Allah beni bildiği gibi yapsın

Kendinizi neden bu kadar yıpratıyorsunuz? Psikolojiniz hiç iyi değil. Evet siz anlaşamamış olabilirsiniz ama o da çocuğunuzun babası oğlunuzu arada bırakmayın onu babasından uzaklaştırmaya hakkınız yok.
Bu şekilde intikam alamazsınız görmeye hakkı var.
Kendinizi toplayın bi psikiatriste gidin. Küçücük çocuğa kırılmak ne demek?

Annemizin yerinde olsam ben de sogurdum galiba. Evet çocuk ama ne bileyim, anne için de cok zor bir durum.

Iki kelimenizden biri oglumun seref..babasi.
Cok cirkin cok.
Uslubunuz cok kotu.
illa ki getirir eve, sakin olun.
Baktiniz getirmiyor hak var hukuk var.
Ayrica cocuk onunda cocugu,babasinda kaliyor diye kiriliyorsaniz sorunlu taraf sizsiniz kusura bakmayin.
Ozlemistir babasini

yanlış bişey söylemek istemiyorum çok hassassınız şuan ama fazla abartmışsınız gibi geldi
çocuk başlangıçta babasına da gitmek istememiş siz incelik yapmissiniz sonradan fikir değiştirmiş şimdi de kalmak istemiş çocuk bu, ona kirilinir mı hic, daha 5 yaşında? çocuğun seveceği şeyleri yapmış mutlu etmiştir çocuklar mutlu olduğu yerde kalırlar.
okula gitmemesi ve babasının küfretmesi dışında bir sorun görmedim ben de
çocuğunuzun mutlu olması için uğraşın, eşinizle olan durumuzu bir güç savaşı haline getirmeyin ve çocuğu buna alet etmeyin lütfen

Canım tüm sayfaları okumadım öncelikle onu söyleyeyim.... Ama sorumsuz bir baba ile karşı karşıyayız onu anladım.. Oğluna kırılma.. O çok küçük .. Babası olacak adam çocuğu kim bilir ne ile kandırdı... Gitmeyen çocuk kalmaya nasıl razı oldu sence...Biraz da sana gıcıklığına ikna etmiştir çocuğu... Sen serin kal.. Bir dahakine okul vakti yollamazsın.. Olur biter... Üzülme... Çocuk o daha...

Annemizin yerinde olsam ben de sogurdum galiba. Evet çocuk ama ne bileyim, anne için de cok zor bir durum.

Birkaç sefer yazdım sildim. Sadece şunu söylemek isterim ki yazdığınız şu cümle beni gözyaşlarına boğdu. Haklısınız annemden hiç sevgi görmemeyi, bana ömrü boyu kin duymasını ben hakettim. Ne annemden ne babamdan sevgi görmemeyi ben hakettim. Üç yaşında korkmuş, annesinden ilk kez ayrılmış bir çocuğun verdiği bir tepki onun asla bir daha evlat olmamasını sağlayabilir. Uçurumun kenarında olduğum bir dönemden geçiyordum, şu sözleriniz resmen beni aşağı itti, paramparça etti. Mune ablacım üyeliğimi kapatabilir misin?

çok üzüldüm sizin için, insan evladına bir ömür hiç sarilmaz mı yahu el insaf. cocukmussunuz daha, bu kin ne için
Allah size başka yerlerden bolca sevgi mutluluk nasip etsin inşallah

Daha önceki konularımı okumadan ve burada yaptığım açıklamaları okumadan yazdıklarınız hiç haklı değil ne yazık ki... Keşke sorunlu ben olsaydım. O adama ş...... demek çok az kalır neyse .....

Uyeligini niye yakiyorsun...boşversene

Eski eşiniz 5 para etmemeye devam ediyor
Bu kadar sorumsuzluk olmaz niye okula götürmemiş yahu bu adam demiyor mu çocuğum okuldan geri kalıyor?

