Allah belanı versin !!!

Hayvan diye tabir ettigimiz dostlarimiza karsi islenen suclara uygulanan cezalarin artirilmasi gerektigini defalarca savunduk her mecrada Allah kahretsin yaa... Vicdansiz pislikler.. Eger dunya sadece insanlara ait olsaydı Nuhun gemisinde hayvanlar olmazdı...

Allah belalarını versin. Yetmedi bu masumalrın insan denen yaratıklardan çektiği yetmedi. Yavrum benim, kuzum. Sizlerin hesabını nasıl vereceğiz Allah'a? Koruyamıyoruz, bir lokma peşinde ömür geçiriyorlar. Allah kahretsin.
Bu kadın ve bunun gibiler bu hayvanlara yaşattıkllarının bin katını yaşaya yaşaya gebersin.

Haytap Dohayho sosyopet vb etiketlerle sosyal medyada paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır.Umarım yanlış haberdir.Bunu gören tuğladan sonra vileda sopası ile vurulduğu ana kadar nasıl tepkisiz izlemiş onu da anlamış değilim.

Keşke yalan haber olsaydı.
Video görüntüleri var maalesef.
Dükkândaki kamera kayıtlarından.
Daha sonra kadını video ya alıyorlar
Zaten kendi de kabul ediyor ama ben bu kediyi tanimiyorum siyahlı beyazlı kedi diye de yine beyinsiz bir açıklama yapıyor

Belki o kadın dükkanın önündeyken apartmandan biri elinden yanlışlıkla bir tuğla düşürür kafasına

Hanımefendi vileda sopasıyla dövmüş diyorum..
Video var diyorum .
hanımefendi orada sanki başka bir şey kastetmiş ya, hani "o kadının da kafasına bir şey düşüverir belki bir gün???" gibisinden, ben mi yanlış anladım ki acaba
öyle olduğunu düşünerek yorumu beğenmiştim, zira şu küçücük hayvana bunu yapabilen insanın(!) başına ne gelse az bence, zerre acımam. dün gece de görmüştüm konuyu, o kadar kötü oldum ki yorum yapamadım bile. ne denir, ne yapılabilir bilemiyorum, bildiğim sayfalarla paylaşacağım ama ben de haberi.

Bunu yapan insanliktan nasibini almamis, vicdansiz, merhametsizdir ancak... soyleyecek soz bulamiyorum.

Her sabah başka bir vahşet haberi. Delirmiş bu insanlar. Daha 7 aylık bebeğin annesi tarafından dövülmesi haberi soğumadı,hala taze gözümüzün önünden gitmiyor saçlarından havaya kaldırışı.
Şimdi de bu haber. Allah'ım bizi niye bu insanlarla yaşamaya mahkum ediyorsun?

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu insanları bir yudum etten ne olacak Allah aşkına ya.

Benim eşimin de işyerinin yanındaki parkta bir sürü kedi var kalan yemekleri hiç üşenmez akşamdan hazırlar sabah unutmasın diye götürür verir. Onlarda nasıplense ne olacak ne kaybedecegiz.

Ariyacagim şimdi orayı hadi herkes arasin

Acmadi şerefsizler. Her hafta ama her hafta düzenli olarak arayip bu olayı hatirlatacagim

Allah razı olsun eşinizden hele bu soğuklarda ne kadar ihtiyaçları var

Allah razı olsun eşinizden hele bu soğuklarda ne kadar ihtiyaçları var

Amin karda kışta ne yer ne içerler zaten hayvanlar. Ne kadar vicdansiZ insanlar var el kadar bebeklere nasıl vururlar aklım almıyor.

Bu günahsız hayvanlara bunları nasıl yapıyorlar ne resimlere bakabiliyorum ne haberde izleyebiliyorum. Allah merhamet versin insanlara.

Arkadaşlar Google da işyerinin yorumlar kısmına yorum bırakabilirsiniz . Herkes duysun nasıl bir vicdana sahip olduklarını . Hayvan sevmeyebilir insanlar bunu anlatabilirim. Ancak vahşice kedinin kafasına vurarak öldürmek ne demek. Bu olayı ortaya çıkaran kişiyi de işten atmışlar.face.... da ki savunmaları daha da komik kadının kafasına vurduğu kedi bu değilmiş o ölmemiş miş. Resimde ki kedi başka kediymis. ne olursa olsun bir şiddet söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…