Allah belanı versin !!!

Suçu bir parça eti tezgahtan almak ...

nasıl nasıl nasıl yaptın elin kolun kırılsın
Bu sokak hayvanların üzerimizde hakkı var diye düşünürken
bu pislikler ne hak ne hukuk ne insaf İnsan değil bunlar
tedavi edilmeli hapse atılmalı caydırıcı yaptırım olmalı

Allahım nolur gerçek olmasın yerin dibine batsın insanlığınız malınız mülkünüz mekanınız. Hamileyim iki melek taşıyorum biri cennette inşallah duam kabul olur. Bunu yapana rabbim hesabını sorsun

Lanet olsun diyorum bu tür insanlara
Aynısını yasasınlar ıns

bende ogretmenim boyle bi proje yurutmek isterim nerden baslayabilirim

Offff canım yanıyo butür haberleri gördükçe bi sıkımlık canı olan hayvanları şu dünyada bi yere sığdıramadık ne biçim insanlarla bir arada yaşıyoruz bilmiyorumki. lanetlemektan başka bişey yapamıyomuyuz nerelere şikayet edebiliriz biri bilgi verebilirmi lütfen.

Köpeğimi okşarken okudum, içim gitti. Ne isterler bu dilsiz masum canlardan? Sorsan Allah'tan korkumuz var derler, hadi demeseler bile insanın hiç mi vicdanı olmaz ya?

Psikoloji bölümünde okurken pedofilleri, cani katilleri tedavi edip ponçik insanlar yapabileceğine inanan tatlı su hümanisti arkadaşlar vardı, böyle haberleri gördükçe hep aklıma onlar gelir. Hadi bakalım dünyayı daha iyi bir yer haline getirin tatlı su hümanistleri. Bunlar benim gözümde çürük insanlar, kim ne derse desin. Çürük meyveyi taze hale getiremezsin.

normalde hayvanlarda aşiri korkarim ama bi canliya zarar vermek ne demek ya.yani dusundukce aklim almiyor kalbinde biraz bile merhamet olan biri yasayan birine nasi zarar verir.boyle cani bi sekilde oldurur.ha bi insani oldurmus ha bi hayvancagizi

Evde bir kedim var uyurken titriyor diye üstünü örtüyorum . Cahil merhametsiz insanlar sığ düşünceliler bir kap yemek mama koysalar ne olacak sanki gördüğümden beri yıkım üstüne yıkım yaşıyorum üşümesinler diye binanın bile kapısını kıyık bırakırımki içeri girip yatsınlar diye . Bi insan canını düşündükleri kadar hayvan canını düşünemiyorlar bu kadar canları yanmıyor . Bi kap su bi kap mama kartondan bi ev yapsalar ne olacak . Bu cahiliyetle nereye kadar gideriz bilmiyorum içim acıyor bu insan müsvettelerini gördükçe ...

Didim savcılık veya karakol a .
Bimer e de olabilir

Yaaaa bu nasıl bir vicdansızlık, bu nasıl bir canilik.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Bu masum canlara kalkan elleriniz ayaklarınız kopsun.
Sizin gibi vicdansızlara ne kadar beddua etsem az.
Sizin can vermeniz daha da zor olsun diyorum.

Teyzem ve kuzenlerim yasiyor Didim'de.
Isletmeden alisveris yapilmamasi icimi sogutmaz ki!!
Bir erkegin bile edemedigi küfürleri ettim sana lanet kadin!
Bir insanin bir insana edemeyecegi beddualari ettim.
Sen insan ise ben hayvan olmaya raziyim!

bende ogretmenim boyle bi proje yurutmek isterim nerden baslayabilirim
bululdugunuz ilce meb muduru ile gidip gorusun boyle bi proje baslatmak istiyorum diyin.iyi bi sunum ile gidin ki hayir diyemesin.
mesela benim atandigim ilce kayyum atamali,o yuzden direk kaymakam ile gorustum.o onaylayinda haliyleilli egitim mudurude onayladi.
belediye baskani ve milli egitim mudurunun desteklemesi gerekiyor.projenizi yazip oyle yanina gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…