- 18 Şubat 2016
- 102
- 28
- 13
- 43
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Yolda yürürken de bakılmıyo,bi yerde otururken de..ayrıca kişiliğimle alakalı sizce kötü olan nedir söylerseniz çok mutlu olurum..gerçekten...Kişilik ile ilgili. Bana bu yazdıkların mesela çok itici geldi şu anda. Seninle arkadaş olmak istemezdim.
Hazirana gün aldım burun ameliyatı bi de yanaklara yağ enjeksiyonu yapılacakestetik ameliyatı nasıl olucaksınız yani neler değişicek
ya allahını seversen yolda yürüyen adam baksa nolur bakmasa nolurYolda yürürken de bakılmıyo,bi yerde otururken de..ayrıca kişiliğimle alakalı sizce kötü olan nedir söylerseniz çok mutlu olurum..gerçekten...
Çok şikayet ediyorsun. Tevekkül et. Dün bir cüce gördüm bacakları da yoktu, herkes ona bakıyordu. Bana bakmıyorlar diye takmışsın kafaya. Faydalı bir şey yapsan. Böyle mız mız insanlardan hiç hoşlanmam. Kısaca pozitif ol.Yolda yürürken de bakılmıyo,bi yerde otururken de..ayrıca kişiliğimle alakalı sizce kötü olan nedir söylerseniz çok mutlu olurum..gerçekten...
Hazirana gün aldım burun ameliyatı bi de yanaklara yağ enjeksiyonu yapılacak
o zaman dış görünüşünedeğil yanlızlığına çare bulmalısınHaklısınız..çok şükür aslında.napalım ya nızlıktır belki sınavım.hayırlısı.teşekkürler,iyi günler
Bakmayı yanlış anlıyorsunuz.yanı hiç çekici değilim neden bilmiyorum ve yalnızım hep.bu yalnızlık da beni bunalttıBakan olsa neee, olmasa nee?
Onemli olan dogru insani bulmak.
Once sen dogru olacaksin sonra da Allah kalbine o dogru insani, dogru zamanda ve dogru yerde verecek.
Burun,yanakNerene estetik yaptırıyorsun? Komple mi?
Burun,yanak
Arkadaş ne güzel de söylemişSiz kendiniz yazmışsınız zaten.
Sadece güzel insanlar biriyle beraber değil.
Aynen yazdığınız gibi "uzun, kısa, zayıf, şişman, esmer, sarı. ne olursa olsun"
Demek ki mesele güzel ya da çirkin olmak değil.
Kendi içinize yatırım yapsanız ameliyata vereceğiniz parayla.
Daha uzun vadeli bir yatırım olur.
Gelmediği de oluyo emin ol.hatta yataktan çıkamadığım daBuraya yazamayacagin kadar büyük bir derdim var diyorsun, geçen actin konusunu soylemedin de kattın karıştırdin ortalığı..
Şimdide diyorsun yine cirkinim bilmem ne..senin derdin olsa aynaya bakmak bile gelmezdi aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?