- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ya bunu hakedicek napmis olabilir bi kedi insanlar gercekten hasta... kapatmak lazim bunlari biyere... bahcemde takilan bi kedicik var neler yapiyor beni deli etmek icin (gece 2de cama tiklayip beni uyandirmak, ilgilenmedigim icim ciceklerimi parcalamak, fareleri balkonumda biriktirmek) aklimadan asla vurmak oldurmek gecmedi...
bende ogretmenim boyle bi proje yurutmek isterim nerden baslayabilirimsirf sokak hayvanlari ile ilgili proje baslattim atandigim ilcede.kedi kopek ve kuş yuvalari kuruyoruz ayrica 1 yillik mama ihtiyaclarini karsilayacak butcede aldim devletten.
ve proje ogrencilerime cok sey katti..hayvanlari korumayi ogrendiler.
bence yeni yetisen nesile bunu asilamak ogretmenlerin gorevi olmali ama malesef sadece sinav odakli calisiyor tum okullar.ben bunu asmaya calistim tek basima..simdi 7 ogretmen 7 ayri okul benimle birlikte yuruyor..gittikçe buyuyoruz.
instagramda sosyal medya hesabi kurduk daha cok ses getirmek adina..
ilce kaymakami tam destek.
ben tasin altina elimi koydum ve buralara kadar geldi iş.
bence okullarda bu proje zorunlu hale getirilmeli.
malesef yeni nesil hayvan da olduruyor ve bundan keyif aliyor..
Evde bir kedim var uyurken titriyor diye üstünü örtüyorum . Cahil merhametsiz insanlar sığ düşünceliler bir kap yemek mama koysalar ne olacak sanki gördüğümden beri yıkım üstüne yıkım yaşıyorum üşümesinler diye binanın bile kapısını kıyık bırakırımki içeri girip yatsınlar diye . Bi insan canını düşündükleri kadar hayvan canını düşünemiyorlar bu kadar canları yanmıyor . Bi kap su bi kap mama kartondan bi ev yapsalar ne olacak . Bu cahiliyetle nereye kadar gideriz bilmiyorum içim acıyor bu insan müsvettelerini gördükçe ...Bugün benim doğum günüm. Kalktım 40 yılda bir içimde azıcık bir heyecan . Belki güzel bir şeyler olur .Yeni başlangıç,yeni yas. Ama yok dünya kötü,insanlar kötü..
Işletme demeye dilim varmayan Aydın _Didim deki bir kötülük çukurunun sahibinin karısı bu yavruyu bir lokma yemek için kafasına tuğlayla vurup,yetmeyip bir de vileda sopasıyla vurup öldürmüş...
Bu yavrum 1 lokma mama için ölmüş...
Gördüğümden beri ağlıyorum...
Inşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç kalırsın pislik !!!
Dermansız dertlere yakalanirsin da bu masum gibi acılarla kivranirsin .
Beddua etmem sevmem ama bu ve bunun gibilerle ben aynı dünyada yaşamak istemiyorum...
Salya sümük ağlamaktan içim çıktı..
Aydın da yasayan varsa Allah rızası için şikayette bulunsun ...
Nolur bir şeyler yapalım...
Offff canım yanıyo butür haberleri gördükçe bi sıkımlık canı olan hayvanları şu dünyada bi yere sığdıramadık ne biçim insanlarla bir arada yaşıyoruz bilmiyorumki. lanetlemektan başka bişey yapamıyomuyuz nerelere şikayet edebiliriz biri bilgi verebilirmi lütfen.
bululdugunuz ilce meb muduru ile gidip gorusun boyle bi proje baslatmak istiyorum diyin.iyi bi sunum ile gidin ki hayir diyemesin.bende ogretmenim boyle bi proje yurutmek isterim nerden baslayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?