- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
yasi
zorlama olmamis
anal istemis ve bir kere telde seni hicbirsey ucin zorlamam ama bunun icin diretebilirim. demis.
bu kiz da hayir demis
ben boyle anladim...
Görüşmeye başladıktan ne kadar sonra beraber oldunuzHanımlar şuan kelimeleri toparlayıp cümle dahi kurabilecek durumda değilim. Aylardır devam eden çalkantılı, yorucu ve üzücü ilişkime 20 gün once noktayı koydum. Çok acı çekiyodum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum derken sudan çıkmış balığa dönmüşken 10 gün sonra hayatıma biri girdi. Çok kısa zamanda bana aşık olduğunu söyleyerek Beni kendine 4 gün içinde aşık etti. Daha once hiç görmediğim ilgi alaka gördüm. Yaralarım bir hafta içinde kabuk bağlamaya başladı. Hergün hiç ara vermeden görüştük zaman geçirdik içimdeki boşluk unutmamam dediğim o saplantılı eski ilişkimi çok değil 5 gün içinde bana unutturdu. Herşey rüya gibiydi. Ben 26 o ise 38 yaşında. Yaş farkını sorun ederken bi kaç gün sonra mutluluğu huzuru yaşadıkça bi onemi kalmadı. Tam tersine olgun oluşu beni daha da mutlu ediyordu. Yanında zaman nasıl geçiyodu anlamadım. Gündüzleri beraber geceleri ise sabahlara kadar telefonda konuşurduk. Yaşadıklarımı anlattığım için benim üzülmemem için oyle dikkatli davranırdı ki 10 gün boyunca elleriyle kahvaltılar elleriyle akşam yemekleri ona güvenmem alışmam için herşeyi ama herşeyi yaptı. Öyle de oldu. Eskiye dair bişey kalmamıştı bende artık o vardı. Beni çevresine soktu kız arkadaşları dahil benden bahsediyodu. Telefonu sürekli ortadaydı. Saklısı gizlisi yoktu.Rüya gibi geçen günlerim saatlerim vardı. Ben bile kendime şaşıyodum aslında nasıl böyle oldu nasıl birbirimize böyle bağlandık diye. Birbirimizi tanımadığımız için arada gerginlikler olurdu hemen gönlümü alır gözyaşlarını tutamaz ben hatalı olsam bile olayları alttan alır tatlıya bağlardı. Bunlar benim yaşamadığım şeylerdi. Ben hep değersizdim eski sevgilimin gözünde.
dün gece olan oldu. evde bana elleriyle masa hazırladı herşey çok güzel rüyada gibiydim ve alkolunde etkisiyle birlikte olduk. Aşkla değildi ama kendimi çok kötü hissettim. Eve geç kaldığımdan dolayı apar topar çıkmak zorunda kaldım ama bişey hissettim kötü bişey. Sanki büyü bozuldu. Öpmedi güzel bakmadı içimde bişey koptu ağlayarak çıktım evden. Bana vardın mı diye msj attı merak etsin diye arasın beni diye cevap vermedim saat geç olmuştu arabam vardı ama merak etmesini istedim. Ağlıyodum sonuçta. Cevap vermedim o da ne aradı ne sordu. Sosyal medyadan gördüm benden sonra dışarı çıkmış aradım ilk defa meşgule verdi. Bi daha aradım telefonu kapattı. İnanamadım şaka yapıyo sandım sonra açtı telefonu ama mesajlarımı okumadı bile bu saat oldu ses seda yok. Acaba ben mi yanlış hissettim haksızlık ettim yoksa gerçekten o da mı bana yalanlar söyledi gözümü boyadı. Allah aşkına bana bişeyler söyleyin. Şuan daha beter oldum. Rol mu yaptı oynadımı benimle.
