Allah rızası için duaya ihtiyacım var...

melish83

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
3.990
3
641
İsviçre
Merhaba arkadaşlar, beni bilen bilir 2 negatif tüp bebek tedavim var... 500 tane Yasin okutma niyetinde bulundum, benim için okumak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum, okumak da isterim ayrıca...şimdiden teşekkür ederim okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun..

canım ben okurum allahın izniyle sadece 1 tanemi okunacak canım

inş Allah duanı hayırlısıyla kabul eder 1 yasinde bu akşam senin adına ben okuyucam.

Ben de okurum seve seve ama şu an uygun değilim ilk günüm bugün Acaba haftaya okusam sorun olur mu?

Kızlar çok teşekkür ederim, çok sevindirdiniz beni.. Herkesin 1 tane okuması gerekiyormuş, ne biliyim etrafınızda birileri varsa veeee gönüllü okumak isterlerse onlara da söyler misiniz..ben çünkü 500 sayısında zorlanıyorum Burdan baya arkadaşım da okudu ama sayım hala 400

Bu arada haklarınızı helal edin....

Ben de okurum seve seve ama şu an uygun değilim ilk günüm bugün Acaba haftaya okusam sorun olur mu?

zamanı ve Türkçe ya da Arapça olması da önemli değilmiş..arkadaşımın niyetini kabul et Allahım demeniz yeterli :) okuyunca bana msj atarsan ya da yazarsan ben ismini de yazacağım..Çok sağoll canm

zamanı ve Türkçe ya da Arapça olması da önemli değilmiş..arkadaşımın niyetini kabul et Allahım demeniz yeterli :) okuyunca bana msj atarsan ya da yazarsan ben ismini de yazacağım..Çok sağoll canm

Tamam tatlım okur okumaz mutlaka atacağım mesaj :)

Canım bende okuyabilirimmm 1 tane
Banada geçen sene komşularımm okutmuşlardıı sağolsunlarr
seninkilerdee okunur cnm Allah kabul eder inşşş
bizim topikteki arkadaşlarda okuyabilir belki cnm AZOSPREMİ topiği

herkes 1 tane okuyabiliyomuş bunda yoksa daha fazla alabilirdimm

melish tatlım 1 tanede ben alıyorum eklersin...
allah kabul eder inş
rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin size inş

melis şimdi duş alıp abdest alıp okuyacağım. bir tanede beni ekle.

Rabbim kabul eder inşallah.

canım bende zor hamile kaldım tedaviyle çok uğraştım. 41 meryem suresi okuttum bittiği an kendiliğinden kaldı. bir önceki ayım aşılamaydı olmamıştı. ve 3 günde oruç tuttum. istersen bunu da deneyebilirsin.

Allah herkesin dualerına kabul etsin hakkımızda hayırlısını versin rabbim:)

Sağol arkadaşım..Ben Meryem suresini kendim okumuştum ancak oruç tutmadım daha doğrusu ramazana denk gelmişti ama bunun için ayrı tutmak gerekiyormuş..yapacağım canım bunu da..sağol hatırlattığın için tekrar.buarada hakkını helal et teşekkür ederim..

rica ederim. helal olsun canım.
okudum senin için bağışladım bile.

Canım benim yeni gördüm topiğini inşallah hemen bu gece 1 tanede ben okuyorum
1 Tanede anneme okuturm canım inşallah

Cnm bende okurum 1 tane

ben de 1 tane okuyayım ınşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…