogru düzğün ama kaynanam gelince arasi onunla da bozuk oldugu halde geldi iceri. Bu cok zoruma gitti. Herneyse oturduk biraz baktim diyo yemek hazrlasana , dedim ben ac degilim . O da dediki hazirla ben acim tmm dedim ben yemicem. Bunun uzerine annesinin yaninda "keyfin bilir" dedi. Bu lafi uzerine asiri sinirlendm tabaklari tepsiye vura vura biraktim cok ses cikti. Kaynanam da zaten dünden benle tartsmaya hazir kizarak dedi "tmm bırak ben hazrlarim ". Bende dedim ki ya sen neden bana alinmaya, kizmaya bu kadar meyllisin. Dedi e bu tavrlarin ne . Bende o an daha fazla dayanamadim "bir evde kimse mi bi insani anlamaz deyip" ciktim odama gectim. Bunun uzerine esim arkamdan geldi ve kızdı, neden böyle yaptin?yemegi zehir ettin bize dedi. Simdi bos yere arkandan konusacaklar dedi. Bende ne dusundukleri artik umrumda degik dedim zaten bahabe ariyolr dedim. Esim cok sinirlendi kapiyi vurup cikti. Simdi kim haksz kizlar ya. Esim mi ben mi . Off bunaldim aksam aksam sizinle paylasmak istedim