Allah bu adamın belasını versin!

Konu sahibi, bosanmayi dusunmuyorsan bile cocuk dusunme lutfen, cidden daha buyuk cikmaza girersin, Allah korusun..

Konu içeriği komik mi sizlere göre? Gülen herkese soruyorum ciddi ciddi, eşinden şiddet görmüş bir kadının topiği burası, saçından sürüklenmiş hani.
Tekrar söylüyorum
“Gıyabımda yazılanlar”
Konu içeriğine değinmedim.
Dikkatinizi çekti mi? Ben yazmadım benim hakkımda. Yazılanı okudum.
Bu mu suç?

Konu içeriği komik mi sizlere göre? Gülen herkese soruyorum ciddi ciddi, eşinden şiddet görmüş bir kadının topiği burası, saçından sürüklenmiş hani.
Ayrıca tek bana yükleneceğinize sevgili mune
İlk mesajımı kahkaha emojileriyle alıntı yapanlara, uyarı verseydiniz keşke.
Zira bu durumu oluşturan onlar, ben kimseyi etiketlemedim, hakaret yok, ciddiyetsizlik de yok.
Kimyasal madde olarak deterjanı seçip yazmam, niye beni hedef haline getirdi?

Bu ne hak ya?
Durduk yere geyik konusunun göbeği oldum
Cevap hakkı doğdu, yazdım, recm ediliyorum şimdi.

Tovbe tovbe..
Birbirimize mi dusecegiz simdi?

20 yaşında benim aklım bes karış havadaydı. . Sen bide evlisin sen de onu tekmele evcilik oynayın :)

Ah kıyamam ya..

Böyle bir muamele hiç bir canlıya yapılmaz.Ozel durumlarınızi bilmiyorum ama kaçın kurtarın kendinizi.Can güvenliğiniz yok.Yeni bir hayat kurmaya çalışın

Kimse böyle bir muameleyi hak etmez. Üstelik 20 yaşında gencecik kadınsın. Bütün ömrünü bu adamla geçirmemelisin

Bence konuyu kendi ailene anlat. Eğer normal bir ailelerse sana destek çıkıp boşanmanı desteklerler. Ömrüne yazık.

Ailem demişsin bir yerde sana sahip cikarlar mi eğer öyleyse hiç durma derim inan bana bu bir defayla kalmayacak bir kez affettin ya sonu gelmeyecek sürekli şiddet göreceksin artık eğer imkanım varsa çık git o evden ama yoksa da kendine imkan sağlayincaya kadar o adamın huyuna gitmeye çalış fırsatını yakaladığın bir anda kaybol ortalıktan

Şaşırdım mı ? Hayır

Kocan normal bi insan değil bu evlilikte değil

Eşya yok takı yok para yok ortada kedi var çorap var 400 liralık mont var ama eşe gelince 10liralık lahmacuna laf kazağa laf.

O kedi kadar değerin yok senin ailen seni nasıl verdi anlamış değilim. İstemediler sanırım seni hoop gidip nikahgünü aldınız.

İş tepiklemeye sürüklemeye gelmiş böyle giderse bir konu daha açacak vaktin olmayacak.

Takı kalmamış al kediyi dön evine

Konularıni okudum da vallhi dengesiz senin kocan araya büyüklerini kat konuşun. Hep birlikte bı çözüm arayın hem o da biraz sizi kayıp etme korkusu yaşar belki ha yoksa vakit kaybı kocanız yolumuza bakın yol yakınken bebek de olmasın bu arada dikkat et

Senin diğer konularını az çok okumuştum.
Senin koca malesef evliliğine sahip çıkacak sadık kalacak biri değil. Yarın bir gün aldatıldım diye bir konu açacaksın...
5 ayda bele tekme nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…