Allah Rızası İçin Akıl Verin

elimde olsada hemen siliversem unutabilsem yaptıklarını
aslında birden unutamayacağınızı sizde bizde çok iyi biliyoruz. zamana bırakın ve başka şeylerle meşgul olmaya çalışın. ondan olabildiğince uzak durun. beyninizi ve kalbinizi de ondan uzak tutun. böylesi bir adama da bir daha hayatınızdan taviz vermemeye çalışırsanız sizin yararınıza olur.

teşekkür ederim . unutmaya çalışıcağım . en baştan farklı bir insandı sonradan değişti .keşke herkesin gerçk yüzünü en başından görebilseydim

ALLAH RIZASI İÇİN AAKIL VERİN DEDİGİN İÇİN YAZMAK İHTİYACI DUYDUM RABBİM İNŞ RAZI OLUR AMA SALLA GİTSİNN BELLİKİ BİŞİLER SAKLIYOR....

sana yalvarıp donmesı ılıskıyı bıtıren tarafın kendısı olması ıcın yapmıs oyle degıl boyle terkedılır dıye sakın onun ıcın uzulmeyın degmez..

kızlar Allah sizden razı olsun Çoğunuz yorumuyla sıkıntımı birazda olsa aldı .çok teşekkür ederim .ama eğer bir gün dönerse o na güzel bir cevap vereceğim ve sizede haber edeceğim inşallah.

Burda binlerce kadin var yarisindan fazlasi erkeklerin egolarini tatmin edemedikleri icin dovulduklerini terk edildiklerini soyluyorlar..erkeklerin bukadar kadinlari asagilamasini bu siteye üye olana kadar anlamiyordum ama simdi anliyorum..kafasi basmayan mozaşist ruhlu kadinlarin artik hak ettigini düsunuyorum..size gelince sebep gerekce yok aslinda varda hic yazamam ayrilmak istemis ayrilmis ve siz Allahin rizasini katarak bizden ne gibi bir akil istiyorsunuz..git yalvar belki döner.

bu durumda haklı tarafın kim olduğunu merak ederek sormuştum . insan çok üzgünken ne yaptığını pek bilmiyor . dilerim başınıza gelmez.

bu durumda haklı tarafın kim olduğunu merak ederek sormuştum . insan çok üzgünken ne yaptığını pek bilmiyor . dilerim başınıza gelmez.
Yazdiklarinizdan hakli tarafi sorma seklinde ben birsey cikaramadim ,dertlesme seklide gormedim ayrica evliyim ben esim bana by derse bende derim beni istemeyeni bende istemem eger yazdiklarin bir soruysa cevabim bu olurdu..

O seni keklemeye çalışmış biliyor senin onu sevdiğini ve "Tamam aşkım istemiyorum" diyeceğini Sakın bir şey yazmaaa madem vermiyor bu yüzden bırakırsa bıraksın bakayım bırakabiliyor mu?

O seni keklemeye çalışmış biliyor senin onu sevdiğini ve "Tamam aşkım istemiyorum" diyeceğini Sakın bir şey yazmaaa madem vermiyor bu yüzden bırakırsa bıraksın bakayım bırakabiliyor mu?

bıraktı . artık dönmesi imkansız .olurda bir gün dönerse cevabım belli . sizede haber vereceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…