Allah rızası için akıl verin

Sen güvenmediğin adamla evlendiğin için suçlusun.
Madem senin kocan seni sana göre her rahat kadınla aldatacak biri
İşin yaş sürekli ayılır bayılırsın.
Eşimle kuzenim arasında bir flört olduğunu bilsem bunu görmezden asla gelemem.
Gerekeni gerçekten yaparım,hakkıyla.
Siz hem şüpheleniyorsunuz hem gerekeni yapmıyorsun ama ayılıp bayılıyorsunuz.
Madem aralarında bir elektriklenme olduğunu düşünüyorsunuz.
Ki kuzeniniz zaten rahatmış ee eşinizde arabasına aldığına göre sizin bakış açınız açısından boş değil !
Eee ne yapacaksınız şimdi?
Yani demek o ki tamam siz haklısınız,netice nedir ?

ben herşeye kızmıyorum, sadece istemediğim bişeyiyaptığı için eşime kızgınım, diyelim kuzenim dört dörtlük bir insan

ama ben istemiyorum bunju da eşime söylemişim,,sorun burda değil mi

ne yapayım şimdi diye soruyorum

canım çok haklısın ama bu kuzenle sanırım görüşülüyor, o sebeple görmezden gelmek olmaz diye düşünüyorum.. hani görüşülmez, mesafe vardır anlarım.. güven vermeyen bi insan kim olursa olsun hayatımızda da olmasın.. kardeşim gibi diyip güvensizlik beslemek olmaz.. benim de bi kuzenim vardı yemin ediyorum eski nişanlımın kucağina otururdu.. güven vermezdi.. ama biz onu hayatımızdan çıkardık.. sadece bana değil ablamın eşine de garip hareketleri oldu, hep olumsuzdu davranışları.. biz de yolda görsek arabamıza almayız.. sevgili konu sahibi, çok rahatsızsan ne bileyim somut şeyler görüyorsan sadece kuruntudan ibaret değilse düşüncelerin kardeşim gibi çok severim falan deme, kes iletişimi..

odasına git, eline bir yastık al,tepesine tepesine indir sinirin geçene kadar................bunu mu diyelim

Son düzenleme:

Eşine,kuzeninle konuştuğunu ve bu davranışının seni küçük düşürdüğünü anlat.
Doğruyu kuzeninden değil,kendisinden öğrenmek isteyeceğini söyle.
Bu durumun,kendisine güvenini sarstığını,aynı şeyi sen yapsan ne olacağını vs...

bence bir sakinleş, başta "nasıl eşi saklar, yanlış bir durum mu var ki arada" gibi düşünsem de son cümlelerinle açıkçası eşini de anlamaya çalıştım.

senin kardeşim dediğin kişiyi eşin de sevecek, yakın da olacak, eve de bırakacak. bunda ne var? bence kıskançlığın dozunu kaçırmışsın. eşin de seni bildiği ve kavga etmek istemediği için saklamış. yine de doğru mu yaptığı-"hayır". hele hele "eşime söyleme" demesi çok ayıp. asla ama asla seni küçük düşürmeye hakkı yok.flash ı bulduktan sonra en azından yalan yerine doğruyu söyleyebilirdi tabii.

ama olan olmuş, bence sen biraz kendini dinle, bu tür durumların kıskanılmaması gerektiğine kendni ikna et ve eşinle konuş. "bıraktığın iyi olmuş ama en azından bana bir bahsetseydin bugün böyle böyle oldu diye" konuya giriş yapabilirsin ama tartışmak için değil.

Son düzenleme:
eşimiz mutlaka bize saygı duymalı, fikirlerimize, birtakım kurallarımıza özen göstermeli.. ama bu kurallar da mantıklı olmalı.. sebepsiz yere adama "yapmayacaksın etmeyeceksin" dersen adam gider gizli yapar.. bunu değiştiremezsin.. oturup ben nerde hata yaptım da eşim benden bişey gizledi diye bi özeleştiri yapmakta fayda var.. belki sen eksik ifade ettin kendini.. belki eşine saçma geldi senin bu tepkin.. o da gizledi senden.. unutma akla yatmayan yasaklar her zaman insana cazip gelir.. kendini eşine güzelce ifade et kızmadan bağirmadan yargılamadan, kendini anlat güzelce.. neden bu durumdan rahatsız olduğunu anlat.. ama dediğim gibi eşine kızmadan sinirlenmeden yap bunu..

