- 18 Şubat 2016
- 102
- 28
- 13
- 43
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Kızlar ben öğretim görevlisiyim.beyin kültür olarak boş değil hayatım.bakmayın burada boş yazdığıma doktora bitti kadro bekliyorum.özgüvensiz biri değilimEstetik derken? Nereniz için planlıyorsunuz anlamadım. Komple yüzünüzü yaptırmayacaksınız herhalde. Yani bir insan burnunu beğenmez,dudagını,kulağını beğenmez anlarım,saygı duyarım ama"kimse yüzüme bakmiyor estetik yaptıracağım"demek abeste iştigal.
Ayrıca insanlar sadece dışardan gördüğünüz kadar değildir. Şisman,kısa,uzun,zayıf vb nitelendirmeleri bırakıp,kendi özgüveniniz ve karakteriniz ile ilgili oturup bir düşünün.
Kendim için..bana estetik ol diyen yokArkadaş ne güzel de söylemiş
Hem başkası için estetik mi yaptırılır
Ya hı elin adamı baksın değil derdim..Güzel değilsen , yolda sana elalemin adamları bakmıyor diye biz ne yapalım şimdi ?
Bakınca ne geçecek ki eline ? He ben muhtişim harikayım diye düşünüp dünyanın en mutlu insanı mı olacaksın ?
Sinirim zaten tepemde, dertliyim valla güzel olmak hiç bişeyi değiştirmiyo , bahtımız güzel olsun yeter .
Rabbim yardımcınız olsun.amin bahtımız güzel olsun.hepimizinGüzel değilsen , yolda sana elalemin adamları bakmıyor diye biz ne yapalım şimdi ?
Bakınca ne geçecek ki eline ? He ben muhtişim harikayım diye düşünüp dünyanın en mutlu insanı mı olacaksın ?
Sinirim zaten tepemde, dertliyim valla güzel olmak hiç bişeyi değiştirmiyo , bahtımız güzel olsun yeter .
İyi seçtim ve güveniyorum bakalım.buradakiler sanırım gelmişsib otuz beşine kadar gerek yok diye düşünüyorlar lakin ben belki nir otuz beş daha yaşayacağım.ve yalnızlık zorEstetik operasyon mutlaka yaptır.Seni bu kadar rahatsız ediyorsa en doğal hakkın ancak drunu iyi seç.
İyi seçtim ve güveniyorum bakalım.buradakiler sanırım gelmişsib otuz beşine kadar gerek yok diye düşünüyorlar lakin ben belki nir otuz beş daha yaşayacağım.ve yalnızlık zor
Belki de bem hep hayırlısını iatiyorm ve kendimce iyi bi insanım.inançlıyım da çok.bazen acaba korunuyor muyum diye düşünüyorum.derya bunu kafaya taktığın için olmuyo insan neyi çok isterse imtihanı onun üzerinedir herşeyde böyle
bu senin hayırlısını isteyen halin miBelki de bem hep hayırlısını iatiyorm ve kendimce iyi bi insanım.inançlıyım da çok.bazen acaba korunuyor muyum diye düşünüyorum.
evet hayırlısı bu demekki bizim için hiç zorlama kendini niye olmuyo diye bide gerçekten nasıl düşünürsen insanlar o şekil davranıyo ve düşünsene sana dönüp bakmayanlar için estetik yaptırmaya değermi bence arkadaşlarda görmüş seni çirkin değilsin öyle hissediyosun sadece takıntı yani takıntıyıda önemseyip beyinde büyütmeBelki de bem hep hayırlısını iatiyorm ve kendimce iyi bi insanım.inançlıyım da çok.bazen acaba korunuyor muyum diye düşünüyorum.
Onlar ne diyecekler çirkinsin mi diyecekler tabiki iyisin diyecekler.hem Allah ın yarattığı hiçbi şey çirkin değil.bu konusa hemfikirim.kimse için değil kendim için olacağım.daha çekici olabilmek adınaevet hayırlısı bu demekki bizim için hiç zorlama kendini niye olmuyo diye bide gerçekten nasıl düşünürsen insanlar o şekil davranıyo ve düşünsene sana dönüp bakmayanlar için estetik yaptırmaya değermi bence arkadaşlarda görmüş seni çirkin değilsin öyle hissediyosun sadece takıntı yani takıntıyıda önemseyip beyinde büyütme
peki fiziksel olarakmı yoksa sadece yüzünümü beğenmiyosun deryaOnlar ne diyecekler çirkinsin mi diyecekler tabiki iyisin diyecekler.hem Allah ın yarattığı hiçbi şey çirkin değil.bu konusa hemfikirim.kimse için değil kendim için olacağım.daha çekici olabilmek adına
İçe se yatırım yapıyorum.ben sürekli kendini yenileyen biriyim.soayalim.dışarı çıkarım vs vs..sorun ne bilmiyorım
bak derya aklın yolu bir iştebence 'içeri yatırım' derken, sosyalleşmek değil de bi psikolojik tedavi olmanız yönünde yatırım yapabilirsiniz.. İyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?