Allah rizasi icin bana yasin okurmusnuz?

sevgili arkadşım allahım yardımcın olsun 30 yasin benden olacak bu hafta sonu bitirmiş olurum ranbbim kabul eylesin biizm iferlite kısırlık bölümünde 30 lı çıtırlar vara oraya gelirsen 500 yasinimizin yakında duası olacak sende katılırsın benden sana 30 hediye gönderceğimn

peki sen nasil bebegine kavustun? all;ahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. bana anlatirmisin sen ne yaptin? sende yipranmissin ama ben inan paramla pulumla yiprandim. esimde bende sitres olduk ama ileri sitres. hic normal degiliz artik

canim benim sana ve diger hayir severlere nekadar tesekur etsem azdir. allah razi olsun hepinizden allah yuzmuze baksin

Canım,

Allah gönlüne göre versin, Allahım isteyen herkese nasp etsin , ben de bu akşam 1 tane okurum senin için..

Sevgiler.

canim benim sana ve diger hayir severlere nekadar tesekur etsem azdir. allah razi olsun hepinizden allah yuzmuze baksin

amin canım ifertile kısrlık bölümünde 30 lu yaşlada gebe kalamayanlar topiğinde yarın 500 yasin duamız var öğlen arası katıluırsan seviniriz

serpilcim oraya gitim canim seninde gonderdgin 30 yasin ve diger arkadaslarin 15 okumqsiyla 45 yasin oldu. allah razi olsun. su anda 45 oldu sayisi istanbulada gorumcemlerden rica ettim onlar kactane okudular bilmiyorum. dun transfer oldgum icin kulauckaya yatiyoruz az kalkiyorum cok yatiyorum pcde fazla kalmiyorum. en azindan ilk 3 gun fazla durmayayim diyorum pc basinda. hepinizden allah razi ne diyim allah muradinizi versin

canim guzel dileklerin icin cok sagol. insallah bebegini kucagina alirsin. kac aylik oldun? bende senin icin dua edecegim..sagol senin yazindan sonra kivi ve anas yedim sagolasin bilgi icin

n83 allah razi olsun okundkca icime huzur doluyor sukurler olsun rabim diyorum. ya sizler nekaqdar iyi insanlarsiniz. allahim hepnizden razi olsun

canım fazla pc de durma ben 10 yasin okudum rabbim kabul etsin geriye kaldı 20 onuda okurum bu akşam canım okur yazarım

sagol serpilcim ben durmama calisiyorum yiyip yatiyorum sagol yorma kendini kiyamam sana cok okumussun zaten allahim razi olsun ne diyiim...ben anas ve kivi yedim simdi uzanacam zatende yeni kalktim

efelin biizm topicden yeni hamişimiz lalehan dan sana 1 yasin okundu onun hediyesi allahım kabul eylesin

bi arkadaşıma demiştim okur musun diye 1 tane de ark. okumuş

ben daha okuyamadım okunca yazarım

allahım kabul etsin

hacer ben 4 daha okudum toplam 14 oldu benim birde lalehan sana göndermişti 1 adet 15 oluyor toplam bunları not edrsen sayında belli olur canım bugün yine okuyacağım yazarım alalhım tüm bebek bekleyenlere yardım etsin amin

efelincim allah yardimcin olsun
gercekten allahin mucizesi denilen sey varya düne kadar inanmazdim ama artik cok inaniyorum
dün bir arkadasim 15 yilin ardindan hamile oldugunu ögrendi üstelik tedavisiz sürpriz bebek
inaniyorum canim senin bu ruyan da senin mucizenin habercisi

canım bizm topicde bbaran da sana 1 yasin hediye etti canım okudu

Serpil ve diger arkadaslarim benim icin nasil dua okuyor ve okutuyorsunuz ve cirpinizyorsunuz Allahimda size yardim etmek icin cirpinsin dualariniz benim icinde gercek olsun kendiniz icinde gercekolsun.

bugun pazara gitik ve gunesde esimi bekliyorum tepeden ilk defa gunesi gordum burasi buzulya, neyse o anda dedimki rabim guzel allahim benim icin 1 yASIIN BILE OKUNSA DUYORSUN BIL;IYORSUN BEN COCUK ISTIYORUM NE OLUR BENI VE DIGER ARKADASLARIMI BEKLETME DEDIM. sagolun aslinda dualarin 1de bir binide bir ama yemin ederimki ruyamda gordum. esime soruyorum canim bizim cocgumuz neden olmuyor? oda ablama sor diyor ruyamda amannn diyorum ve sabah oluyopr ona soruyorum ve sorarkenede abla ruyamda gordum sen biliyormusun benim bebegim neden olmuyor diye. oda diyorki kiz git surdan tuylerimi diken diket ettin bende dun gece hamile biriyle konustum bana dediki hacere 500 yasin okuyun okunsun hacerin coccugu olucak cunki benimkisi oyle oldu demis. yoksa sayilara takilacak bir insan degilim. allahimin beni bir kerde binkerde duyacagini biliyorum. sagolun. bu arada 3. gunum gecti.
bu 3 gunde evde sadce yemek yaptim bilasik yikadim. hergun markete gitim ekmek ve sutgibi seyler aldim eve geldim uyudum. bu gun sasat oylen 1de 72 saati doldu yani yerlesti insallah yada yerlestiler,. kizlar ne olursa olsun insan umidini kesemiyor.

gercekten allahin mucizesi var hersey biti dendigi anda baslaniyor. keske o mucizden banada verse yarabimmm benimde 24 yildir cocum olmuyorr cocgum olursda eger 24 yilsonunda cocgum oldu iste gercek bir mucize diye haykiracam.
2 sene once tupbebekle hamileydim ama anlatmayim morelimi bozmayim ben az cikip dolasayim iyi geliur temiz hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…