ya ne aldatması ne flörtü.. bunları düşündüğümden değil..

allahım yarabbim .

rahatsız oluyorum dedim sadece aralarında biiey var demedim

Ya arkadaşım galiba ben bu gece kendimi ifade edemiyorum.
Sen kocana niye rahat kuzen mevzusunu açtın bu olaydan daha evvel?
Kuzenini rahat gördüğün ve tehlike olarak gördüğün için.
Olabilir insan kocasını sakınır bundan sorun yok.
Peki kocan buna rağmen arabaya alıyorsa bunun neresini tartışacaksın?
Ya sen yanlış anlıyorsun ikisi de pırlanta gibi insanlar yada aralarında elektriklenme var.
var mı üçüncü bir seçenek?
senin kocan senin lafını niye dinlemiyor,sen mi hastalıklı düşüncelerdesin yoksa onlar mı yanlış iş yapıyor.
Eee diyorsun ki aralarında birşey yok,sonuç olarak sen hatadasın.
Dilerim anlatabilmişimdir.

aralarında elektriklenme olduğunu düşündüğümü nerden çıkardınız..

ben sadece istemediğim bişeyin yapılmasına bi de gizlenmesine kızdım

anlatamadık san bir türlü
rahatsız olmak için ya da gizlenmesine kızman için bi sebep yok.
kızma diye söylememiş adam. bu.
adama dünyayı cehennem edersen söylemez tabi canına mı susamış

Kesinlikle anormal bir durum göremedim ben ne varki bunda arkadaşlara katılıyorum sizin kızacağınızı düşündüğü için saklamış. Sakinleşmenizi öneririm. Boş yere bu güzel mübarek ayda evinizin huzuru bozulmasın.

sen burada her türlü kuzenini zan altında bıraktın ama...

Ama binmesine kızardım çünkü kuzenim rahat.
Ama eşim bana niye söylemedi.
Ama aralarında elektriklenme yok.
Ama kuzenim rahat.
Ama eşim niye arabasına aldı.
Ama neden öyle dediniz aralarında hiçbirşey yok.
Ama arabasına alamaz çünkü kuzenim rahat.
Bla bla bla....

eşim normalde anlatır bana, geçenlerde bi teyze durdurmuş iftar vakti onu aldım dedi

sevindim sevaba girmişsin diye

eşim oradan geçip gitse kızın ruhu duymaz, araba bu bisiklet değil, nerden görecek, eşim durmuş,
kuzenim arkaya oturdum dedi, sonra eşim x e söyleme açıklama yapmak zorunda kalmayayım demiş
hatta kuzenim fazla deşmek istemedim dedi

o zama flash düşürmüşümdür dedi

ben flashı bulmasam ne eşim anlatacak hoş o anlatmadı da ne de kuzenim

kuzenim de söyleme dedi diye söylemedim anlam da veremedim dedi
haklı kendi çapında o da...ama sorun eşimde kuzenimde değil

tekrara yazıyorum güvenmiyorum demedim rahatsız oluyorum dedim
bi de biz geçen gün iftardaydık onlarda

ikisi de gözümün içine baka baka enayi yerine koydular saklanacak ne varsa

esini kuzeninden kiskanan insanlari hic onaylamamisimdir hep de karsima cikar. bence bozulacak adami bogacak bir durum yok senden cekindigi icin yalan soylemis haksiz da degilmis

yaa hala aynı yerdesin..
madem bizi ciddiye almayacaktın kafanda ne varsa dayatacaktın neden konu açtın??
bize haklı mıyım dedin biz de sana haksızsın dedik..
ne yapayım dedin bşzde sana sakin ol dedik..
ama başladığın yerdesin..

eline 2 lt lik ağır bi sürahi al,
eşini uyandır kafasına aniden indir..
sorada kaza süsü ver..
kendine gelirse kıyameti kopar ..
kapının önüne koy gitsin

kuzeninde biraz olsun gurur kırıntısı varsa size bir daha selam bile vermez zaten.. ben kuzenimin eşiyle karşılaşacam, adam beni arabaya bindirecek, ve ekleyecek "eşim duymasın" diye, yemin ediyorum dakkasında inerdim o arabadan ! bir daha da asla aynı ortamda bulunmazdım sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…