Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Çok teşekkür ederim ne güzel bir mesaj yazmışsınız... evet çok şükür kötü hiçbir belirtimiz yok, dilerim olmaz da .. sağolun

Amin insallah dualarimda sizi de ihmal etmeyecegim en kisa surede hayirli haberler aliriz insallah

Aşılarını düzenli yaptırdınız mı? İsterseniz özelden sonuçları atın bakayım hemşireyim. Çok iyi doktorlarımız var onlarada danışırım.

İnternetten sürekli hastalık araştıran biri olarak bir şey olduğunu sanmıyorım inşallah öyledir içinizi ferah tutun. Vücudundaki herhangi bir enfeksiyondan da yükselmiş olabilir bağışıklık sistemleri henüz geliştiği için virüslerle tanışıyorlar :)

Bunları buldum internette bende. Umarım umarım çok saçma sapan bir şeydir. Enfeksiyon geçirmiş miydi hiç yakın zamanda ya da aşı?

Bunları buldum internette bende. Umarım umarım çok saçma sapan bir şeydir. Enfeksiyon geçirmiş miydi hiç yakın zamanda ya da aşı?

İlginize çok teşekkür ederim, ben de okudum bu sayfaları araştırırken :)

Bugüne kadar hiç enfeksiyon geçirmedi ve yakın zamanda aşı olmadı en son 6 ay aşıları oldu kızamık aşısını daha yaptırmadık.

İnternette benim de 3 ay ömrüm var hiç bakmayın bi grip belirtisi bile milyonlarca hastalık belirtisiyle aynı
Çok geçmiş olsun endişelenmeyin
Rabbim dermansız dert vermesin küçük çocuklarda bazen değerler yüksek yafa düşük çıkıyo arkadaşımın bebeğinin de bi böbreğinde büyüme varmış 3ay sonra normal çıktı

Çok geçmiş olsun. Çocuklarda nasıldır bilmiyorum ama ben yetişkin olarak yaşadım bu süreci. Periferik yayma testinden sonra hematolojiye yönlendirilmiştim. Aklınıza gelen ilk ihtimali anlıyorum ben de kendim için araştırınca öyle düşünmüştüm. Ama o kadar çok ve farklı ihtimal var ki bilmediğimiz aslında tüm bunların dışlanması için detaylı olarak o bölümün bakması gerekiyor. Sonuç olarak bende çok daha farklı bir sebebe bağlı çıkmıştı. Umarım siz de bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız, iyi dileklerim sizinle

Bebek değil ama bir arkadaşımın oyle yüksek çıkmıştı.Sonucunda da temiz hiçbirşey yok.Uzun zaman geçti üzerinden ama sanırım enfeksiyondan dolayı yüksekti değerleri.İnşallah birşey yoktur.Gönlünüzü ferah tutun.

Allah şifa versin inşallah. Kötü şeyler düşünmeyin görünürde birşey yoksa önemsiz bir detaydir belki. İnternete sivilce yazsak kanser çıkıyor. Kafanızı bulandirmayin hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…