- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
Bende bazen dalga geçiyo diye dalga geçmek istiyorum ama geride diyorumki, ya gerçekse.. yardım edeyim diyorum.. ama olmuyo maalesef tüm kapıları kapatmış..bi umut yazıyoruz işte gerçi bazen dalga geçtiğini düşünmüyo değilim ya neyse insan beşer şaşar demişler
Ya hu kimseler bana bakmıyorrrr...yok yok yok...çok mu çirkinim diye düşünüyorum.yaptıracağım estetik,gününü de aldım.umarım düzelirim dua edin.haziranda ameliyat olacağım.umarım güzelleşirim de benimde yüzüme bakan çıkar.şaka gibi durumum.bakıyorum herkese bi bakan var.uzun,kısa,zayıf,şişman,esmer,sarı.ne oluraa olsun gözlemliyorum herkwse bakılıyor.bana bakann yok
Ayrıca çirkin falan değilsin. Sadece makyaj tarzını değiştirmelisinnn!!Derya yeter artıkkk.. Konuştuk bu konuyu zibilyon kere!!
şaka olan sensin derya anla artıkYa hu kimseler bana bakmıyorrrr...yok yok yok...çok mu çirkinim diye düşünüyorum.yaptıracağım estetik,gününü de aldım.umarım düzelirim dua edin.haziranda ameliyat olacağım.umarım güzelleşirim de benimde yüzüme bakan çıkar.şaka gibi durumum.bakıyorum herkese bi bakan var.uzun,kısa,zayıf,şişman,esmer,sarı.ne oluraa olsun gözlemliyorum herkwse bakılıyor.bana bakann yok
Yo haklısınız ben haberleri izleyemedim olayı duydum şimdi bakacağım haberlere.onların yanında bu dert değil doğrudur.ya daha dün akşam kaç tane can kaybettik verdiğimiz şehitlerin sayısını allah bilir kaç ocağa ateş düştü ağlamaktan gözlerim şişti neti bile zor görüyoum sen düşün bencillik değil de ne senin bu yaptığın
bi zahmet canım yaYo haklısınız ben haberleri izleyemedim olayı duydum şimdi bakacağım haberlere.onların yanında bu dert değil doğrudur.
Ya hu benim derdim var zaten.hem de o kadar zor ki..yazamayacağım kadar kötü.. yine de şükür.hep şükrediyorum.sadece nedeni öerak ediyorum ben niyederya sen ne yap biliyomusun yoksullukla savaşan insanlara bak haline şükret hastaneleri gez hastaklıkla savaşan insanlara bak yine şükret mezarlıkları gez üç günlük dünyada yaşadığımızı anla sonrada aynaya bak benim ki dert mi de olur mu
teşekkür ederim.sağolun.şükrediyorum hep.dedim ya yaş geçti.insan bi destek istiyo.bir de kimse suratıma bakmayınca düşünüyorum ister istemezSana bi fikir vericem, akıl hastanesine bi ziyarete gitsene. Orda aklından olan insanların ne hale geldiğini gör bi. Ondan sonra aklının yerinde olduğuna şükredip elinde olanların nimet olduğunu farkedersin belki.
Seni görmüş biri olarak her konunda söylüyorum, çoğu kadından güzelsin.
Evrene sürekli bu enerjiyi yolluyosun, etrafına yaydığın enerji itiyo herkesi.
Yazmıcam diyorum yine yazıyorum.usagi91 @ceycey0406 bi siz bi ben bıkmadan yazıyoruz
Ya hu benim derdim var zaten.hem de o kadar zor ki..yazamayacağım kadar kötü.. yine de şükür.hep şükrediyorum.sadece nedeni öerak ediyorum ben niye
teşekkür ederim.sağolun.şükrediyorum hep.dedim ya yaş geçti.insan bi destek istiyo.bir de kimse suratıma bakmayınca düşünüyorum ister istemez
Onu hazır olduğımda anlatırım.şu an onunla yüzleşecek duygu surumum yokŞu derdin ne onu anlat da çözüm bulalım. Sürekli derdim var diyorsun anlatmıyorsun.
Hatta bir keresinde keşke aldatılsam şiddet görsem tarzı bir konu açmıştın.
Yok onu yazamam.çünkü özel bi durum.çok olan bişiy değil.durum davalık falan yok olmazderya o zaman benden sana bi tavsiye burda birbirimizi kişisel olarak tanımıyoruz sonuçta dimi sen profilindeki bilgilerini değiştir ve daha yaratıcı bi nick kullan bu anlatamadığın kıonuyu anlat ona çare olmaya çalışalım
hmm anladımYok onu yazamam.çünkü özel bi durum.çok olan bişiy değil.durum davalık falan yok olmaz
O derdin nedir bilmiyorum umarım çözülür ama sen kendine çok yükleniyorsun. Bu şekilde daha çok acı çekiyorsun.Onu hazır olduğımda anlatırım.şu an onunla yüzleşecek duygu surumum yok
deryanın sorusuna cvp niteliğinde resmen msjKişilik ile ilgili. Bana bu yazdıkların mesela çok itici geldi şu anda. Seninle arkadaş olmak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?