• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına söyleyin

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
kızlar selam

Bugün eşimle hastaneye gidecektik kontrol için, eve geldi beni almaya bende terliyorum diye pantolonumu giymedim eşim gelince giyecektim, o sırada telefonum çaldı telefonla konuşurken eşim geldi . Beni öyle görünce bilgisayarını fırlattı yere hazır değilsin vs söylendi. Bende sinir oldum telefonu kapadım acele pantolonumu giydim ne oluyor dedim . Ben sana hazır ol dedim hazır değilsin de bilmem ne de. Ben al giydim dedim pantolonumu ben nerden bileyim sadece pantolon giyeceğini dedi. Bilmeden bağırma dedim. Neyse eşim bana ne çok çenen var sinirden hatırlamıyorum bir sürü şey dedi. Yol boyu ağladım zaten hassasım. Şimdide hala haklı çıkmaya çalışıyor ne yapayım bu adamı?

İlla birşey mi yapmanız lazım.
Belli ki bir yanlış anlaşılma var büyütüp tadınızi kacirmayin

kızlar selam

Bugün eşimle hastaneye gidecektik kontrol için, eve geldi beni almaya bende terliyorum diye pantolonumu giymedim eşim gelince giyecektim, o sırada telefonum çaldı telefonla konuşurken eşim geldi . Beni öyle görünce bilgisayarını fırlattı yere hazır değilsin vs söylendi. Bende sinir oldum telefonu kapadım acele pantolonumu giydim ne oluyor dedim . Ben sana hazır ol dedim hazır değilsin de bilmem ne de. Ben al giydim dedim pantolonumu ben nerden bileyim sadece pantolon giyeceğini dedi. Bilmeden bağırma dedim. Neyse eşim bana ne çok çenen var sinirden hatırlamıyorum bir sürü şey dedi. Yol boyu ağladım zaten hassasım. Şimdide hala haklı çıkmaya çalışıyor ne yapayım bu adamı?
yapacak birsey yok bazi erkekler boyle sinirli fevri ofke kontrolu olmayabiliyor zor boyle adamlarla yasamak benim esimde sibirlidir sabirliysaniz cekersiniz benim gibi 7 senedir degismezler

Yani sinirle yapmıştır ama böyle ani sinirler bana çok ters. Ne gerek var yani 5 dakika bekleyebilir ama biraz konuşmayın ki bir daha öyle yapmasın.

Bilgisayarı yere fırlattı ve bağırdı?
Fazla bir tepki, öncesi var mı? Yani hep bi "Şu zamana geliyorum, hazır ol" deyip hazır olmama, bekletme huyu var mı sizde?
Bir noktadan sonra insanı delirtir yani, sürekli yaşanan bir şeyse, adam bir yerde haklı şimdi.

Eşin hatalı anlattığına göre.

İşten kısa süreli izin falan mı almıştı da acele ediyordu acaba?
Uzun süre bekletileceğini düşünüp stres yapmış galiba.

Back
X