Allah başka dert vermesin de bıktım

Kızlar ben öğretim görevlisiyim.beyin kültür olarak boş değil hayatım.bakmayın burada boş yazdığıma doktora bitti kadro bekliyorum.özgüvensiz biri değilim

Güzel değilsen , yolda sana elalemin adamları bakmıyor diye biz ne yapalım şimdi ?
Bakınca ne geçecek ki eline ? He ben muhtişim harikayım diye düşünüp dünyanın en mutlu insanı mı olacaksın ?
Sinirim zaten tepemde, dertliyim valla güzel olmak hiç bişeyi değiştirmiyo , bahtımız güzel olsun yeter .

Ya hı elin adamı baksın değil derdim..

Rabbim yardımcınız olsun.amin bahtımız güzel olsun.hepimizin

Estetik operasyon mutlaka yaptır.Seni bu kadar rahatsız ediyorsa en doğal hakkın ancak drunu iyi seç.
İyi seçtim ve güveniyorum bakalım.buradakiler sanırım gelmişsib otuz beşine kadar gerek yok diye düşünüyorlar lakin ben belki nir otuz beş daha yaşayacağım.ve yalnızlık zor

İyi seçtim ve güveniyorum bakalım.buradakiler sanırım gelmişsib otuz beşine kadar gerek yok diye düşünüyorlar lakin ben belki nir otuz beş daha yaşayacağım.ve yalnızlık zor

Yaş 18 yasalar tanımış herkes onaylasa ne onaylamasa ne
.keza 18 yaşında olsan dahi ve mutsuz yaşadığın bir hayat sebebiyse tabiki ameliyat olunmalı. Görsellik tabiki herşey değil ancak insanin temel mutsuzluk sebebine dönüşmesi hem yaşam kalitesini düşürür hemde hayattan zevk almazsin
Beğenilme gudusu kadının fitratinda var ve bir ihtiyaç

Bu icinizdeki eksiklik, ne buraya konu acmakla, ne de bizim sundugumuz cozumlerle gecmez. Burda sana Ankarada sehit verdik, bu mu derdin diyecekler. Sende utanacaksin, haklisiniz diyeceksin ve derdini bir sure öteleyeceksin. Ama cok kisa bir dure. Cunku sorunun cozumu bu degil. Bu sekilde olmaz. Insanlarin sana guzelsin demesiyle de olmaz. Guzdllik goreceli bir kavram. Bize gore guzel olabilirsin ama karsi cins sizi guzel ya da cekici bulamayabilir. Estetige gercekten ihtiyac duyuyorsaniz yaptirin. Bu ozguveninizi destekler. Ama hepsinden onemlisi, mutlaka bir uzmandan destek alin.

Belki de bem hep hayırlısını iatiyorm ve kendimce iyi bi insanım.inançlıyım da çok.bazen acaba korunuyor muyum diye düşünüyorum.
evet hayırlısı bu demekki bizim için hiç zorlama kendini niye olmuyo diye bide gerçekten nasıl düşünürsen insanlar o şekil davranıyo ve düşünsene sana dönüp bakmayanlar için estetik yaptırmaya değermi bence arkadaşlarda görmüş seni çirkin değilsin öyle hissediyosun sadece takıntı yani takıntıyıda önemseyip beyinde büyütme

Onlar ne diyecekler çirkinsin mi diyecekler tabiki iyisin diyecekler.hem Allah ın yarattığı hiçbi şey çirkin değil.bu konusa hemfikirim.kimse için değil kendim için olacağım.daha çekici olabilmek adına

derya senin bu takıntın varya en son bende ergenlik döneminde olmuştu yav akademisyen hatunum diyosun birazda mesleğine işine gücüne odaklan canın sıkılıyosa hobi edin bul bi meşgale durup durup kuruyosun anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…