Allah Belasını Versin!!!!!!

Boşan boşanma diyemem,ama karnındaki evladın için kendine iyi bakmalısın.Buna mecbursun

+1
Sizin yorumlarınız hep böyle aklı selim saolun bu forumda var olun :)[/QUOTE]

hata üstüne hata.off

ah keşke büyün yorumcular ve konu açanlar sizin gibi mantıklı olsa.

Aaa neden, ben severim seni de yorumlarını da

Hertain 23 eşi 45 yaşında

Oşşşş yaş farkı çok fazla bir kere .

Şimdi bunu diyorum diye bana atlarlar ama kendisinden bu kadar küçük biriyle evlenen adamdan beklenirmiş aldatmak ....

Adamın kafa zaten başka başka şeylere fixlenmiş.

Kış kıyamet günü kendini doğmamış bi bebekle sokağa nasıl atsın ki ?
Ailesi kabul etmezse ya ,tut ki kabul etti, yeni doğmuş bi bebek tek başına yapmadı ya ailesi her gece bebeğin ağlamasına ne kadar tahammül eder oda muamma ?

Adamın artık bi pislik olduğunu biliyor.
Bari şu doğumu atlatsın elbet patlak vericek bu evlilik.
Hiç değilse tek başına onca zaman zahmet çekmesin.

Aklı varsa bu saatten sora başka bi çocuk yapmaz tek temennim bu.

23'e 45 cidden fazlaymış. Ayy çıtır karısı var evde hala kart sapık zampara, mahallesindeki 18'lik kızlara bakıyor bir de.

'boşan hemen' demesi çok kolay ama evde altın biriktirip kaçmayı planlamak çok akıllıca değil.

sorun paraysa, eşin nafakanı da tazminatını da ödemek zorunda. Daha hayatın başındasın ayrıca, hakkında hayırlısı olsun.

ah keşke büyün yorumcular ve konu açanlar sizin gibi mantıklı olsa.
+1
Sizin yorumlarınız hep böyle aklı selim saolun bu forumda var olun :)

Saolun kızlar ama yanlış anlaşılmasın
Bunlar bu konu için düşündüğüm şeyler değil.

Hertain in ayılıp, bayılıp, yetişin kızlar aldatıldım şeklinde
tepkiler verip
Dedektif gibi kanıt topladıktan sonra
Sonuca gitmemesi
Olayı kabartıp kabartıp çocugum büyüyene kadar
sabredicem şeklinde bağlaması..
Ne yaşadığını bilmiyoruz ama
Bu konuda
Gösterilen tepkiyi haklı buluyorum.

Aferin sana...
Üyenin adını ne diye burada ifşa ediyorsun?
Halide Edip'in Vurun Kahpe'ye adlı romanına dönecek iş...

Sigara içtin hamile hamile?
Kesmedi...
Yemek boykotu!
Evi hiç sormayayım?
Bebeğe acı bari....

Fetva hattı?
Akıl karı mı?
Hep böyle olaylar yüzünden dine saldıranlar bir tarafta
Dinden soğuyanlar diğer tarafta...

Kim bilebilir belki de o hakir görülen mini etekliler çoğu dindardan daha ahlaklıdır...
Ve altın biriktirip kaçacaksın ha...
Hay ne diyeyim bilemiyorum sana...
Kaç yılda birikir o altın biliyor musun?
Hazine gömü yoksa ortada tabii
Nafakanı tazminatını al...
Boşanacaksan boşan...

Kimseye de eyvallahın olmasın..
Eski konularına dem vuranlar olmuş.
Benim de şahsi fikrim konuyla bağlantısı yoksa
Hatırlatmak manasız....

tepkiyi gösteriş şekli de önemli bence.ifade ediş şekli.

ben konu sahibini haksız bulduğumu sanırım 5 kez falan yazdım.ve biliyorum ki hiçbir şey yapmadan bir sürü konu açmaya devam edecek.

Bana daha çok dini yaptığı pisliklere kılıf olarak örtmek için kullanıyor gibi geldi yani gerçek dindarlık değil kılıf... O yüzden dinden değil münafıklıktan soğuyun. İnanmadığı şeyleri İslamdan yararlanmak için söylemek... Münafıklık zaten Kuranda en beter cezalandırılıcaklar diye geçiyor. Tabi eşinizin geleceğini bilemem belki düzelir... Düzelmezse de kendinizi yıkmayın nice insan bu dertleri yaşıyor, belki onla olmanız hayırlı değildi bilmediğimiz neler neler var. Allah yardımcınız olsun.

tepkiyi gösteriş şekli de önemli bence.ifade ediş şekli.

ben konu sahibini haksız bulduğumu sanırım 5 kez falan yazdım.ve biliyorum ki hiçbir şey yapmadan bir sürü konu açmaya devam edecek.
Gecenlerde baska bir konuda bir tespitin vardi kendime saklamak istiyorum demistin benim icinde bu konu mesela

@Hertain Önceki konularına biraz göz gezdirdim de
Yaşadıkların kolay değil.. Ama lütfen hayattaki öncelik sırana önce evladını ve kendini koy
Sizin sağlığınızdan daha önemli değil hiçbir şey...

Biri bana .
Su numara ayarladi mevzusunu anlatabilir mi.
Bi kisi birine numara verip oda watsapa o numaraylami kaydoluyo.mevzu bumu yoksa hat alip hertaine mi vermis.
sapsik58

Aileme Danış şöyle kacsanda yine senin baban bende kaçtım ailemle konuşuyorum sende konuş kimsen yok çünkü bebeğine ne yapabilirsin ki o evde kalmaya devam ettikçe yumusucaksin unutturacak sana unutmam deme ama affedeceksin ve yine aynı şeyler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…