iliskiniz bitmis olabilir mi??Niye bişey söylemiyo telefonları hala kapalı saat kaç oldu normal bi durum değil ki 38 yaşında biri telefonu bu saate kadar kapalı olması
Daha önce kimseyle birlikte oldun mu yoksa bu ilk miydiHanımlar şuan kelimeleri toparlayıp cümle dahi kurabilecek durumda değilim. Aylardır devam eden çalkantılı, yorucu ve üzücü ilişkime 20 gün once noktayı koydum. Çok acı çekiyodum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum derken sudan çıkmış balığa dönmüşken 10 gün sonra hayatıma biri girdi. Çok kısa zamanda bana aşık olduğunu söyleyerek Beni kendine 4 gün içinde aşık etti. Daha once hiç görmediğim ilgi alaka gördüm. Yaralarım bir hafta içinde kabuk bağlamaya başladı. Hergün hiç ara vermeden görüştük zaman geçirdik içimdeki boşluk unutmamam dediğim o saplantılı eski ilişkimi çok değil 5 gün içinde bana unutturdu. Herşey rüya gibiydi. Ben 26 o ise 38 yaşında. Yaş farkını sorun ederken bi kaç gün sonra mutluluğu huzuru yaşadıkça bi onemi kalmadı. Tam tersine olgun oluşu beni daha da mutlu ediyordu. Yanında zaman nasıl geçiyodu anlamadım. Gündüzleri beraber geceleri ise sabahlara kadar telefonda konuşurduk. Yaşadıklarımı anlattığım için benim üzülmemem için oyle dikkatli davranırdı ki 10 gün boyunca elleriyle kahvaltılar elleriyle akşam yemekleri ona güvenmem alışmam için herşeyi ama herşeyi yaptı. Öyle de oldu. Eskiye dair bişey kalmamıştı bende artık o vardı. Beni çevresine soktu kız arkadaşları dahil benden bahsediyodu. Telefonu sürekli ortadaydı. Saklısı gizlisi yoktu.Rüya gibi geçen günlerim saatlerim vardı. Ben bile kendime şaşıyodum aslında nasıl böyle oldu nasıl birbirimize böyle bağlandık diye. Birbirimizi tanımadığımız için arada gerginlikler olurdu hemen gönlümü alır gözyaşlarını tutamaz ben hatalı olsam bile olayları alttan alır tatlıya bağlardı. Bunlar benim yaşamadığım şeylerdi. Ben hep değersizdim eski sevgilimin gözünde.
dün gece olan oldu. evde bana elleriyle masa hazırladı herşey çok güzel rüyada gibiydim ve alkolunde etkisiyle birlikte olduk. Aşkla değildi ama kendimi çok kötü hissettim. Eve geç kaldığımdan dolayı apar topar çıkmak zorunda kaldım ama bişey hissettim kötü bişey. Sanki büyü bozuldu. Öpmedi güzel bakmadı içimde bişey koptu ağlayarak çıktım evden. Bana vardın mı diye msj attı merak etsin diye arasın beni diye cevap vermedim saat geç olmuştu arabam vardı ama merak etmesini istedim. Ağlıyodum sonuçta. Cevap vermedim o da ne aradı ne sordu. Sosyal medyadan gördüm benden sonra dışarı çıkmış aradım ilk defa meşgule verdi. Bi daha aradım telefonu kapattı. İnanamadım şaka yapıyo sandım sonra açtı telefonu ama mesajlarımı okumadı bile bu saat oldu ses seda yok. Acaba ben mi yanlış hissettim haksızlık ettim yoksa gerçekten o da mı bana yalanlar söyledi gözümü boyadı. Allah aşkına bana bişeyler söyleyin. Şuan daha beter oldum. Rol mu yaptı oynadımı benimle.
Bir hafta sonraGörüşmeye başladıktan ne kadar sonra beraber oldunuz
ajitasyon yapma kendine.Bu kadar basit mi yani? Ben ona çok kötü durumda gittim onunla tekrardan gülmeye başladım ama şimdi şimdi daha kötü oldu herşey. Allah korkusu vardı hani bu mu Allah korkusu
iste bunun ilk basi telde demis adam. bu kiz da bunu aklinda tutmus. illaki."ben kendimi kötü hissettim seninle birlikte olurken dediğimde bana direkt şu savunmayı yaptı sende kendini vermedin istemedin vs dedi çünkü beni başka bişeye zorladı daha doğrusu defalarca kez istekte bulundu ben kabul etmedim ondan dolayı bana sende kendini tam olarak vermedin ki dedi ya ağlıyorum adam hala sen şöyle sen böyle dedi abartıyosun saçmalıyosun dedi ama beni aramadı. Sadece eve vardın mı diye msj atmakla yetindi ki aramasını bekledim gecenin bi körü sonuçta. Cevap vermeyince de o da benim telefonlarımı açmadı telefonunu komple kapadı. Ben napıyım şimdi ?"
