Canim kardesim
ALLAHIM yar yardimcin olsun inseallahhhhh biliyorum hicde kolay degil bu dönemler.
Sen icini ferah tut rabbim buyuk yeterki ol desin yeterki istesin yeterki dilesin canim benim inanki cooook duygulandim.Insan maddi manevi coook yipraniyor benimde bebegimin olmasi bir mucize 20 yilin sonunda buldum bende cookk yiprandim bizimde 7. migro tedavimizde oldu TRkiyede benide burda mahvettiler.Artik umudumuzu kesmistik dr lar resmen menepoz demislerdi aertik cocugunuz olmaz diye drlar ALLAH DEGILKI YUZUNE KARSI CATIR CATIR SOYLUYORLAR:Yaradanim buyuk rabbim inseallah tez gunlerde herkesin kucaklarini doldursun inseallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin canim benim senin icin coook dua edicem bende 39 yasima girdim inseallah saglicakla kucagimiza aliriz.Allah yolunu acik etsin canim boll boll kivi ye ve ananas ye stres yapma sakin ol dua ettt nasipte neyse o oluyor seni coook öpüyorum canim ALLAH EMANET OLLLLL:teselli:
sevgili arkadşım allahım yardımcın olsun 30 yasin benden olacak bu hafta sonu bitirmiş olurum ranbbim kabul eylesin biizm iferlite kısırlık bölümünde 30 lı çıtırlar vara oraya gelirsen 500 yasinimizin yakında duası olacak sende katılırsın benden sana 30 hediye gönderceğimn
canim benim sana ve diger hayir severlere nekadar tesekur etsem azdir. allah razi olsun hepinizden allah yuzmuze baksin
amin canım ifertile kısrlık bölümünde 30 lu yaşlada gebe kalamayanlar topiğinde yarın 500 yasin duamız var öğlen arası katıluırsan seviniriz
Canim kardesim
ALLAHIM yar yardimcin olsun inseallahhhhh biliyorum hicde kolay degil bu dönemler.
Sen icini ferah tut rabbim buyuk yeterki ol desin yeterki istesin yeterki dilesin canim benim inanki cooook duygulandim.Insan maddi manevi coook yipraniyor benimde bebegimin olmasi bir mucize 20 yilin sonunda buldum bende cookk yiprandim bizimde 7. migro tedavimizde oldu TRkiyede benide burda mahvettiler.Artik umudumuzu kesmistik dr lar resmen menepoz demislerdi aertik cocugunuz olmaz diye drlar ALLAH DEGILKI YUZUNE KARSI CATIR CATIR SOYLUYORLAR:Yaradanim buyuk rabbim inseallah tez gunlerde herkesin kucaklarini doldursun inseallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin canim benim senin icin coook dua edicem bende 39 yasima girdim inseallah saglicakla kucagimiza aliriz.Allah yolunu acik etsin canim boll boll kivi ye ve ananas ye stres yapma sakin ol dua ettt nasipte neyse o oluyor seni coook öpüyorum canim ALLAH EMANET OLLLLL:teselli:
serpilcim oraya gitim canim seninde gonderdgin 30 yasin ve diger arkadaslarin 15 okumqsiyla 45 yasin oldu. allah razi olsun. su anda 45 oldu sayisi istanbulada gorumcemlerden rica ettim onlar kactane okudular bilmiyorum. dun transfer oldgum icin kulauckaya yatiyoruz az kalkiyorum cok yatiyorum pcde fazla kalmiyorum. en azindan ilk 3 gun fazla durmayayim diyorum pc basinda. hepinizden allah razi ne diyim allah muradinizi versin
canım bizm topicde bbaran da sana 1 yasin hediye etti canım okudu
efelincim allah yardimcin olsun
gercekten allahin mucizesi denilen sey varya düne kadar inanmazdim ama artik cok inaniyorum
dün bir arkadasim 15 yilin ardindan hamile oldugunu ögrendi üstelik tedavisiz sürpriz bebek
inaniyorum canim senin bu ruyan da senin mucizenin habercisi
bi arkadaşıma demiştim okur musun diye 1 tane de ark. okumuş
ben daha okuyamadım okunca yazarım
allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?