- 30 Kasım 2010
- 9.609
- 19.278
- 448
yap birikim dımdızlak bırak git pisligi.ya bu kadınlar manyakmı kadın aldatılmıs tabıkı ayakta durmak icin yıllarını verdıgı adamdan bu saatte cıkarı olacak parasını evini arabasını alma hakkı kadındaGeçen gün konu açmıştım...
Dökümanları bekliyorduk,fakat adi herif o kadar emindiki biran bende inanmıştım.
Ama geçen sene yaşadığım olayı(bir numaradan bana eski erkek arkadaşımın ağzından mesaj gelmişti ve numaram yeniydi,bilmiyordu.Sadece adi eşim biliyordu eski erkek arkadaşımın ismini)kızlarla kurduğumuz grupta paylaştığımda bana adi eşimin ikinci hattı olabileceğini,bana zarf attığını falan söylediler.Tabiki yine konduramadım çünkü o numaradan internet sitesine 2 tane arkadaşlık ilanı,1 tane gay ilanı Ve 2 tane sahte facebook hesap var.
Neyse @sapsik58 le iletişime geçtim ve bana numara ayarladı Allah razı olsun.Eski telefonum vardı,ona whatsapı kurduk Ve insatagramdan da sahte foto ayarladık isim olarak da Aslıhanı düşündük.Ve whatsapdan yazdım veee sonuç adi eşimmiş.
Fotosunu attı(((((
En çok yaralayan ise ertesi sabah birlikte ağladık ben gidecem senden soğudum buz gibi oldum dedim,beni herhangi bir konuda kandırıyorsan öbür tarafta gani gani alacağım olsun dedim ve vaaz dinlettim geldi yavşadı ağladı.içimden dedimki 2.hattına yazmayacak galiba dedim ve biran mutlu oldum ama ofisine gider gitmez yazdı ve öğlene doğru Aslıyla cinsel içerikli mide bulandırıcı sohbetlere girdi Aslıhan daha da yazmayınca anladı ve daha da yazmadı.Aslıhan(ben)yıkıldı resmen iğrençti çok iğrenç.Herşey ortaya çıktı ve hala inkar etti şahidim var dedi Selim diye biri en yakın arkadaşı,adamı aradım ve adamın hiçbirşeyden haberi yok ben eşinle konuşup sana geri dönecem dedi ki geri dönmedi onuda kandırmış
Ardından kardeşi geldi çocuğu hastaydı ben ağlarken duyunca dayanamadı akşamına geldi.Ona herşeyi gösterdim bütün pisliğini anlattım.Abisine ağır konuşmuş falan filan...
Kızlar şimdi nasılmıyım taş gibiyim,sigara içtim dün ama kesmedi acımı,4-5 gündür boğazımdan sıcak yemek geçmedi hele dün 3-4 tane badem şekeri ve sudan başka bişey yiyemedim sanki yeni sofradan kalkmış gibi karnım şiş burnuma kadar doymuş gibiyim.Sevgim,saygım,merhametim hiç kalmadı.Dün iki tane toz bezi için 1:30 saat makinayı çalıştırdım.Afedersiniz evi bok götürüyor Ve hiç yemek yapmıyorum.Bu kadar küçüleceğini hiç tahmin etmiyordum.
Akşama kadar Seni Seviyorum diyen adam kremlerimi sürüp ilaçlarımı içiren adam...
İnşallah başına bir nüsibet gelirde uçkuruyla uğraşacağına kendiyle uğraşır AMİNN.
Birde 5 vakit namazını kılan biri ve benim artık onun yüzünden ne dine nede insanlara güvenim,inancım kalmadı.Fetva veren yerleri aradım bütün şehirlerin müftülüklerini affet yada yuvanı yıkma dediler nasıl affedilir ki?!!!!
Hele böylesine munafığı,riyakarı nasıl affedebilirim.Bana diyorduki mini etek giyenlerden nefret ediyorum tiksiniyorum diyordu açtığı sahte facesindeki kızları bir görseniz aman Allahım bu kadar riyakarlık olur.Hele biri bizim yaşadığımız yerlerde durmadan her fotosuna kalpli beğeni atmış kızda en fazla 18 yaşında,bizim adi 50 yaşına girecek neredeyse.
