Allah rizasi icin bana yasin okurmusnuz?

sabırrrrrrrrrrrr sabır sanır canım Şeniz

serpil02507 16 yasin.
sende zayifladan 1 yasin.
cocuk istiyorum formundan 1 yasin.
Z@z@ 1 yasin
esc_ arkadasindan 1 yasin
Gurbet_gelini - 1 yasin
nil1971 1 yasin
mehtap51 1 yasin
karamel86 - 1 yasin
fazilet 1 yasin
perver 1 yasin
angel_78 angel 1 yasin
yuaban gulum 1 yasin
ozlem_80 1 yasin
yasmin1 yasin
n83 1 yasin
cigdo 1 yasin
mellisadan 1 yasin
yabangulumden 1 yasin.
yasin sayim 35 oldu okuyanlardan allah razi olsun.

Son düzenleme:
32 yasin okunmus.
1 yasin komsum okudu.
33 buraya okunanlari yazayim.
okuyan arkadaslarimdan tekrar allah razi olsun.
hem allah rizasi icin yasin isterken utaniyorum ya cunki insanlarin zamanlarini caliyorum diger taraftan bebegim olsun istiyorum ve ruyamda gordgum seyin cevabini bulup hamile kalmak istiyorum ve begimi dunyaya getirmek istiyorum herkezgibi ve allahim bebegime uzun omur ler versin.

slm arkadaslar coktandir girmiyordum internetim olmadigi icin arkadasdan giriyorum suan,canim 1 yasinde ben okurum,okudum diye yazamam intenet olmadigi icin ama yarin kesin okurum,benim icinde okundu ama her nefes bir yasin okuyacak,birkisi bi kactane okuyamiyor,birde hac zamani okunursa cok daha iyi,benim icin hac zamani okundu,hacilar arafata cikana kadar okunmus olmasi lazim ve hacca giden biride arafatda duasini yapinca daha iyi oluyormus.birde günde 1000 tane ya evvelu diye tesbih cekin,yer gök duayla kaybetecek birsey yok,kayinvalidem ümreden fatma anamiz eli diye bi ot getirdi onu kaynatip suyunu iciyorum simdi oda iyimis,allahtan umut kesilmez.rabbim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin

selam canim, sagolasin okudugun icin tsk ederim allah razi olsun. hac zamanina cok var ama bana sanirim hacidaki bir arkadas okumustu hac zamaninda.

esc sendem,i tup bebek? tedavide transferden sonra et felan yedinmi? naptin allhim sana babasina sevdiklerine bagislasin. evladin insallah vatana milete anasina babsina hayil;ri ugurlu olur

serpil02507 16 yasin.
Z@z@ 1 yasin
Gurbet_gelini - 1 yasin
nil1971 1 yasin
mehtap51 1 yasin
karamel86 - 1 yasin
fazilet 1 yasin
perver 1 yasin
angel_78 angel 1 yasin
yuaban gulum 1 yasin
ozlem_80 1 yasin
yasmin1 yasin
n83 1 yasin
cigdo 1 yasin
mellisadan 1 yasin
yabangulumden 1 yasin.
yasin sayim 35 oldu okuyanlardan allah razi olsun.
bebek kokusu forumndan 2tane yasin
toplam 37 oldu. allahimdan umit kesilmez

ben 30 demiştim biiti ama her namazımda sana okuayacağım ve buraya yazarım rabbime emanet ol okuyan tüm arkadaşlardan alalh razı olsun tez zamanda onlarde meleklerine kavuşsun bekleyenler yada ham,iş olanlar aminnnnn

ben 30 demiştim biiti ama her namazımda sana okuayacağım ve buraya yazarım rabbime emanet ol okuyan tüm arkadaşlardan alalh razı olsun tez zamanda onlarde meleklerine kavuşsun bekleyenler yada ham,iş olanlar aminnnnn

sagol serpilcim ya allah razi olsun senden.
sen ne durumdasin?
bu bebekler bizi dilenci bile yapti. herkezden yasin dileniyorumdelikafadulden vallahi dilenc i oldum. yasin dileniyorum. tryi az once aradim tam sayi bilinmiyor ama galiba 20de onlardan 71mi oldu oyle birsey dur birdaha arayim tereyi tam rakami ogrenmek icin

canim bende okuyorum simdi bir yasin allah gönlüne göre versin bizede haber ver

canim bende okuyorum simdi bir yasin allah gönlüne göre versin bizede haber ver

sagol canim allah kabul etsin. bugun gittigim komsumda yanimda okudu cok duygulandim. insallah allahim onda verir cocuk. oda bebek istiyor yasida 43 oldu tupbebek bile olamiyor yumurtalarindan dogru.
allah onada versin insallah

senin ve komsum ayselinde okumasiyla 73 yasinim okundu. allahim okuyanlardan razi olsun. bebek beni dilenci bile yapti ama neguzel dilenci yasin dilencisi yapti super yaaaa:ecrin_bebek:

serpil02507 30 yasin.
Z@z@ 1 yasin
Gurbet_gelini - 1 yasin
nil1971 1 yasin
mehtap51 1 yasin
karamel86 - 1 yasin
fazilet 1 yasin
perver 1 yasin
angel_78 angel 1 yasin
yuaban gulum 1 yasin
ozlem_80 1 yasin
yasmin1 yasin
n83 1 yasin
cigdo 1 yasin
mellisadan 1 yasin
yabangulumden 1 yasin.
bebek kokusu forumndan 2tane yasin
lalehan 2

zeyen77 1 yasin
komsum aysel 1 yasin
komsum nurdaneden 1 yasin
20 tane yasin turkideki dostalarimdan
TOPLAM YASIN SAYIM 79 OLDU. ALLAHIM KABUL ETSINNNNN INSALLAH

Son düzenleme:

canım allahım kabul eylesin

canım ben tüm arkadşlara sana ve bana yüce rabbim nasip eylesin niye dilenci olasınki müslümanın müslamana duası daha kabul olur bir mümin olarak bizden hakkını olanıistiyorsun okuyan tüm arkadşlar sağolsun ben yine okuyacağım okudukça ekleyeceğim canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…