- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
Sizin hakkiniz degil tabi ki adi ustunde sifre ikinci kisilerle paylasilmasi dogru degil.
Peki siz ne niyetle istediniz?
Çocuk facebook'unda kimbilir neler karıştırıyordu da bu tepkiyi verdi. Sende hala arkasından üzülüyorsun. Şifresini istemeye sonuna kadar hakkın var. Benim şuan çok mutlu bir ilişkim var. Yeni çıkmaya başladığımızda birbirimizden şifrelerimizi istemiştik ve verirken ne o ne ben sorun çıkarmadık. Bunda kötü hiçbirşey yok. Sonuçta sevgilimin özeli zaten benim, benim dışımda ne gibi bir özeli olabilir. Bu asla kabul edemediğim bir düşüncedir. Şifresini vermek istemeyen adamada güvenip asla ilişki yürütmezdim. Yiğidin malı ortadadır diye boşuna söylememişler. Ve herşeyi geçtim, ""seni seviyorum dediğinde "byy" yazan bir erkekten ne bekliyorsun Allah aşkına. 13 yaşında mı ? Sen bu ilişkinin bittiğine dua et ve önündekileri maçlara bak derim..sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
Terbiyesize bak ya.. Bak tatlım sevgilin olacak şahıs bi haltlar yemiş dalga geçer gibi birde sana byyy yazmış..Anladın dimi?
bana güven vermedi bu delikanlı,hiçte böyle yazmam..ne öyle dalga geçer gibi byyy..tövbe tövbeaçıklama yapmaması beni çok üzdü .
Çocuk facebook'unda kimbilir neler karıştırıyordu da bu tepkiyi verdi. Sende hala arkasından üzülüyorsun. Şifresini istemeye sonuna kadar hakkın var. Benim şuan çok mutlu bir ilişkim var. Yeni çıkmaya başladığımızda birbirimizden şifrelerimizi istemiştik ve verirken ne o ne ben sorun çıkarmadık. Bunda kötü hiçbirşey yok. Sonuçta sevgilimin özeli zaten benim, benim dışımda ne gibi bir özeli olabilir. Bu asla kabul edemediğim bir düşüncedir. Şifresini vermek istemeyen adamada güvenip asla ilişki yürütmezdim. Yiğidin malı ortadadır diye boşuna söylememişler. Ve herşeyi geçtim, ""seni seviyorum dediğinde "byy" yazan bir erkekten ne bekliyorsun Allah aşkına. 13 yaşında mı ? Sen bu ilişkinin bittiğine dua et ve önündekileri maçlara bak derim..
bana güven vermedi bu delikanlı,hiçte böyle yazmam..ne öyle dalga geçer gibi byyy..tövbe tövbe
Esimle ilk tanistigimiz zamanlarda butun hesaplardaki kullanici adi ve sifrelerini bir maille gondermisti. Senden saklayacak hicbirseyim yok mesaji vermek icin. Tabi bu yaptigi ona olan guvenimi sonsuza cikardi. 5 senelik evliyim hala gizlimiz saklimiz yoktur. Bastan nasilsa oyle gider.
bak canım bu çocuk seni daha çok üzer hiç böyle dalga geçer gibi ayrılma görmedim..malesef hiç umursamadı . Allah pişman etsin onu . tek dileğim bu .
Yahu ne kadardır berabersiniz de unutamayacaksın ? Unutulmayan erkek diye birşey mi var. Bu kadar eğilip bükülmeyin bir erkek için. Harbiden kaç yaşındasınız siz, daha da merak ettim şimdi ?haklısınnasıl unuturum bilmiyorum
bak canım bu çocuk seni daha çok üzer hiç böyle dalga geçer gibi ayrılma görmedim..
face book şifresi değil sorun ben olsam istemezdim..istemen doğru değil..oğlanın sana açıklama yapmaması by demesi dalga geçer gibi olmuş..lütfen kimseden bir daha şifresini isteme..ilk başlarda vermişti şifresini . daha sonra saklamaya başladı
E bir haltlar karıştırıyordur da onun için neden belirtmiyordur. Zaten ayrılma tarzı vs ayrı bir konu diye belirttim.neden belirtebilirdi ama .
face book şifresi değil sorun ben olsam istemezdim..istemen doğru değil..oğlanın sana açıklama yapmaması by demesi dalga geçer gibi olmuş..lütfen kimseden bir daha şifresini isteme..
bencede açıklama yapmalıydı sanki fırsaaat kolluyomuş gibi..son zamanlarda şüphelenince istedim .açıklama yapsa yine birşey emezdim
Yahu ne kadardır berabersiniz de unutamayacaksın ? Unutulmayan erkek diye birşey mi var. Bu kadar eğilip bükülmeyin bir erkek için. Harbiden kaç yaşındasınız siz, daha da merak ettim şimdi ?
teşekkür ederim . çok saolun .Yorumları okumadım ama şu kadarını diyim bu sosyal medyayı oldum olası sevmiyorum sadece facebook kullanıyorum ona da haftada 1 kez falan bakıyorum.Şifre olaylarına gelirsek benim şifrem sevdiceğimde onunkide bende vardır mail ve f.book hesaplarımız var zaten sadece önemli birşey olduğunda mesela ona mail gelicektir dışarıdadır bana bakarmısın canım ne yazmışlar der ben açar bakar söylerim.Ayrıca hiç girip mesajları mailleri falan karıştırmam.Çünkü birbirimize güveniriz.Şifre olayıda böyle çıktı yani bizde ortaya yoksa ne ben ne de sevdiceğim şifrelerimizi birbirimizden istemedik.Diyeceğim o ki bişeyler sakladıki ondan vermek istemedi sen zaten gördüğünde hesap sorup ayrılıcaktın senin yerine o bunu yapmış.Boşver gitsin üzüldüğüm 2 seneni ona vermen olmuş neyse artık önüne bak arayıp gelirsede hiç yüz verme bye de sende terbiyesiz insan...Hakkında hayırlısı olsun inşallah hiç canını sıkıp üzülmeye değmez
Sevgiler.
dolayli yoldan sifre istemek yerine sorsaydiniz niye benimle eskisi gibi degilsin diye.son zamanlarda ilgilenmiyordu benimle .başka birinin olduğunu düşündüm
dolayli yoldan sifre istemek yerine sorsaydiniz niye benimle eskisi gibi degilsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?