Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Eğer Allah korusun kanser gibi bir hastalık olsa başka bir çok değeri de kötü çıkardı diye biliyorum.
Anne olarak endişeniz çok normal.Yinede içiniz belki ferahlar.Dediğim gibi ciddi bir durum olsa başka değerlerinde de bozulmalar olurdu.
Çok geçmiş olsun

Hemen kötüyü düşünmeyin.ins cocugunz sağlıklıdır.bi arkadadasimin cocugu da geçen yıl ayni durumu yaşadı sonra sorun olnadigi ortaya çıktı.tam ayrıntısını bilmiyorum ama onlarda tahlilde aşırı yüksek deger ve aynı rahatszlk olma ihtimali cok cok yüksek dediler.ama simdi bi sorun yok .cocuk bu sene 5.sinifa gidiyor

Allahım size bagıslasın inşallah kotu bir şey yoktur canı gonulden dua edicem size

İnşallah sonuçları iyi çıkar kuzunun.

Hemotoloji için araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim nacizane, özellerde bebişler cok uğraştılıyormuş kan vs cok sık alınıyormus ben ümraniye eğitim araştırmaya götüreceğim

Teşekkür ederim ben de hastane doktor arayışındayım, dediğiniz gibi devlete gitmek daha iyi sanırım

Yıllar önce arkadaşımın kızında değerleri öyle yüksek çıktı baya araştırdılar ve öpücük hastalığı çıktı basit bir tedavi ile düzeldi şimdi kocaman kız oldu başka durumlarda da değerler oynuyor yani

Evet birçok sebepten değerler oynayabiliyormuş, dilerim bizimki de basit tedavi ile düzelebilecek birşeydir. Teşekkür ederim ilginize

Cnm korkma bu değer çok yüksek değil.Benim oğlumda da 10 aylıkken 78 çıkmıştı.Kızamık aşısına tepki vermiş ve viral enfeksiyon geçirdi.Alerjik bebeklerde de yüksek çıkabiliyor.Kontrollerini yaptır tabii ama kalbini ferah tut

Çocuğun genel sağlığında bir sorun yoksa bence birşeyler için acele etmeyin derim. Ama bunu demek bana kolay. Yine de ben birşey çıkacağıni sanmıyorum . Allah yardımcınız olsun.

Şu mesajınız öyle iyi geldi ki, sağolun.

Elbette birçok sebebi olabilir çok basitçe bir durum da çıkabilir. Doktorumuz birden hematolojiye yönlendirince panik yaptım aslında. Hematoloji çok iyi şeyler çağrıştırmıyor bende. Bir ds çocukta hiç hastalık enfeksiyon belirtisi olmadığı için iyice telaş yaptım sinsice ilerleyen bir hastalık mı diye.

Umarım geçici bir durumdur. İlginize teşekkür ederim

Çocuğun genel sağlığında bir sorun yoksa bence birşeyler için acele etmeyin derim. Ama bunu demek bana kolay. Yine de ben birşey çıkacağıni sanmıyorum . Allah yardımcınız olsun.

Evet genel sağlığında bir sorun yok hatta çok iştahlı çok hareketli bir çocuk. Yine de insan telaş yapıyor hematoloğa yönlendirilince. Teşekkür ederim sağolun

İstanbuldayız.. buradan bir sonuç alamazsam ankaraya da giderim çocuğum için hiç sorun değil.. teşekkür ederim
İstanbulun neresindesiniz bilmiyorum ama Kanuni Sultan Süleyman E.A. Hastanesine götürmenizi tavsiye ediyorum. Doktor Zafer Bey var hematolog. Dalında çok iyi bir doktor kendisi.

Evet sizin zaten hapşırık burun akıntısı vs varsa grip virüsünden dolayı öyle çıkmıştır o değer. Ama bizim hiç hastalık belirtimiz yok görünürde, o yüzden endişe ediyorum sinsice yayılan bir durum mudur diye. İnşallah temiz çıkar sizin sonuçlar da. Allah evlatlarımızı bağışlasın

İstanbulun neresindesiniz bilmiyorum ama Kanuni Sultan Süleyman E.A. Hastanesine götürmenizi tavsiye ediyorum. Doktor Zafer Bey var hematolog. Dalında çok iyi bir doktor kendisi.

Anadolu yakasındayız, götürebilirim. Araştıracağım çok sağolun... çocuk hematoloğu mu acaba Zafer bey ? Bizimki 10 aylık olduğu için çocuk hematolojiye gitmesi gerekiyor

Cok gecmis olsun..Insallah hayirli haberler alacaksiniz..O tarz hastaliklarda belli bi rakam oluyor yani yuksek cikmasi demek kotu anlama gelmez..bence bi enfeksiyon gecirmistir böyle dusunun..hayirli sonuclar olsun

İnşallah korkulacak birşey değildir. Allahım yavrunuzu ve tüm evlatlarımızı esirgesin. Ne olur ne olmaz siz yinede fazla zaman kaybetmeden çocuk hemotolojiye götürün bir an önce. İstanbulda muhakkak bu alanın en iyi doktorları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…