canım ben okurum allahın izniyle sadece 1 tanemi okunacak canımMerhaba arkadaşlar, beni bilen bilir 2 negatif tüp bebek tedavim var... 500 tane Yasin okutma niyetinde bulundum, benim için okumak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum, okumak da isterim ayrıca...şimdiden teşekkür ederim okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
Ben de okurum seve seve ama şu an uygun değilim ilk günüm bugünAcaba haftaya okusam sorun olur mu?
zamanı ve Türkçe ya da Arapça olması da önemli değilmiş..arkadaşımın niyetini kabul et Allahım demeniz yeterli :) okuyunca bana msj atarsan ya da yazarsan ben ismini de yazacağım..Çok sağoll canm
Canım bende okuyabilirimmm 1 tane
Banada geçen sene komşularımm okutmuşlardıı sağolsunlarr
seninkilerdee okunur cnm Allah kabul eder inşşş
bizim topikteki arkadaşlarda okuyabilir belki cnm AZOSPREMİ topiği
melis şimdi duş alıp abdest alıp okuyacağım. bir tanede beni ekle.
Rabbim kabul eder inşallah.
canım bende zor hamile kaldım tedaviyle çok uğraştım. 41 meryem suresi okuttum bittiği an kendiliğinden kaldı. bir önceki ayım aşılamaydı olmamıştı. ve 3 günde oruç tuttum. istersen bunu da deneyebilirsin.
Allah herkesin dualerına kabul etsin hakkımızda hayırlısını versin rabbim:)
Sağol arkadaşım..Ben Meryem suresini kendim okumuştum ancak oruç tutmadım daha doğrusu ramazana denk gelmişti ama bunun için ayrı tutmak gerekiyormuş..yapacağım canım bunu da..sağol hatırlattığın için tekrar.buarada hakkını helal et teşekkür ederim..
Kızlar çok teşekkür ederim, çok sevindirdiniz beni.. Herkesin 1 tane okuması gerekiyormuş, ne biliyim etrafınızda birileri varsa veeee gönüllü okumak isterlerse onlara da söyler misiniz..ben çünkü 500 sayısında zorlanıyorumBurdan baya arkadaşım da okudu ama sayım hala 400
Bu arada haklarınızı helal edin....
Merhaba arkadaşlar, beni bilen bilir 2 negatif tüp bebek tedavim var... 500 tane Yasin okutma niyetinde bulundum, benim için okumak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum, okumak da isterim ayrıca...şimdiden teşekkür ederim okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?