Allah başka dert vermesin de bıktım

derya senin bu takıntın varya en son bende ergenlik döneminde olmuştu yav akademisyen hatunum diyosun birazda mesleğine işine gücüne odaklan canın sıkılıyosa hobi edin bul bi meşgale durup durup kuruyosun anca
Meşgale çok.kurmuyorum.yalnız ölmek istemiyorum..ailesiz,çovuksuz,deateksiz..

derya taa ne zamandan beri böyle konuları açıp duruyosun bizde sana psikoloğa git diyoruz ilk dendiğine gitseydin çookk yol katetmiştin kendine yatırım adına

ayrıca derya Allah'ın yarattığı herşey kusursuz güzel diyosun sonrada değiştirmeye çalışıyosun bi insan resmi çizene bile ahirette hadi çizdiklerini yaratın denilcek sen ise çizmeyi bırak olanı değiştiriyosun canım

İnsan kendi kendine yetebilmeyi ogrenmeli. Hem evlendiniz diyelim Allah muhafaza ya esiniz ölürse gene yalnız kalırsınız.
Bence estetik yaptirmayin siz, çünkü ondan da memnun kalmaz bu sefer de düzelttirmeye ugrasirsiniz. Hem inancım çok diyorsunuz neden Allahın yarattığına razı olmuyorsunuz? Ustelik evlilik de kaderdir, nasibiniz bir yerlerde bekliyordur sizi. Belki de size bakıyor yakinizda da bu şartlanmisliktan dolayı goremiyorsunuzdur.
Dua edip sonucu Allah'a bırakmak gerek. Kısaca tevekkül etmek gerek.

evet burda güzellik değil evliliği istiyosun bunun ıçin dualar var oku bence mesela fetih suresi var anlamı açmak feth etmek kısmet için okunur esmalar var yani ayette olduğu gbi insana kendi çalisma ve çabasından başka bişey yoktur

Çalışıp çabalıyorum işte :) okurum saolun.teşekkürler

Deryaderya merhaba ...Beni çevrem beğeniyor ediyor nedense ama ne zaman gorucu usulu ile karşı karşıya gelsem elektrik veremiyorum . Annem seni sirke ile yikayacagim diyor. Anlam veremiyor.Elim yüzme düzgün ama bu erkekler nasıl etkilenir ne yapılır bilemiyorum

Valla bu beğenilmek işi kesinlikle sırf görsellikle olmuyor.
Ne güzel kadınlar var kısmetsizim diye ağlarken benim pek de güzel sayılmayan arkadaşım resmen çapkın. Kendine güveniyle, giyimiyle, bakışıyla, esprileriyle girdiği her ortamda ilgi çeker. Masayı bir saat içinde etkisine alır resmen.
Çok ama çok güzelleri hariç tutarsak ortalama güzellikteyiz pek çoğumuz. Yani bu işlerin güzellikten kaynaklandığını sanmıyorum.
Kendinize güvensizliğinizi çok hissettiriyorsanız olmaz zaten. Kendini beğenmeyen cidden karşıya da güzel gelmiyor.

Kızlar ben öğretim görevlisiyim.beyin kültür olarak boş değil hayatım.bakmayın burada boş yazdığıma doktora bitti kadro bekliyorum.özgüvensiz biri değilim
Ben size boşsunuz demedim ki.

Bakın yüz nakli olan adam dahi evlendi ki gördüyseniz resimlerini yüzü daha tam iyileşmemişti. Demekki neymiş,aklı selim insanlar sadece dış görünümle değerlendirmez karşısındaki insanı.
Dış görünüş bir yere kadar idare eder. İnsanın karakter özellikleri devreye girince ve problemliyse o dış görünüş beş para etmez. Siz şişman,çirkin vs niteliklerden bahsedip,onlar dahi evlendi/evleniyor deyince farklı bir anlam çıkıyor söylediğinizden. Birde dişçi randevusu alır gibi estetik randevusu aldım deyince tuhaf oluyor yani. Deseniz ki burnumu beğenmiyorum,kulaģım kepçe vs anlarım ama yüzüme bakan yok inşallah güzellesirim deyince tuhaf kaçmıyor mu sizcede biraz.
Neyse hayat sizin hayatınız. Estetik ameliyat olup,güzelleşince (kendi tabiriniz bu ,ben çirkin olduğunuzu sanmıyorum) dilerim sokakta bakan,peşinizde koşan birileri olur! Olmazsa neden bahsettiğimi zaten anlarsınız.

Anladım,teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…