- 6 Mart 2012
- 83
- 4
- 116
- Konu Sahibi witch hunt
-
Haytap Dohayho sosyopet vb etiketlerle sosyal medyada paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır.Umarım yanlış haberdir.Bunu gören tuğladan sonra vileda sopası ile vurulduğu ana kadar nasıl tepkisiz izlemiş onu da anlamış değilim.
Belki o kadın dükkanın önündeyken apartmandan biri elinden yanlışlıkla bir tuğla düşürür kafasınaKeşke yalan haber olsaydı.
Video görüntüleri var maalesef.
Dükkândaki kamera kayıtlarından.
Daha sonra kadını video ya alıyorlar
Zaten kendi de kabul ediyor ama ben bu kediyi tanimiyorum siyahlı beyazlı kedi diye de yine beyinsiz bir açıklama yapıyor
Belki o kadın dükkanın önündeyken apartmandan biri elinden yanlışlıkla bir tuğla düşürür kafasına
hanımefendi orada sanki başka bir şey kastetmiş ya, hani "o kadının da kafasına bir şey düşüverir belki bir gün???" gibisinden, ben mi yanlış anladım ki acabaHanımefendi vileda sopasıyla dövmüş diyorum..
Video var diyorum .
'Biri yukarıdan kadının kafasına tuğla düşürsün' demek istemiş yorum yapan arkadaş.Hanımefendi vileda sopasıyla dövmüş diyorum..
Video var diyorum .
Acmiyorlar bende kaç kez aradım...Acmadi şerefsizler. Her hafta ama her hafta düzenli olarak arayip bu olayı hatirlatacagim
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu insanları bir yudum etten ne olacak Allah aşkına ya.
Benim eşimin de işyerinin yanındaki parkta bir sürü kedi var kalan yemekleri hiç üşenmez akşamdan hazırlar sabah unutmasın diye götürür verir. Onlarda nasıplense ne olacak ne kaybedecegiz.
Allah razı olsun eşinizden hele bu soğuklarda ne kadar ihtiyaçları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?