- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
birkaç gün öncesine kadar barışmak için yalvardı sevdiğini söyledi kandırdı. daha sonra bunu yaptı . açıklama bile yapmadı .
keşke yapabilsem . çünkü bırakılan terkeilen taraf ben oldum .o şimdi mutlu . takmıyor bile.
Seninki de hata, onunki de bahane. Böyle ayrılık mı olur:
-seni seviyorum.
-bye
Neden kötü olacaksın ki zaten bitmeye yakın bir ilişkiymiş. Daha erken biterek sendeki yükü azaltmış. Sevinmen lazım.
Yaşamadığımızı nereden biliyorsun ki?insan yinede üzülüyor 2 yıl oldu . çok alıştım .çok sevdim .yaşamayan bilemiyor
Yaşamadığımızı nereden biliyorsun ki?
Seni seviyorum dedikten sonra sana "bye" diyen bir erkeğe üzülecek kadar zayıfsın demek.
ne diyelim. Buna da alışırsın o zaman.zayıflık değil . alışkanlık
Ergen triplerinden örnekler
Ergen triplerinden örnekler
by yazıp gitmesi çok çocukça....
ne o ya sevgi bu kadar kıymetsiz mi
sevgili ol bye yaz ayrıl bu nedir ya
Demek ki adam olmak için yaş yeterli değil. Kusura bakma ama yaptığı cok ayıp. Senın yerınde olsam özür dilemek gibi bir hataya düşmezdim29 yaşında .
Demek ki adam olmak için yaş yeterli değil. Kusura bakma ama yaptığı cok ayıp. Senın yerınde olsam özür dilemek gibi bir hataya düşmezdim
ne üzülüyosun !!!bu adamdan hayır gelmez demekki .sen gayet normal birşey yaptın oda sıkıştı köşeye sanırım yediremedi kendine....uzak dur tekrar gelsede uzaklaş...sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?