Bu saatten sonra nemi yapacam para,altın biriktirip bebeğim biraz büyüdükten sonrada çekip gidecem...
@sapsik58 Allah senden bir değil bin kere razı olsun Can'ım benim.
(Kızlar soru sormayın kimseye cevap verecek durumum yok sizleri sadece bilgilendirmek istedim)
Ya çok saçma geliyor şu an yaptığınız cidden. zamanında kocası ile mutlu imiş kadın ne yapsaydı yarın birgün beni aldatabilir kumar oynayabilir diye hayatını zindan mı etse idi?
Kadın kocasına kahvaltı hazırlamış mutlu mesut yemişler sorun ne????
ev-araba evlendikten sonra mı alındı bu önemli konu sahibi bahsettimi görmedim eğer evlenmeden önce alındıysa konu sahibi hiçbir hak iddia edemez.yap birikim dımdızlak bırak git pisligi.ya bu kadınlar manyakmı kadın aldatılmıs tabıkı ayakta durmak icin yıllarını verdıgı adamdan bu saatte cıkarı olacak parasını evini arabasını alma hakkı kadında
Aslında yapmak istediği su; ici rahat edemiyor birşeylerin farkında, herşeyi ortaya dökeyim de adam utansın özür dilesin bitsin gitsin... O da malının farkında.
Farkındalık önemli bir ayrıntı gerci burda. Farkındaysan kabullenirsin, karnındakine eziyet etmezsin.
Ya çok saçma geliyor şu an yaptığınız cidden. zamanında kocası ile mutlu imiş kadın ne yapsaydı yarın birgün beni aldatabilir kumar oynayabilir diye hayatını zindan mı etse idi?
Sevgi sonsuza kadar sürecek diye bir kaide mi var? bugün kocamla çok mutluyum gece sarılıp uyudum , sabah öperek uyandırdı yarın bunu yaşamayacağımın garantisi mi var peki?
Bu ve bu gibi paylaşımları yapan arkadaşların amacı ne şu anda? yok ayağımın altını öper diyordun noldu şimdi falan yazmışlar! komik yani cidden! sanki boşanan kötü şeyler yaşayan insanlar evliliğiklerinde ilk günden beri sorun yaşıyor!
Kötü elbette. Hatta bilmemekten daha kötü. Sonuclarına katlanamadığın/katlanamayacağın seyi yapmayacaksın, gayet basit.tamam ortaya çıkardı kanıtladı ama yok boşanamıyor veya boşanmıyor.bu daha kötü değil mi?
sizi aldatan bir adamla aynı evde,aynı yatakta kalabilir misiniz? kalırsanız da bu artık çok zorlu bir seçim olmaz mı?
bebeğine eziyet etmesi zaten kabul edilemez bir durum,çok haklısınız.
demek istediğim şu aslında,bazı konularda görüyorum ki üyeler olayları çok içselleştiriyor tamamen iyi niyetle yapıyorlar ama bence bu denli müdahil olmamak gerek.
Hangi konu bu? Valla merak ettimKahvaltı konusuna denk gelenler dahasını da bilir ben yazsam hamile kadın cart curt edecek biri gerek yok
konuyla alakası yok ama
sen bence paranoid düşüncelere kapılmışsın. sana söylemek istediğim ne olacak benimKomikse dikkate alma ille yorum yapmak zorunda değilsin bana, senin de içinde bana karşı söylemek istediklerin var ona bağlıyorum bu çıkışını neyse, dürüst olup en azından bana da şunu şunu yapmıştın içimde kaldı diyebilirsin
Ha madem konu geldi ben zaten o konuda da o zamanda da eşiyle anlattığı kadar mutlu olmadığını hissetmiştim, o yüzden bugün burda bunları yazıyorum, gereksiz bir şov yaptı gaza getirdiler hızını alamadı
Yoksa mesela kim diyim bi Elvan bi caninfistigi buna benzer bi konu açsa oha nasıl yaa derim çünkü şov ya da abartı görmedim hiç onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?