Allah başka dert vermesin de bıktım

deryaderyaderyaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
102
28
13
43
Ya hu kimseler bana bakmıyorrrr...yok yok yok...çok mu çirkinim diye düşünüyorum.yaptıracağım estetik,gününü de aldım.umarım düzelirim dua edin.haziranda ameliyat olacağım.umarım güzelleşirim de benimde yüzüme bakan çıkar.şaka gibi durumum.bakıyorum herkese bi bakan var.uzun,kısa,zayıf,şişman,esmer,sarı.ne oluraa olsun gözlemliyorum herkwse bakılıyor.bana bakann yok

Yemin ederim dalga geçmiyorum.diyeceksini ki niz napalım sana buradan. Haklısınız da ne bileyim ben anlatmak iyi geliyor sanırım

Siz kendiniz yazmışsınız zaten.
Sadece güzel insanlar biriyle beraber değil.

Aynen yazdığınız gibi "uzun, kısa, zayıf, şişman, esmer, sarı. ne olursa olsun"
Demek ki mesele güzel ya da çirkin olmak değil.

Kendi içinize yatırım yapsanız ameliyata vereceğiniz parayla.
Daha uzun vadeli bir yatırım olur.

nickini seçerken azcık yaratıcı olsaydın kaşke derya güllü

Hayırlısı kısmet
Sizinde talibiniz çıkar estetikle olacak iş değide neyse....

İçe se yatırım yapıyorum.ben sürekli kendini yenileyen biriyim.soayalim.dışarı çıkarım vs vs..sorun ne bilmiyorım

Var başka büyük derdim ki zaten.onu yazamıyorum bile.ama insan kendisine de bakılsın,hayatımda biri olsun,destek olsun istiyor.

ya daha dün akşam kaç tane can kaybettik verdiğimiz şehitlerin sayısını allah bilir kaç ocağa ateş düştü ağlamaktan gözlerim şişti neti bile zor görüyoum sen düşün bencillik değil de ne senin bu yaptığın

Var başka büyük derdim ki zaten.onu yazamıyorum bile.ama insan kendisine de bakılsın,hayatımda biri olsun,destek olsun istiyor.
Sana bi fikir vericem, akıl hastanesine bi ziyarete gitsene. Orda aklından olan insanların ne hale geldiğini gör bi. Ondan sonra aklının yerinde olduğuna şükredip elinde olanların nimet olduğunu farkedersin belki.

Seni görmüş biri olarak her konunda söylüyorum, çoğu kadından güzelsin.

Evrene sürekli bu enerjiyi yolluyosun, etrafına yaydığın enerji itiyo herkesi.

Yazmıcam diyorum yine yazıyorum. usagi91 H Heytttt be bi siz bi ben bıkmadan yazıyoruz

bi umut yazıyoruz işte gerçi bazen dalga geçtiğini düşünmüyo değilim ya neyse insan beşer şaşar demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…