Siz de bir daha cumartesi gönderin, pazar işi sakat çocuk pzartesi okula gitmemiş işte

Çocuğa da gönül koymayın babasını az görüyor diye sevindirik olmuş belli

Bundan sonra böyle bir şey olamayacak asla ya mahkemenin tayin ettiği günlerde ve saatlerde düzenli alacak ya da alamayacak. Nafaka davası da açacağım şimdi canı isteyince baba olamaz......

Eeee dogrusu da bu zaten
mahkeme karari ne diyorsa o olmali. Siz neden mahkeme kararinin disina cikiyorsunuz ki zaten?

Çocuğunuzu babasında kalma hakkı var yalnız neden bu kadar büyüttünüz anlamadım o çocuğun baba sevgisine ve onunla da zaman geçirmeye ihtiyacı var. Ayrıca yaz zamanı ne okulu anaokulu kreş hepsi kapandı yani. Bir gün gitmese ne olur kreş ya da anaokuluna o da ayrı bir bahane. Siz ayrılmış olabilirsiniz ama bakın çocuğunuz nasıl sormuş babasını bırakın bir gece de onunla kalsın uyusun özlem gidersin

benimde anne babam ayrıldı babam hiç arayıp sormazdı biz aramadan arasa annem gönderirdi kalırdınız derdi çok isterdim babam onda kalmamızı bizimle vakit geçirmeyi istesin tamam hukuk belli saatler vermiş olabilir ama bazı şeylerde ebeveyn insiyatifinde şimdi mi aklına gelmiş diyorsunuz önemli olan bu değil çocuğunuzun duyguları kendi nefretinize onu alet etmeyin

Eeee dogrusu da bu zaten
mahkeme karari ne diyorsa o olmali. Siz neden mahkeme kararinin disina cikiyorsunuz ki zaten?
Düzenli almadığı alması gereken hiç bir gün gelmediği için çocuğum babası ne kadar kötü olsa da üzülmesin diye izin veriyordum çocuğumu ben zorla ikna ettim baba seni çok seviyor yarın git gez diye onların yaptıkları gece kalsın diye kuzenlerini eve toplayıp onu kandırmak oldu

Annelik bu kadar basit mi yani size göre? Bir hareketinden dolayı evlattan hemen soğumak mı?
Ki daha 3 yaşında bir çocuk.. İnsanlar 50 yaşındaki evladını silip atamaz..

9,30 uyuyan çocuk 11 de hala ayaktaydı zaten muhtemelen bugün okula hiç götürmeyecek umarım akşama çocuğu getirir yoksa zaten uzaklaştırması var polise giderim.
eşiniz sorumsuzsa ve sorunlu bir şekilde ayrıldı iseniz, çocuğunuzun düzenini vs bozduğunu da düşünüyorsanız sadece mahkemece belirlenen saatlerde görüştürün erken yada geç gelirse vermeyin, kapınızı bile açmayın bu kadar basit...

Birinin saçmasapan yorumu yüzünden üyeliği neden kapatasanız ki? İnsanlar çeşit çeşit..

Ya iyi şeyler düşün uyuyakalmıştır hemen kötü düşünme bugün de bişey uydurur vermezse polise git velayeti sende ise eğer durumdan bahset polisle gider alırsınız. Eski eşe de söyle ben çocuğun psikolojisi için polis filan sokmak istemiyorum araya ama senden çocuğu kaçırdığıma dair şikayetçi olmaya gidiyorum haberin olsun diye Aradım de ve gerçekten git derim bildiğin çocuğu kaçırmış durumda oluyor

Neden?
Anne çocuktan sırf başkasına sarılıp ağladı diye soğuyorsa bencil ve kıskançtır.
Aklı başında değildir.

Çocuk bu çocuk. En çok çikolata, dondurma verene gider. Kuralsız, şımartıldığı insanları çok sevdiğini zanneder.
Halbuki, hiçbir insan annenin yerini alamaz, dolduramaz.

Siz üzerinize alınmayın.
Anneniz tek suçlu.
Siz sadece çocuktunuz.

Maalesef kıskançlığı ve bencilliği, belki ayak bağı olduğunuz hissi anneliğinin önüne geçmiş.

Üzülmemeye ve unutmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…