Serpil ve diger arkadaslarim benim icin nasil dua okuyor ve okutuyorsunuz ve cirpinizyorsunuz Allahimda size yardim etmek icin cirpinsin dualariniz benim icinde gercek olsun kendiniz icinde gercekolsun.
bugun pazara gitik ve gunesde esimi bekliyorum tepeden ilk defa gunesi gordum burasi buzulya, neyse o anda dedimki rabim guzel allahim benim icin 1 yASIIN BILE OKUNSA DUYORSUN BIL;IYORSUN BEN COCUK ISTIYORUM NE OLUR BENI VE DIGER ARKADASLARIMI BEKLETME DEDIM. sagolun aslinda dualarin 1de bir binide bir ama yemin ederimki ruyamda gordum. esime soruyorum canim bizim cocgumuz neden olmuyor? oda ablama sor diyor ruyamda amannn diyorum ve sabah oluyopr ona soruyorum ve sorarkenede abla ruyamda gordum sen biliyormusun benim bebegim neden olmuyor diye. oda diyorki kiz git surdan tuylerimi diken diket ettin bende dun gece hamile biriyle konustum bana dediki hacere 500 yasin okuyun okunsun hacerin coccugu olucak cunki benimkisi oyle oldu demis. yoksa sayilara takilacak bir insan degilim. allahimin beni bir kerde binkerde duyacagini biliyorum. sagolun. bu arada 3. gunum gecti.
bu 3 gunde evde sadce yemek yaptim bilasik yikadim. hergun markete gitim ekmek ve sutgibi seyler aldim eve geldim uyudum. bu gun sasat oylen 1de 72 saati doldu yani yerlesti insallah yada yerlestiler,. kizlar ne olursa olsun insan umidini kesemiyor.
canım 2 daha okudum16 oldu benimki
slm arkadaslar coktandir girmiyordum internetim olmadigi icin arkadasdan giriyorum suan,canim 1 yasinde ben okurum,okudum diye yazamam intenet olmadigi icin ama yarin kesin okurum,benim icinde okundu ama her nefes bir yasin okuyacak,birkisi bi kactane okuyamiyor,birde hac zamani okunursa cok daha iyi,benim icin hac zamani okundu,hacilar arafata cikana kadar okunmus olmasi lazim ve hacca giden biride arafatda duasini yapinca daha iyi oluyormus.birde günde 1000 tane ya evvelu diye tesbih cekin,yer gök duayla kaybetecek birsey yok,kayinvalidem ümreden fatma anamiz eli diye bi ot getirdi onu kaynatip suyunu iciyorum simdi oda iyimis,allahtan umut kesilmez.rabbim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin
canım bende okudum 1 tane.rabbim kabul etsin dileğini nasip etsin işallah.
sagol canimmmmmmmm asllah kabul etsin allah razi olsun arkadasindan
serpil02507 30 yasin.
sende zayifladan 1 yasin.
cocuk istiyorum formundan 1 yasin.
Z@z@ 1 yasin
esc_ arkadasindan 1 yasin
Gurbet_gelini - 1 yasin
nil1971 1 yasin
mehtap51 1 yasin
karamel86 - 1 yasin
fazilet 1 yasin
perver 1 yasin
angel_78 angel 1 yasin
yuaban gulum 1 yasin
ozlem_80 1 yasin
yasmin1 yasin
n83 1 yasin
cigdo 1 yasin
mellisadan 1 yasin
yabangulumden 1 yasin.
yasin sayim 35 oldu okuyanlardan allah razi olsun.
bebek kokusu forumndan 2tane yasin
lalehan 2
toplam 51 alalhım kabul etsin ben fırsat buldukça okuyacağım canım
ben 30 demiştim biiti ama her namazımda sana okuayacağım ve buraya yazarım rabbime emanet ol okuyan tüm arkadaşlardan alalh razı olsun tez zamanda onlarde meleklerine kavuşsun bekleyenler yada ham,iş olanlar aminnnnn
canim bende okuyorum simdi bir yasin allah gönlüne göre versin bizede haber ver
serpil02507 32yasin.
sende zayifladan 1 yasin.
cocuk istiyorum formundan 1 yasin.
Z@z@ 1 yasin
esc_ arkadasindan 1 yasin
Gurbet_gelini - 1 yasin
nil1971 1 yasin
mehtap51 1 yasin
karamel86 - 1 yasin
fazilet 1 yasin
perver 1 yasin
angel_78 angel 1 yasin
yuaban gulum 1 yasin
ozlem_80 1 yasin
yasmin1 yasin
n83 1 yasin
cigdo 1 yasin
mellisadan 1 yasin
yabangulumden 1 yasin.
bebek kokusu forumndan 2tane yasin
lalehan 2
zeyen77 1 yasin
komsum aysel 1 yasin
komsum nurdaneden 1 yasin
20 tane yasin turkideki dostalarimdan
TOPLAM YASIN SAYIM 81 OLDU. ALLAHIM KABUL ETSINNNNN INSALLAH
sagol serpilcim ya allah razi olsun senden.
sen ne durumdasin?
bu bebekler bizi dilenci bile yapti. herkezden yasin dileniyorumdelikafadulden vallahi dilenc i oldum. yasin dileniyorum. tryi az once aradim tam sayi bilinmiyor ama galiba 20de onlardan 71mi oldu oyle birsey dur birdaha arayim tereyi tam rakami ogrenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?