Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Kac cikmisti teste benim oglumun da yuksek cikmis doktora sali gunu göstereceğiz simdi ben de korktum

Evet bir arkadaş daha özelden yazmış aynı kişiyi. Şuanda sitesini inceliyorum üye olup soracağım inşallah. Teşekkür ederim ilginiz için

Kac cikmisti teste benim oglumun da yuksek cikmis doktora sali gunu göstereceğiz simdi ben de korktum

Öncelikle şunu söyliyim bebeklerde normal insandan daha yüksek olması normal lenfositlerin. Her zaman hastalık habercisi değil yani

Ama bizimki şöyle periferik yayma testinde en yüksek 47 olması gerekirken bizimki 80 çıkmış. Bu yüzden endişeliyim

Merhabalar benim kızımda 1 yaşında rutin kontrollerinde neu(netrofil) değerinin düşük olduğu farkedildi, test tekrarlandı ve yine düşük çıktı doktor bizi hemotoloji bölümüne yönlendirdi bu Pazartesi günü gideceğiz.
Sizi cok iyi anlıyorum hele ki internette yazılanları okuyunca insan panik oluyor.
Siz sabırlı olun ve içinizi ferah tutun kötü birşey çıkmayacaktır inşallah, okuduğum bir yazıda kanser durumlarında plt değerinin 0 olduğunu gördüm, ne kadar doğrudur bilemem. En iyi bilgi be yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır. Çok geçmiş olsun.

Çocuklarda lenf değerleri çok cabuk cika biliyor,çünkü onlarin direncleri daha kuvetli değil.
Basit parazit rahasizliğida olabilir.
Yani kurtu olabilir ve böylece hastalikli gözükmez .
Siz bir çocuğunu tuvalette gittimi bir kontrol edin

Rabbim şifa versin inşallah kötü bişey cıkmaz içinizi ferah tutun ❤

Hemotoloji için araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim nacizane, özellerde bebişler cok uğraştılıyormuş kan vs cok sık alınıyormus ben ümraniye eğitim araştırmaya götüreceğim

Gecmis olsun.
Lutfen internette arastirma yapmayin.
Ufak bir bas agrisi icin arastirsaniz beyin kanamasi geciriyorsunuz diye cikar onunuze.
Ben bir sey cikacagini sanmiyorum.
İlla ki vucudunda bir belirti olurdu.
İcinizi ferah tutun.
aynen.
Internet insani mahvediyor
Insallah gecici birseydir

Allah evladiyla sinamasin kimseyi insallah.

Gecmis olsum

Bir arkadaş daha yazmış, Dr lar her ihtimali degerlendiriyor.Bunu kendimde de çocuklarında da defalarca tecrübe ettim.trombosit sayım düşüktü, aids bile bahsi oldu.Kizim ateşli havale geçirdi uzun sürdü diye epilepsi, tümör hep bakıldı.

Bebeklerimden biri çok küçüktü karnında.drlar pek iyi şeyler demiyordu.Cunku kan akımı çok azdı.Zehir gibi bir çocuk oldu

Üstelik yakın zamanda bir arkadaşımin oğlunun da bir değeri yüksekti.kanser ihtimalini dr soyledi.Uc defa yapıldı tahlil hep yüksekti.Sonradan da boğaz enfeksiyonu geçirdiği anlaşıldi. o yuzden yüksek çıkıyormuş

Diyeceğim o ki hemen kötü düşünmeyin.Sizi.anliyorum.Biz anneler tırnağına taş değsin istemiyoruz.hemen telaşlaniyoruz.insallah bir şey olmaz.gonlunuzu ferah tutun..

Bizimde ust sinir 40 bizim 58 cikmis kan verdigimiz gun hapsurmaya basladi ertesi gun yani bugun burun akintisi falan basladi acaba diyorum bagisikligi dustugu icin mi oyle cikti.Allah korusun yavrularimizi insallah hicbir sey cikmaz sizde de hepimizin cocuklarinda sadece sonuclari ogrenen kadar biraz sabretmemiz gerekiyor sanirim

İnşAllah hiç bir sorun yoktur internetten araştırmayın insanı kafayı yeme boyutuna geçiyor çünkü size dua edecem sorun çıkmaması için.

Cok cok gecmis olsun.

Rabim kimseyi evladiyla sinamasin.
Lutfen internetten arastirma yapmayın.
Grip icin bile baksaniz bir suru kotu sey cikiyor. Kendinizi hirpalamayin. Daha ortada birsey yok. Bir kac doktora daha gidin. Bizi de haberdar edin.

Kizimda cikmisti sanirim atesli bir enfeksiyon gecirmisti ondan yuksek cikmis sonra duzeldi degerler. Önemli bisey degildir uzulmeyin.

Cok gecmis olsun ins ciddi birsey degildir.Şimdiden kendinizi ve bebeginizi de huzursuz etmeyin hisseder annesinin stresini.Gönlünüzü ferah tutun ins kötü bir sonuç almazsınız ve tabi doktora gidene kadar da net ten araştırma yapıp kendinizi korkutup uzmeyin.Allah şifa versin

Bebek bu, eline ne geçirse ağzına tıkıyor. Kimbilir ne mikroplar alıyor. Bağışıklığı gelişirken akyuvarları çoğalıyor tabii. Ben böyle olduğunu düşünüyorum annesi. Lütfen huzurunu bozma, ateşi çıkmamış, vücudunda morluklar oluşmamış. Rahat uyu lütfen, birşeycik çıkmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…