Allah başka dert vermesin de bıktım

derya sen ne yap biliyomusun yoksullukla savaşan insanlara bak haline şükret hastaneleri gez hastaklıkla savaşan insanlara bak yine şükret mezarlıkları gez üç günlük dünyada yaşadığımızı anla sonrada aynaya bak benim ki dert mi de olur mu

Derya yeter artıkkk.. Konuştuk bu konuyu zibilyon kere!!
Ayrıca çirkin falan değilsin. Sadece makyaj tarzını değiştirmelisinnn!!

şaka olan sensin derya anla artık

Yo haklısınız ben haberleri izleyemedim olayı duydum şimdi bakacağım haberlere.onların yanında bu dert değil doğrudur.

Ya hu benim derdim var zaten.hem de o kadar zor ki..yazamayacağım kadar kötü.. yine de şükür.hep şükrediyorum.sadece nedeni öerak ediyorum ben niye
teşekkür ederim.sağolun.şükrediyorum hep.dedim ya yaş geçti.insan bi destek istiyo.bir de kimse suratıma bakmayınca düşünüyorum ister istemez

Şu derdin ne onu anlat da çözüm bulalım. Sürekli derdim var diyorsun anlatmıyorsun.
Hatta bir keresinde keşke aldatılsam şiddet görsem tarzı bir konu açmıştın.

derya o zaman benden sana bi tavsiye burda birbirimizi kişisel olarak tanımıyoruz sonuçta dimi sen profilindeki bilgilerini değiştir ve daha yaratıcı bi nick kullan bu anlatamadığın kıonuyu anlat ona çare olmaya çalışalım

Yok onu yazamam.çünkü özel bi durum.çok olan bişiy değil.durum davalık falan yok olmaz

Onu hazır olduğımda anlatırım.şu an onunla yüzleşecek duygu surumum yok
O derdin nedir bilmiyorum umarım çözülür ama sen kendine çok yükleniyorsun. Bu şekilde daha çok acı çekiyorsun.
Daha önce kaç kere dedim bilmiyorum ama yine diyorum çirkin falan değilsin boş yere üzüyorsun kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…