Allah Rızası İçin Akıl Verin

Senden "byyy" deyip ayrılan insan için buralara konu açmana değmez inan ki. Daha fazla onun için zaman kaybetme.

Senden "byyy" deyip ayrılan insan için buralara konu açmana değmez inan ki. Daha fazla onun için zaman kaybetme.
2 yıl dan sonra bu zaman sayılmaz. yaptığı adilik fakat onurum çok kırıldı .onun için dayanamadım paylaştım .saolsunlar burdaki bayanlar destek oldu . teselli oldular.

iki yıldan sonra bir açıklama bile yapmadan gitmesi çok zoruma gitti . uyuyamıyorum .yemek yiyemiyorum elimde değil

Kocam benden Facebook sifresi istese bosanirim. Hic kimseye okutmam mesajlarimi da, e-maillerimi de. Terbiyesizlik baska bir sey degil.

Belli ki hayatında 'öylesine' olan biriydiniz.
Fazla mana yüklemeden yolunuza bakın.

Edit: Açıklama zahmetinde bulunmamasından bu çıkarımı yapıyorum.
Şifreyi verip vermemesi tamamen bağımsız bir durum.

daha önce ayrıldık beni aradı yalvardı tamam dedim barıştık iki gün sonra yine böyle yaptı

Yeni barışmışsınız.Neden ayrılmıştınız ? Yine güvensizlik,kıskançlık,kısıtlamalar yüzünden mi ?
Eğer öyleyse aynı konuları yeniden tartışmak istemeyip kısaca bye demiş olabilir.

yani illa ki üzüleceksiniz ama böylesi karaktersiz bir adam için de çok fazla yıpratmayın kendinizi...demek ki yediği naneleri görmenizi istememiş..

ilgisizliği yüzünden,ayrılmştık sonra yalvardı yakardı devam edelim diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…