- Konu Sahibi zeytingirl
arkadaşlar şuan hamileyim 6 ocakta bebeğimi kucağıma alacağım çok kötü bir gebelik geçirdim canımı annemi 6 ay önce kanserden kaybettim çok kötü günler geçirdim tövbeler olsun ama canıma bile kıymaya kalktım tam kendimden vazgeçtiğim bir anda küçücük birşey hissettim minicik ayaklarıyla tekmeledi beni ben burdayım dedi artık senin hayatın benim hayatım dedi vazgeçtim nasıl bir çıkmazdaydım anlatamam hala atlatmış değilim ama rabbime şükürler olsun bana yaşamam için bi sebeb verdi çok basit bir sorunum var isim ben ilk andan beri annemde sağdı ozaman meva istiyordum(cennetin 4. katı isteyenler bakabilir) eşimde hamile olduğumu ilk duyduğunda cinsiyet bile belli değildi kızım olacak adı zeynep olacak dedi ama hesapta olmayan bi şey vardı annemi canımı kaybettim annemin adı sevim canım annem annemin adını söylerken bile gözüm doluyo alışırım biliyorum ama kafam çok karışık hangi ismi koymam gerektiğini bilmiyorum eşimde üzülürsün felan diyo ama istemediğini anlıyorum yada alınganlık yapıyorum ne yapacam bilmiyorum ne olur bi fikir verinnnnnnnnnnnn lütfennnn