- 18 Şubat 2016
- 102
- 28
- 13
- 43
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Meşgale çok.kurmuyorum.yalnız ölmek istemiyorum..ailesiz,çovuksuz,deateksiz..derya senin bu takıntın varya en son bende ergenlik döneminde olmuştu yav akademisyen hatunum diyosun birazda mesleğine işine gücüne odaklan canın sıkılıyosa hobi edin bul bi meşgale durup durup kuruyosun anca
Yalnızlığa psikolog ne yapabilir sencrderya taa ne zamandan beri böyle konuları açıp duruyosun bizde sana psikoloğa git diyoruz ilk dendiğine gitseydin çookk yol katetmiştin kendine yatırım adına
seni bu yaydığın kötü enerjidern kurtarabilir mesela iyi bir enerji yayarsan bu sorununa çözüm çıkar belki bişey sorcam bu ruh halini kendi çevrenede yansıtıyo musunYalnızlığa psikolog ne yapabilir sencr
Evet büyük bi oranda ilgisi var. Ama sana baglanmasi yanında kalmasinin bununla ilgisi yok biliyo musun?Kadınız beğenilmek,aşık olunmak,sevilmek istiyoruz.ve bunun dış görüntüyle ilgisi var ne yazık ki
Yo pozitifim hem dışarıdaseni bu yaydığın kötü enerjidern kurtarabilir mesela iyi bir enerji yayarsan bu sorununa çözüm çıkar belki bişey sorcam bu ruh halini kendi çevrenede yansıtıyo musun
Daha o aşamaya geçemedim bilmiyorumEvet büyük bi oranda ilgisi var. Ama sana baglanmasi yanında kalmasinin bununla ilgisi yok biliyo musun?
Çalışıp çabalıyorum işte :) okurum saolun.teşekkürlerevet burda güzellik değil evliliği istiyosun bunun ıçin dualar var oku bence mesela fetih suresi var anlamı açmak feth etmek kısmet için okunur esmalar var yani ayette olduğu gbi insana kendi çalisma ve çabasından başka bişey yoktur
Deryaderya merhaba ...Beni çevrem beğeniyor ediyor nedense ama ne zaman gorucu usulu ile karşı karşıya gelsem elektrik veremiyorum . Annem seni sirke ile yikayacagim diyor. Anlam veremiyor.Elim yüzme düzgün ama bu erkekler nasıl etkilenir ne yapılır bilemiyorumYa hu kimseler bana bakmıyorrrr...yok yok yok...çok mu çirkinim diye düşünüyorum.yaptıracağım estetik,gününü de aldım.umarım düzelirim dua edin.haziranda ameliyat olacağım.umarım güzelleşirim de benimde yüzüme bakan çıkar.şaka gibi durumum.bakıyorum herkese bi bakan var.uzun,kısa,zayıf,şişman,esmer,sarı.ne oluraa olsun gözlemliyorum herkwse bakılıyor.bana bakann yok
Ben size boşsunuz demedim ki.Kızlar ben öğretim görevlisiyim.beyin kültür olarak boş değil hayatım.bakmayın burada boş yazdığıma doktora bitti kadro bekliyorum.özgüvensiz biri değilim
Anladım,teşekürler.Ben size boşsunuz demedim ki.
Bakın yüz nakli olan adam dahi evlendi ki gördüyseniz resimlerini yüzü daha tam iyileşmemişti. Demekki neymiş,aklı selim insanlar sadece dış görünümle değerlendirmez karşısındaki insanı.
Dış görünüş bir yere kadar idare eder. İnsanın karakter özellikleri devreye girince ve problemliyse o dış görünüş beş para etmez. Siz şişman,çirkin vs niteliklerden bahsedip,onlar dahi evlendi/evleniyor deyince farklı bir anlam çıkıyor söylediğinizden. Birde dişçi randevusu alır gibi estetik randevusu aldım deyince tuhaf oluyor yani. Deseniz ki burnumu beğenmiyorum,kulaģım kepçe vs anlarım ama yüzüme bakan yok inşallah güzellesirim deyince tuhaf kaçmıyor mu sizcede biraz.
Neyse hayat sizin hayatınız. Estetik ameliyat olup,güzelleşince (kendi tabiriniz bu ,ben çirkin olduğunuzu sanmıyorum) dilerim sokakta bakan,peşinizde koşan birileri olur! Olmazsa neden bahsettiğimi zaten anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?