Allah Belasını Versin!!!!!!

Altın biriktirmek???
Onun yerine evi arabayi nafakani tazminatını düşünsen....

Bosanmayacaksan da Gizli hafiyelik yapma
Yazık bebeğe

yap birikim dımdızlak bırak git pisligi.ya bu kadınlar manyakmı kadın aldatılmıs tabıkı ayakta durmak icin yıllarını verdıgı adamdan bu saatte cıkarı olacak parasını evini arabasını alma hakkı kadında

Ya çok saçma geliyor şu an yaptığınız cidden. zamanında kocası ile mutlu imiş kadın ne yapsaydı yarın birgün beni aldatabilir kumar oynayabilir diye hayatını zindan mı etse idi?

Sevgi sonsuza kadar sürecek diye bir kaide mi var? bugün kocamla çok mutluyum gece sarılıp uyudum , sabah öperek uyandırdı yarın bunu yaşamayacağımın garantisi mi var peki?

Bu ve bu gibi paylaşımları yapan arkadaşların amacı ne şu anda? yok ayağımın altını öper diyordun noldu şimdi falan yazmışlar! komik yani cidden! sanki boşanan kötü şeyler yaşayan insanlar evliliğiklerinde ilk günden beri sorun yaşıyor!

ev-araba evlendikten sonra mı alındı bu önemli konu sahibi bahsettimi görmedim eğer evlenmeden önce alındıysa konu sahibi hiçbir hak iddia edemez.

Hertain artık sen mi altın biriktirirsin altın mı seni biriktirir muamma.
Tek bildigim bu kadar rezilliğin ortasında aynı evde kalabilmeye kendini ikna etmişliğindeki saçmalıklar silsilesi.
Madem birikim yapıp, öyle ayrılacaktın.
Birikimini yaptıgın güne saklasaydın bu kadar rezilliği.

tamam ortaya çıkardı kanıtladı ama yok boşanamıyor veya boşanmıyor.bu daha kötü değil mi?

sizi aldatan bir adamla aynı evde,aynı yatakta kalabilir misiniz? kalırsanız da bu artık çok zorlu bir seçim olmaz mı?

bebeğine eziyet etmesi zaten kabul edilemez bir durum,çok haklısınız.

demek istediğim şu aslında,bazı konularda görüyorum ki üyeler olayları çok içselleştiriyor tamamen iyi niyetle yapıyorlar ama bence bu denli müdahil olmamak gerek.

Komikse dikkate alma ille yorum yapmak zorunda değilsin bana, senin de içinde bana karşı söylemek istediklerin var ona bağlıyorum bu çıkışını neyse, dürüst olup en azından bana da şunu şunu yapmıştın içimde kaldı diyebilirsin

Ha madem konu geldi ben zaten o konuda da o zamanda da eşiyle anlattığı kadar mutlu olmadığını hissetmiştim, o yüzden bugün burda bunları yazıyorum, gereksiz bir şov yaptı gaza getirdiler hızını alamadı

Yoksa mesela kim diyim bi Elvan bi caninfistigi buna benzer bi konu açsa oha nasıl yaa derim çünkü şov ya da abartı görmedim hiç onlarda

Kötü elbette. Hatta bilmemekten daha kötü. Sonuclarına katlanamadığın/katlanamayacağın seyi yapmayacaksın, gayet basit.

Eşinin namaz kılması bunları yapması kendi pe..ligi sen dine inancım falan kalmadı demisin dua et sen şeytana uyma

Fetva hattındaki adam yada kadın size neden ve nasıl boşan desin ki???
Sizin şartlarınızı bilmiyor boşanın ca ne durumda olacaksınız bilmiyor. hamileyim dediniz adam da boşanma dedi.
En ufak bir şeyde dinden soğuyacaksanız zaten imtihan nedir bilmiyorsunuz. Hiç girmeyin o işlere.
Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama keşke eşinizi hayatınızın merkezine koyacağınıza kendi ayaklarınızın üzerinde dursaydınız da şimdi altın bilmem ne biriktirmeye çalışmasaydınız

Hertain ne yapma dediysek tersini yaptın. Cok iyi yapmissin ac durup sigara içerek. Bu suan icinde bulundugun durumu cozume ulastiracaktir eminim. Bir de boyle deneyelim

Kahvaltı konusuna denk gelenler dahasını da bilir ben yazsam hamile kadın cart curt edecek biri gerek yok
Hangi konu bu? Valla merak ettim

uzulerek okudum
neden ya neden erkekler boyle bise yaparlar
ustelik hamilesin
olmuyosa yurumuyosa ayril ama neden karini aldatirsin ((
cok uzuldum senin adina
canim biliyorum hic kolay degil ama bebegini dusun lutfen

@Hertain önceliklerini unutma lütfen. Önceki konunda da söyledim, şimdi yine söylüyorum; artık sana emanet bir savunmasız ve masum bir candan sorumlusun. Boğazından geçmese de, canın istemese de doğru düzgün bir şeyler yemek zorundasın.

Boşanıp boşanmamak ya da boşanmak için ilk adımı ne zaman atacağın senin bileceğin iş; ama tüm bu hengamede bebeğinin annesine ihtiyacı olduğunu aklından çıkarma.

Boşanma davası sırasında tedbir nafakası, dava bittikten sonra kendiniz için yoksulluk nafakası çocuğunuz için de iştirak nafakası alabilirsiniz.
Eşinizin gelir durumu nedir? Sanki durumu iyi gibi hatırlıyorum, bu sebeple nafakanız 500 liradan çok daha fazla olur.
Elinizde kanıtlar var, o kanıtlarla aldatmayı ispatlayacağınız için alacağınız tazminatı söylemiyorum bile.
''Kirli don'' diyeyim siz anlayın.

Herşey bu kadar lehinize iken peki, para biriktirmek için beklemek niye?
Gönderin evden, nerede oturursa otursun siz oturun evinizde açın davanızı.
Unutmayın, ihanet temalı boşanmada zaman aşımı vardır.
@Hertain

sen bence paranoid düşüncelere kapılmışsın. sana söylemek istediğim ne olacak benim söylemek istesem söylerim ve söyledim de şu anda. yaptığınızın kime neye faydası var? ne oldu yani "zamanında mutlu pozları veriyordun şimdi noldu ?" diyerek ne geçiyor elinize? kadının bize yalan borcu mu var? seviyormuş aşıkmış mutlu imiş ki evlenmiş çocuk yapmış. şimdi kocası onu aldattı diye bütün mutlulukları sahte mi oldu?

ben seni zaten hiç çözemedim AdAm_OLaCaK_KIZ kusura bakma. yani nasıl bir evliliğin var burda bize çizdiğin imajla eline nasıl bir tatmin geçiyor anlamıyorum. özel hayatına dair en ufak ipucun yok zaten. kusursuz mikemmel bir kocan mikemmel bir evliliğin var herhalde ki eşimin gözünün üstünde kaşı var diyene "boşan bence ezdirme kendini " diye giriyorsun.

yada kocana karşı zerre kadar sevgi yok içinde ota köke boşan diyorsun, sevgi aşk duygularından bihabersin.

yada son seçenek evliliğinde yapamadığın ne varsa burda konuşturuyorsun kendini.. bilemiyorum artık hangisi.. çok da umrumda değil.

mesele kadın aldatılmış ve ona "noldu zamanında mutluyum diyordun bak işte kocan ne yaptı sana" demenin hiçbir faydası yok! egolarınızı yeterince tatmin edip rahatladı iseniz bırakın artık bunları!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…