umarim dualarin kabul bebisin seninle olur
bende bi tane okuyum
seve seve bugün okurum.allahın izniylee inşallah seninde bebeğin olur.
Benim icin yasin okuyan ve okuyacak olan arkadaslardan allah razi olsun.
bu sabah transferim oldu. cok ilgincti. muayne koltugunda koyuldu 5dakia surmedi ve ayaga kalkip yinenmem soylendi. kalktim giyindim ayaktayim hemsire bana kagit yaziyordu o oturuyordu ben ayakta idim ona dedimki ne sizi nede yazdiginiz kagidi gormek istiyorum dedim. neden dedi. insan 10dakika yatilir dedim biz dedi 20yildir bu sekilde calisiyoruz dedi. cok isterseniz yatmak sandelyede uzanabilirsiniz dedi hic birsey demedim ve arabaya dogru yuruduk ve 3 saate belcikdan hollandaya geldik. bu son denemizdi. bir yerlerde durmayi bilceksin. benim yumurtam hollandada toplandi. yumurtalari beze sardilar karnima bagladilar belcikadaki hastaneye gittik. orda benden 2300 ero istediler transfer icin. bizim sandimiz hersey hollandaki hastane hallediyordu megersem ora ayri belcika ayri ucret aliyormus. biz haberimiz olmadigini ustumuzde okasdar para olmadigini soyledik ve yumurtalri zar zor verdik eve geldik para bulduk busah gittik haram zikim olsun aldiklari para gordugumuz muamelede 5dakika. 7yumurta tolanmisti. 3 tanesi dollenmis. 2sini transfer etile. 1. 2 hucreli. digeri 4 hucreli.bugunde 3.gunuydu.isim gercekten dualra kaldi.neyse az kaldi ister olsun isterse olmasin bu saatenden sonra kendiume bakicam. evlenili 5yiul oldu cocuk icin birlestik cocuk icin paral;ri doktuk cocuk icin yasadik ama ortada cocuk mocukta yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?