- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
yani illa ki üzüleceksiniz ama böylesi karaktersiz bir adam için de çok fazla yıpratmayın kendinizi...demek ki yediği naneleri görmenizi istememiş..
aslında birden unutamayacağınızı sizde bizde çok iyi biliyoruz. zamana bırakın ve başka şeylerle meşgul olmaya çalışın. ondan olabildiğince uzak durun. beyninizi ve kalbinizi de ondan uzak tutun. böylesi bir adama da bir daha hayatınızdan taviz vermemeye çalışırsanız sizin yararınıza olur.elimde olsada hemen siliversem unutabilsem yaptıklarını
aslında birden unutamayacağınızı sizde bizde çok iyi biliyoruz. zamana bırakın ve başka şeylerle meşgul olmaya çalışın. ondan olabildiğince uzak durun. beyninizi ve kalbinizi de ondan uzak tutun. böylesi bir adama da bir daha hayatınızdan taviz vermemeye çalışırsanız sizin yararınıza olur.
hayatta her şey oluyor maalesef sen hayatına onsuz ve olabildiğince dikkatli hatasız devam etmeye çalış..Allah yardımcın olsun.teşekkür ederim . unutmaya çalışıcağım . en baştan farklı bir insandı sonradan değişti .keşke herkesin gerçk yüzünü en başından görebilseydim
teşekkür ederim .saolun .ALLAH RIZASI İÇİN AAKIL VERİN DEDİGİN İÇİN YAZMAK İHTİYACI DUYDUM RABBİM İNŞ RAZI OLUR AMA SALLA GİTSİNN BELLİKİ BİŞİLER SAKLIYOR....
hayatta her şey oluyor maalesef sen hayatına onsuz ve olabildiğince dikkatli hatasız devam etmeye çalış..Allah yardımcın olsun.
senden saol..saolun duanız için .
sana yalvarıp donmesı ılıskıyı bıtıren tarafın kendısı olması ıcın yapmıs oyle degıl boyle terkedılır dıye sakın onun ıcın uzulmeyın degmez..
durumdan bunu cıkardım oncesınde yalvar yakar kendıne dondurmus sonrada byye !!demıs aklıma baska bısey gelmıyobu kadar ince düşünmüş yani.
Burda binlerce kadin var yarisindan fazlasi erkeklerin egolarini tatmin edemedikleri icin dovulduklerini terk edildiklerini soyluyorlar..erkeklerin bukadar kadinlari asagilamasini bu siteye üye olana kadar anlamiyordum ama simdi anliyorum..kafasi basmayan mozaşist ruhlu kadinlarin artik hak ettigini düsunuyorum..size gelince sebep gerekce yok aslinda varda hic yazamam ayrilmak istemis ayrilmis ve siz Allahin rizasini katarak bizden ne gibi bir akil istiyorsunuz..git yalvar belki döner.
saolun zaten öyle bir niyetim yok.Sakin dönme ona abla tavsiyesi
Yazdiklarinizdan hakli tarafi sorma seklinde ben birsey cikaramadim ,dertlesme seklide gormedim ayrica evliyim ben esim bana by derse bende derim beni istemeyeni bende istemem eger yazdiklarin bir soruysa cevabim bu olurdu..bu durumda haklı tarafın kim olduğunu merak ederek sormuştum . insan çok üzgünken ne yaptığını pek bilmiyor . dilerim başınıza gelmez.
O seni keklemeye çalışmış biliyor senin onu sevdiğini ve "Tamam aşkım istemiyorum" diyeceğiniSakın bir şey yazmaaa madem vermiyor bu yüzden bırakırsa bıraksın bakayım bırakabiliyor mu?
Aman gitsin yani güzel güzel şifreyi vermek varken erkeklerdeki bu tantana ne anlamıyorum.bıraktı . artık dönmesi imkansız .olurda bir gün dönerse cevabım belli . sizede haber vereceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?