Allah rizasi icin bana yasin okurmusnuz?

EfeLin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
208
2
96
65
Hollanda
arkadaslarim ruyamda gordum benim icin 500 kisi yasini serif okursa hamile kalicakmisin.
benim icin yasin okurmusnuz? gercekten buna cok ihtiyacim var. bu aksam okursaniz cok sevinirim.
okuyandanda okumayandanda razi olsun.
okuyanlar okudum diye yazabilirmi?
selamlar.

adim hacer
annemin adi emine.
niyetim hamile kalip bebegimi bu dunyaya getirmek.

Canim benim rabbim gönlune gore versin
Ben bu aksam okurum Allahin izniyle
Bol bol dua etmeyi ve coook sadaka ver canim bende 20 sene sonra hamile kaldim.
Dualarim sizinle Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnn

Allahim kimseyi caresiz birakmassin. ne olur bana allah rizasi icin yasin okuyun...sadece dualara kaldim cunki. allahimin bana yardimina kaldim

nilcim okuyacagin icin allah senden razi olsun. cooooooooooook tesekur edrim okadar dardayimki okadar zor durumdayim bu . 7. denemem. 1 kez alman, 1 kez memoril, 3 kez amsterdam unuverstesi 1 kez roterdam su anda belcikada. yarin sabah transferim var belcikada. sizlere okadar cok varki yaralrim anlatagim ama su anda buinlarla ne kendi nede sizin morelinijzi bozmak istemiyorum. sadce avukata kadar gidecegim nerdeyse resmen bizi kandirdilar. hem madi hemde manevi bizi yiktilar. ve isim sadce dualara kaldi. ruyamda gordum rabim dedim neden benim bebegim olmuyor sonra esime sordum neden benim bebegim olmuyor diye oda bana ablama sor dedi. uyandim allah allah dedim esimin ablasina tellefon actim. dedimki boyle boyle ruya gordum dedim dediki simdi dedi tuylerim diken diken oldu dedi. bende dun dedi dogum hanedeydim komsun gelini iicn dedi. bende orda hamilere bizim geline dua edin diye soyledim ordan birisi bana dediki dedi 500 yasin okuyun ama 1 kisi 1 yasin okusun hemen cocgu olur dedi dedi. yani hayret dedi ben dedi bunu hamile kadindan duyorum ve sende ruyanda goruyorsun dedi. umut iste allahtan umudumu kesmiyorum ve insallah cocgum olacak insallah rabim herkeze versin

nil;cim allahim, cocgunu sana bagisalsin allahim sana acisni gostermesin yasi kac? tedavi ilemi oldu. allahim bizde versin aminn

Bende okurum allahim yardimcin olsun tarih onemli degl demi mazretim bitsin okuyacagim

canım bende yarın sabahtan okurum .rabbim yanında olsun inşallah .bizlerde senin gibiyiz hepimizin duaları kabul olsun inşallah

canim bende okuyacagim bu gece, ruyalarin hayra ciksin, lutfen rahat ol, olki rahimin kasilma yapmasin ruyalarin cok guzel. sen Allah'a guven, hayirlisini nasip edicektir sonunda sana.

canim bende okurum senin için.suan hastayim ama okudugumda bildiririm.ALLAH kabul etsin insallah...

Canım ben yasın okudum.benıde say allah rÜyanı hayra Çıkarır da ınŞallah bu defa her Şey gÖnlÜce olur.

Benim icin yasin okuyan ve okuyacak olan arkadaslardan allah razi olsun.
bu sabah transferim oldu. cok ilgincti. muayne koltugunda koyuldu 5dakia surmedi ve ayaga kalkip yinenmem soylendi. kalktim giyindim ayaktayim hemsire bana kagit yaziyordu o oturuyordu ben ayakta idim ona dedimki ne sizi nede yazdiginiz kagidi gormek istiyorum dedim. neden dedi. insan 10dakika yatilir dedim biz dedi 20yildir bu sekilde calisiyoruz dedi. cok isterseniz yatmak sandelyede uzanabilirsiniz dedi hic birsey demedim ve arabaya dogru yuruduk ve 3 saate belcikdan hollandaya geldik. bu son denemizdi. bir yerlerde durmayi bilceksin. benim yumurtam hollandada toplandi. yumurtalari beze sardilar karnima bagladilar belcikadaki hastaneye gittik. orda benden 2300 ero istediler transfer icin. bizim sandimiz hersey hollandaki hastane hallediyordu megersem ora ayri belcika ayri ucret aliyormus. biz haberimiz olmadigini ustumuzde okasdar para olmadigini soyledik ve yumurtalri zar zor verdik eve geldik para bulduk busah gittik haram zikim olsun aldiklari para gordugumuz muamelede 5dakika. 7yumurta tolanmisti. 3 tanesi dollenmis. 2sini transfer etile. 1. 2 hucreli. digeri 4 hucreli.bugunde 3.gunuydu.isim gercekten dualra kaldi.neyse az kaldi ister olsun isterse olmasin bu saatenden sonra kendiume bakicam. evlenili 5yiul oldu cocuk icin birlestik cocuk icin paral;ri doktuk cocuk icin yasadik ama ortada cocuk mocukta yok yani.

Canim kardesim
ALLAHIM yar yardimcin olsun inseallahhhhh biliyorum hicde kolay degil bu dönemler.
Sen icini ferah tut rabbim buyuk yeterki ol desin yeterki istesin yeterki dilesin canim benim inanki cooook duygulandim.Insan maddi manevi coook yipraniyor benimde bebegimin olmasi bir mucize 20 yilin sonunda buldum bende cookk yiprandim bizimde 7. migro tedavimizde oldu TRkiyede benide burda mahvettiler.Artik umudumuzu kesmistik dr lar resmen menepoz demislerdi aertik cocugunuz olmaz diye drlar ALLAH DEGILKI YUZUNE KARSI CATIR CATIR SOYLUYORLAR:Yaradanim buyuk rabbim inseallah tez gunlerde herkesin kucaklarini doldursun inseallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin canim benim senin icin coook dua edicem bende 39 yasima girdim inseallah saglicakla kucagimiza aliriz.Allah yolunu acik etsin canim boll boll kivi ye ve ananas ye stres yapma sakin ol dua ettt nasipte neyse o oluyor seni coook öpüyorum canim ALLAH EMANET OLLLLL:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…