- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
En azından artık sacmalamadigini biliyorsunsordum saçmalıyorsun diyordu.
sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
Offf offf canım boşver takma kafana adam olsaydı al aşkım şifremi der beraber bakarsınız delikanlı gibi de karşında dimdik dururdu... Arkadaşımızın biri demiş verdiği an sen ayrılacaktın da o yüzden ayrılmış yememiş yani tatlım.. İyi etmişsin gerçek yüzünü görmüş oldun otur şükret...
En azından artık sacmalamadigini biliyorsun
2 yıl dan sonra bu zaman sayılmaz. yaptığı adilik fakat onurum çok kırıldı .onun için dayanamadım paylaştım .saolsunlar burdaki bayanlar destek oldu . teselli oldular.Senden "byyy" deyip ayrılan insan için buralara konu açmana değmez inan ki. Daha fazla onun için zaman kaybetme.
o zaman ya guvenecektiniz ya da siz ayrilacaktiniz.sordum saçmalıyorsun diyordu.
Abowwwww kesin 3-5 kızı birden idare ediyor
Belki değil cooookkk büyük ihtimalle öyle. Bu kadar tepki hiç normal değilkimbilir öyledir belki .
Belki değil cooookkk büyük ihtimalle öyle. Bu kadar tepki hiç normal değil
sanırım sıkıldı benden bua bahanesi oldu. ayrılsayddı ama adam gibi konuşarak ayrılsaydı canım bu kadar yanmazdıÖyle bir şifre istemeyle ayrılık olmaz işin içinde başka bir iş olmalı..
en başından böyle olsa hayatıma zaten sokmazdım sonradan saçmaladı-seni seviyorum
+byyyy ' mı?
Offf..sokmayın şöyle tipitipleri hayatınıza yahu.
daha önce ayrıldık beni aradı yalvardı tamam dedim barıştık iki gün sonra yine böyle yaptı
Yeni barışmışsınız.Neden ayrılmıştınız ? Yine güvensizlik,kıskançlık,kısıtlamalar yüzünden mi ?
Eğer öyleyse aynı konuları yeniden tartışmak istemeyip kısaca bye demiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?