- 28 Eylül 2018
- 494
- 547
- 18
- 36
- Konu Sahibi zerya271210
-
Kac cikmisti teste benim oglumun da yuksek cikmis doktora sali gunu göstereceğiz simdi ben de korktumiyi akşamlar hanımlar.
10 aylık bir bebeğim var. İki hafta önce rutin bir kan tahlili yaptıralım diye düşünüp hastaneye gittik. Herhangi bir sorunu yok çocuğumun gayet sağlıklı, amacım vitaminlerini vs baktırmaktı herhangi bir eksiklik var mı diye.
Kan sayımında lenfosit değerleri çok yüksek çıktı.. doktor ben bu hastaneye yeni geldim belki laboratuarda yanlışlık olmuştur başka bir yerde daha yaptırın dedi.
Başka bir hastaneye gittik , daha önce de çocuğumun devamlı muayene olduğu doktora. Tekrar aynı test yapıldı değer yine yüksek çıktı.
Bu arada fiziki muayenesinde hiçbir sorun yok, boyu kilosu, lenf bezleri , dalağı, böbrekleri, herşeyi normal..
Doktor bir hafta sonra tekrar yapalım dedi belki viral enfeksiyondur geçici bir durumdur diyerek.
Bir hafta sonra tekrar gittik bu sefer hem tam kan sayımı hem de periferik yayma testi yapıldı.
Sonucu bütün diğer değerler normal, lenfositler yüksek ve parçalı diye geçen hücreler çok düşük.
Doktor şunu söyledi; yetişkin biri olsaydı bu değerler aşırı yüksek diyemezdik çok önemsemezdik, ama çocuk 10 aylık olduğu için bu değerler yüksek kalıyor, bir hematoloğa götürün bir de o incelesin..
bu arada çocuğum şuan hala gayet sağlıklı görünüyor, hastalık belirtisi yok, gayet hareketli aktif. İştahı yerinde kilosu vs çok iyi.
Lenfosit yüksekliği birçok sebepten olabiliyor bunların içinde en kötüsü lenf ve kan kanseri gibi durumlar.
Çıldırmak üzereyim internetten araştırmadığım site kalmadı... kanserin ihtimali bile beni mahvetmeye yetti benim yavrum daha 10 aylık. Ve tabi ki bu hafta içi hemen tekrar götüreceğim iyi bir çocuk hematoloğu arıyorum.
Başına böyle birşey gelen var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum zira kafayı yemek üzereyim...
Gecmis olsun oncelikle. Dr a goturceksiniz zaten.
Bende surekli takip ettigim ve herkese tavsiye ettim dr u tavsiye edecegim.
İnternetten bilgi veriyor. Ben bilgilerinin coguna guveniyorum. Buyuk kizim 2 yasindayken kesfettim, her hastalikta hem dr a gotururum. Hem bu dr a danisirim. Yani 6 yildir takipteyim.
Dr kadir tugcu. Uye olup soru sorabiliyorsun. Simdi sorsan gece veya sabaha cevap verir.
Allah yardımcınız olsun. İçinizi ferah tutun inşallah iyi birbsonuç alırsınız. Dua edicem...
Kac cikmisti teste benim oglumun da yuksek cikmis doktora sali gunu göstereceğiz simdi ben de korktum
iyi akşamlar hanımlar.
10 aylık bir bebeğim var. İki hafta önce rutin bir kan tahlili yaptıralım diye düşünüp hastaneye gittik. Herhangi bir sorunu yok çocuğumun gayet sağlıklı, amacım vitaminlerini vs baktırmaktı herhangi bir eksiklik var mı diye.
Kan sayımında lenfosit değerleri çok yüksek çıktı.. doktor ben bu hastaneye yeni geldim belki laboratuarda yanlışlık olmuştur başka bir yerde daha yaptırın dedi.
Başka bir hastaneye gittik , daha önce de çocuğumun devamlı muayene olduğu doktora. Tekrar aynı test yapıldı değer yine yüksek çıktı.
Bu arada fiziki muayenesinde hiçbir sorun yok, boyu kilosu, lenf bezleri , dalağı, böbrekleri, herşeyi normal..
Doktor bir hafta sonra tekrar yapalım dedi belki viral enfeksiyondur geçici bir durumdur diyerek.
Bir hafta sonra tekrar gittik bu sefer hem tam kan sayımı hem de periferik yayma testi yapıldı.
Sonucu bütün diğer değerler normal, lenfositler yüksek ve parçalı diye geçen hücreler çok düşük.
Doktor şunu söyledi; yetişkin biri olsaydı bu değerler aşırı yüksek diyemezdik çok önemsemezdik, ama çocuk 10 aylık olduğu için bu değerler yüksek kalıyor, bir hematoloğa götürün bir de o incelesin..
bu arada çocuğum şuan hala gayet sağlıklı görünüyor, hastalık belirtisi yok, gayet hareketli aktif. İştahı yerinde kilosu vs çok iyi.
Lenfosit yüksekliği birçok sebepten olabiliyor bunların içinde en kötüsü lenf ve kan kanseri gibi durumlar.
Çıldırmak üzereyim internetten araştırmadığım site kalmadı... kanserin ihtimali bile beni mahvetmeye yetti benim yavrum daha 10 aylık. Ve tabi ki bu hafta içi hemen tekrar götüreceğim iyi bir çocuk hematoloğu arıyorum.
Başına böyle birşey gelen var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum zira kafayı yemek üzereyim...
Rabbim şifa versin inşallah kötü bişey cıkmaz içinizi ferah tutun ❤iyi akşamlar hanımlar.
aynen.Gecmis olsun.
Lutfen internette arastirma yapmayin.
Ufak bir bas agrisi icin arastirsaniz beyin kanamasi geciriyorsunuz diye cikar onunuze.
Ben bir sey cikacagini sanmiyorum.
İlla ki vucudunda bir belirti olurdu.
İcinizi ferah tutun.
Bizimde ust sinir 40 bizim 58 cikmis kan verdigimiz gun hapsurmaya basladi ertesi gun yani bugun burun akintisi falan basladi acaba diyorum bagisikligi dustugu icin mi oyle cikti.Allah korusun yavrularimizi insallah hicbir sey cikmaz sizde de hepimizin cocuklarinda sadece sonuclari ogrenen kadar biraz sabretmemiz gerekiyor sanirimÖncelikle şunu söyliyim bebeklerde normal insandan daha yüksek olması normal lenfositlerin. Her zaman hastalık habercisi değil yani
Ama bizimki şöyle periferik yayma testinde en yüksek 47 olması gerekirken bizimki 80 çıkmış. Bu yüzden endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?