Allah başka dert vermesin de bıktım

Kişilik ile ilgili. Bana bu yazdıkların mesela çok itici geldi şu anda. Seninle arkadaş olmak istemezdim.
Yolda yürürken de bakılmıyo,bi yerde otururken de..ayrıca kişiliğimle alakalı sizce kötü olan nedir söylerseniz çok mutlu olurum..gerçekten...

Allah korusun da bir gün bir hastalık gelir başınıza ve bu günleri mumla ararsınız, azıcık şükür. Dışarda benim de gözüme çok çirkin gelen insanlar evli çocuklu oluyor, demek ki bu iş şans kısmet.

Yolda yürürken de bakılmıyo,bi yerde otururken de..ayrıca kişiliğimle alakalı sizce kötü olan nedir söylerseniz çok mutlu olurum..gerçekten...
Çok şikayet ediyorsun. Tevekkül et. Dün bir cüce gördüm bacakları da yoktu, herkes ona bakıyordu. Bana bakmıyorlar diye takmışsın kafaya. Faydalı bir şey yapsan. Böyle mız mız insanlardan hiç hoşlanmam. Kısaca pozitif ol.

Haklısınız..çok şükür aslında.napalım ya nızlıktır belki sınavım.hayırlısı.teşekkürler,iyi günler

Bakan olsa neee, olmasa nee?
Onemli olan dogru insani bulmak.
Once sen dogru olacaksin sonra da Allah kalbine o dogru insani, dogru zamanda ve dogru yerde verecek.

Bakan olsa neee, olmasa nee?
Onemli olan dogru insani bulmak.
Once sen dogru olacaksin sonra da Allah kalbine o dogru insani, dogru zamanda ve dogru yerde verecek.
Bakmayı yanlış anlıyorsunuz.yanı hiç çekici değilim neden bilmiyorum ve yalnızım hep.bu yalnızlık da beni bunalttı

Boşver canım bence vazgeç estetikten yaratanımı beğenmiyorsun yarattığınımı sadece bunalımdasın geçer geçer...

Buraya yazamayacagin kadar büyük bir derdim var diyorsun, geçen actin konusunu soylemedin de kattın karıştırdin ortalığı..
Şimdide diyorsun yine cirkinim bilmem ne..senin derdin olsa aynaya bakmak bile gelmezdi aklina

Estetik derken? Nereniz için planlıyorsunuz anlamadım. Komple yüzünüzü yaptırmayacaksınız herhalde. Yani bir insan burnunu beğenmez,dudagını,kulağını beğenmez anlarım,saygı duyarım ama"kimse yüzüme bakmiyor estetik yaptıracağım"demek abeste iştigal.
Ayrıca insanlar sadece dışardan gördüğünüz kadar değildir. Şisman,kısa,uzun,zayıf vb nitelendirmeleri bırakıp,kendi özgüveniniz ve karakteriniz ile ilgili oturup bir düşünün.

Arkadaş ne güzel de söylemiş
Hem başkası için estetik mi yaptırılır

Buraya yazamayacagin kadar büyük bir derdim var diyorsun, geçen actin konusunu soylemedin de kattın karıştırdin ortalığı..
Şimdide diyorsun yine cirkinim bilmem ne..senin derdin olsa aynaya bakmak bile gelmezdi aklina
Gelmediği de oluyo emin ol.hatta yataktan çıkamadığım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…