Defalarca istekte bulundu demiş ama sözlü bi zorlama bu da neticede.Kim olsa kötü hisseder diye düşünüyorum ben
Adam 38 yaşında böyle hisseder mi ?Ha bak ne dicem bence sende onu arama. Aramaki aşk acısı çekerken en azndan onu kullanarak atlattığını yani onu kullandığını düşünsünkız ne bilim saçna ama sonuçta o da böyle kendini ezik hssetsn
konu sahibi ark. dogru yazmis. arama.Ha bak ne dicem bence sende onu arama. Aramaki aşk acısı çekerken en azndan onu kullanarak atlattığını yani onu kullandığını düşünsünkız ne bilim saçna ama sonuçta o da böyle kendini ezik hssetsn
aci cekmez.Adam 38 yaşında böyle hisseder mi ?
Ama kız telefonda da hayır demiş.Üstüne bi de tekrar tekrar söyleyince kötü hissetmiştir.iste bunun ilk basi telde demis adam. bu kiz da bunu aklinda tutmus. illaki.
buna ragmen gidip birlikte olmus.
o onceden soyledikleri de bu kizin iliskiden zevk alamasinin bahanesi .
benim algiladigim bu.
Bence de bir erkek eski sevgilinden bahsetmene izin veriyorsa arada ciddiyet yokturDuygusal boşluğunuzu doldurmak için çok erken davranmışsınız. Karşı taraf bundan faydalanmak istemiş olabilir evet ama siz de daha 20 gün önce ayrılıp 10 günde birini bulmak falan da çok sağlıklı değil. Saklım gizlim yoktu demişsiniz 10 günde yeni bir ilişkiye başladığınızı anlattıysanız ve "Vay be bana onu hemen unutturdun" gibi konuşmalar geçtiyse aranızda ben sizi ciddiye aldığını düşünmüyorum adamın. Kısa süreli takılma maksatlı görmüş olabilir.
Biraz kendinizi nadasa bırakın bence. Bu kadar hızlı ilişkiler yaşamak sizi yıpratır.
buyuk ihtimal. unut gitsin 40 yasindaki adam iste. hayatin devam et.Herşey benimle yatabilmek içinmiydi yani o davranışlar o üzerime titreyişler hepsi gözyaşları bile
Şuan bende böyle düşünüyorum açıkçası çünkü bana onceden sordu ağzımı yokladı fikrimi aldı bu adam anal seksten zevk alıyo ve bende bunu istemediğimi söyledim. Adam yataktan mutlu kalkmadı zaten. İstediği olmadı çünkü. Benimle sürekli belki de bunun tartışmasını yaşayacaktı. Ben kendimi ilk geceden böyle bi istekle karşı karşıya bulunca şaşırdım üzüldüm ve bi daha hiç bişeyin bir saat onceki gibi olamayacağını anladığım için ağlayarak yanından uzaklaştımadam anal ilişkiyi kabul etmemene bozulmuş o yüzden aramamış, ve muhtemelen de bundan sonra görüşmek/birlikte olmak istemeyecek.
acele kısmına gelince, kendini hazır hissediyorsan sevgilinden ayrılıp ertesi gün de biriyle birlikte olabilirsin ama burdaki sihirli kelime hazır hissetmek işte. sen buna hazır değilmişsin. üzülme, önüne bak, bu adamla da bidaha görüşme, yoksa çok incineceksin.
Kendimi suçlu hissetmemi mi sağladı sence ?Seni seven saygı duyan ve değer veren biri olsaydı sana böyle bir tepki vermezdi ayrıca alkol etkisi ile birlikte oldunuz diyelim sen kendini verememiş olabilirsin bunu eğer otuz sekiz yaşında ise olgunlukla karsilamaliydi seninle ciddi düşünüyor evlenmek istiyorsaydi zaten seninle seks konuşmazdı herşey cinsellik değil bence o adamın seni sevmediğim gözünü boyadığı apaçık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?